BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,88
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. március 20. 08:47
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Balatonboglár
Boglári napfelkelte

Előre is köszönöm az építő kritikákat. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,9
2007. március 24. | 21:10 | kissendre

Sok napfelkeltét láttam már.(nem csak a korom, de a hobbim miatt is)Nincs két egyforma főleg ha felhők is vannak az égen.Mindíg megcsodálom ha tehetem.Szép az itt fényképezet jelenség is.Két dolog tenné szerintem még teljesebbé.Valami élet ,talán madár esetleg egy csónak.A másik hogy keveset látni a vízből ,pedig az ég visszatükröződése szinte magduplázza a látványt.Az előbbi hiánsosságról nem tehetsz az utóbbit én úgy szivesebben láttam voilna.Hát én így látom.További jó fotózást.

zane1 válasza:
Köszönöm szépen a véleményedet. Yoachim segítségével készült már egy madaras változat is...

Bence

adott pontszám: 5
2007. március 21. | 18:04 | erőslacc

Fekete háttérrel mutasd, jobban kiemelkednek a szinek a kód: 000000. Tetszik ez a naplemente minimál, és az sem zavar, hogy alul nagyon keveset mutatsz, hiszen az égbolt a lényeg, a szinek eléggé természetellenesek, de kellemes a szememnek a kép, gratulálok.

zane1 válasza:
Köszönöm szépen a véleményedet. Bence

adott pontszám: 4,8
2007. március 20. | 22:42 | Yoachim

Ez a kép a színeiben közel áll hozzám. Nagyon szép az ég kékje és a vörössen izzó felhők is elsőosztályúak. A szerkesztést tekintve jelzésértékűen marad az alja és az ég kapta legnagyobb hangsúlyt. A nap felkelte és a lemente mindig megragadja az embert a nagyszerű színeivel de önmagában kicsit üres kép az eredmény. A hangulat így is nagyszerű de kell valami hangulatfokozó egy egyszerű téma amin megálhat a szem véleményem szerint. A téma ilyen helyzetben általában sziluettes. A te képed szerkesztéséből és megvalósításából látható hogy itt egy fa sziluett vagy embersziluett nem igazán jöhet szóba, és mivel az égi kép a nyomatékos talán madarak jót tettek volna. Sajnos az ilyen pillanatot kifogni nagyon nehéz, de én azért úgy gondolom nem nagy bűn a ps-hez nyúlni. Egy madársziluett bal fentre a kék részre...hmmm szerintem sokat tenne hozzá. A felhők jobbról tobbzódnak így a kép egyensúlya billen jobbra, ha lenne bal oldalon egy madár az egyensúly helyreállna, sőt az átlósan elhelyezkedő felhők szépen rá irányítanák a tekintetet. A felhőkön már vesznek a részletek, nem tudom ez az utómunka eredménye vagy az expó nem tökéletes. Egy átmenetes szürke szőrővel sokat lehet javítani az ilyen helyzeten, ráadásul színátmeneted is lesz ami megintcsak nagyszerű képelem.
Kicsit felfelé kerekítettem, várom a folytatás. Grat!

zane1 válasza:
Köszönöm szépen a részletes értékelést. Sokat segítettél. Dolgozom is a folytatáson... :) Bence

adott pontszám: 4,7
2007. március 20. | 09:36 | ajda21

Nekem nagyon tetszik a keped a szinek nagyon szepek igazi napfelkelte de szerintem a horizont tul lent van egy kicsit fennebb kellet volna csusztatni de amugy tetszik gratulalok

zane1 válasza:
Köszönöm szépen. Igazad van. Mikor csináltam a képet új volt az obim, s élveztem a nagylátószöget, azért van olyan lent. :)