BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. augusztus 15. 17:18
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Mály
Nem akarom többet...

(kicsit zajos elismerem, ez van.) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2007. szeptember 13. | 08:02 | Pantonos

Hát az egyik hibáját le is irtad, hogy zajos, de ez a kevesebb hiba a képen. Nekem a lány beállítása tetszik, ahogy szinte csak a sziluettje látszik. A környezet az ami nagyon illúzióromboló. Baloldalon látszódnak a párnák, a függöny átlátszik, látszódnak a rácsok, a fák, alul a varrás, és az erkályajtó alja. Ez mind mind elvonja a figyelmet, és nem a lányra koncentrál az ember. Pedig az ötlet nem rossz. Egy picivel több fény jobb lenne a lány jobb oldalára. Érdemes újrapróbálkozni.
Üdv. A

balages válasza:
köszi!

2007. augusztus 22. | 12:47 | migel

Már énis látom hogy spontán fotó...:)
Nem lenne jobb elkapott pillanatok kategóriában?

balages válasza:
fene se tudja :-) lehet...

adott pontszám: 4,5
2007. augusztus 22. | 12:45 | migel

A szerkesztés ötletes, a címmel együtt van mindanivalója és megfelelően ki is fejezi.kicsit viszont zavar hogy az ablak fénye melett épphogy látszik a modell kontúrja, ha őt nem is akartad megmutatni,ami a címet látva valószínűnek tűnik, a kontúrjai talán lehetnének élesebbek..vagy akkor lenne elég a kontúr ha az ablak felső sarkából nem jönne ennyi fény.mindenesetre nekem tetszik! grat

balages válasza:
köszi, utólag az értékelseket elolvasva rájöttem hogy elkapkodtam a képet. Kicsit világosítottam ps-ben és máris sokkal jobb lett, de ez van, talán majd felteszem a javítottat is.
üdv

2007. augusztus 17. | 08:55 | fenyoabris

Csak igy kommentart utan lathatom, hogy elozo valasozdbol kiderul, spontan fotorol van szo. Most ugy vagyok vele, hogy sajnalom is, hogy csak ennyire alt rendelkezesedre a feny, nem lehetne PS ben javitani valamit? Vagy nem akarsz maszatolni?

balages válasza:
meglátjuk-meglátjuk :-)

adott pontszám: 3,7
2007. augusztus 17. | 08:51 | fenyoabris

A cimmel egyutt a foto eleg jol visszaadja azt a hangulatot amit el akartal kapni. Ezert jo, az elhelyezes is megfelelo, ez elfordulo noi alak, az elfuggonyozott szoba agyan a befelefordulas, visszahuzodas, megtagadas erzeset kelti a nezoben is, de a foto sokkal sotettem, mint amennyire szukseg lenne erre. Egy gyertya , vagy egy gyengebb fenyforras, a lany teste mogott mar sokkal elvezhetobbe tenne azaltal, hogy jobban korberajzolodna a sziluetje.( Be kell vallanom, hogy en is csak ugy tudtam alaposabban megnezni, hogy szemsertoen kivilagositottam a monitort.) Ha bealitott a kep, es nem elkapott (bar a hangulata abnnyira jo meg igy soteten is, hogy semmi bealitast nem erzek benne, inkabb csak valami csendes sertodottseget) akkor megprobalkoznal egy HRD keppel is. szivesen latnam ujra ezt a fotot, ezt a hangulatot, egy jobban kiemelkedo noi alakkal. Jo fotozast!

balages válasza:
Helló, köszönöm az értékelést, most már belátom én is, kicsit sötét lett. Bár én minimum fényerőn használom a monitorom és ha besötétítem a szobát akkor kijönnek a részletek. Sajna a képet ebben a formában megismételni már nem tudom, mert egy üdülőben készült, de valami hasonló koncepcióval lehet megpróbálkozom később. Addig esetleg Ps, de azért nem rajongok annyira. köszi, üdv

adott pontszám: 3
2007. augusztus 16. | 18:17 | draculea

A gondolat, amit át akartál adni érthető, de a kivitelezés sok javításra szorul. Gondolom nem én leszek az egyetlen, aki értékeli, lehet lesz olyan, akinek ez így mindenféle módosítás nélkül is bejön, de szerintem ebben a formában ez nagyon átgondolatlan. Amit javítanék: az alakot feltétlenül jobban kiemelném, mégpedig valahonnam a bal sarokból, egy kis súrlófénnyel, hogy ne vesszen teljesen a sötét háttérben el. Vagy a napszakot úgy megválasztani, amikor besüt egy kis napfény, és lehet hogy ez is elég lenne a derítéshez, vagyis több fény lenne a szobában. A vágás lehet így is jó, de azért próbálnék egy olyan verziót, ahol a láb sincs levágva. és a háttérben baloldalt nem kellenek oda kispárnák, legfeljebb egy. Ilyen tanácsokra általában az a válasz szokott lenni, hogy az egy teljesen másik kép lenne, és nem szokták elfogadni.Mindenesetre én segítő szándékkal mondom, amit írtam, nem kekeckedésből.

balages válasza:
na nem kell magyarázkodni, elfogadom a választ. ismerni kell azonban a készítés körülményeit, nagyjából spontán volt minden a párna is a fény is, súrló fény stúdió hiányában nem állt rendelkezésre :-)
tudom hogy nem 100%, de gondoltam megpróbálom minek mi tetszik/nem tetszik benne. kösz