BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,09
KATEGÓRIA: digit. illusztráció
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. március 2. 21:55
  • Készítés helye (ország): Horvátország
Szieszta a sikátorban

egy horvátországi délutánon készült a nagy melegbe'! sajnos nem volt idő nagyon gondolkodni a képen :). ja és első képem szóval örülnék bármi építőnek, de kritikának is 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. február 2. | 20:14 | nightmare_photos

Szia!
Én egy dolgot mondanék az mellett hogy jó kép lett! Mégpedig azt hogy szerintem a jobb oldali épületből többet vagy semmit nem kellett volna mutatnod! Első képnek mindenképpen jó!

2008. február 2. | 20:14 | nightmare_photos

Szia!
Én egy dolgot mondanék az mellett hogy jó kép lett! Mégpedig azt hogy szerintem a jobb oldali épületből többet vagy semmit nem kellett volna mutatnod! Első képnek mindenképpen jó!

adott pontszám: 4
2007. március 4. | 10:50 | aron.tikasz

jó kép! csak szerintem (nem tom, h photoshoppal csináltad-e) nem kellett colna ezt a szűrőt rátenni. én lehet h nem is nyúltam volna hozzá, esetleg csak szürkeárnyalatossá téve, egy kicsit "veszélyesnek" mutatni. szerintem!

ssscsaba válasza:
Úgy voltam vele ha már digitális illusztráció, akkor mért ne. De majd talán felteszem az eredetit is.Azért kösz szépen

adott pontszám: 5
2007. március 4. | 01:55 | Cpt_Hun

Ez a kép szerintem méltánytalan besorolásban van jelenleg. Hangulatos, jópofa - álmos vasárnap délelöttre utal nálam egy déli országban. Ebben a kategóriában tuti jó - nem restelek javítani az átlagon.

ssscsaba válasza:
Ó,nagyon szépen köszönöm!

adott pontszám: 4
2007. március 3. | 11:33 | leitnor

Először is egy jó tanács. Szerintem ezt az effektes vonalat hanyagold. Semmit nem tett hozzá a képhez. Sőt...
Ha nem teszed rá ezt a festmény hatást, akkor ez egy nagyon jó fotó volna, simán beleférne az életképek kategóriába. Tökéletesen szemlélteti a mediterrán országok forró, délutáni hangulatát. Színhelyes, nincs kiégve, bebukva, tehát még technikailag is kifogástalan. De ez az izé rajta, nekem nagyon nem tetszik.
További jó fotózást!

ssscsaba válasza:
Úgy néz ki végülis az eredeti képre jobban hajlik mindenki. Ha majd lesz elegendő kreditem feldobom aztán meglájuk.De kösz szépen a véleményt.

adott pontszám: 3
2007. március 3. | 09:19 | ovarnet

Ez a kép inkább hasonlít egy rajzra, mint képre. Az alkalmazott efekt szerintem erre aképre nem való. Az eredeti képen egy picit pontosabb vágás jobb lett volna. Gondolok arra, hogy a baloldali ház teteje beleférhetett volna a képbe. Illetve jobb oldalon is mutathattál volna többet.

ssscsaba válasza:
Hát sajna sok idő nem volt tervezni a képet, mert úgy a szép hölgy eltünt volna. :(

adott pontszám: 3,6
2007. március 3. | 00:31 | kissendre

Először is légy üdvözölve mint elsőképes.Hát lehet ps.ben szinte bármit tenni egy képpel,kérdés milyen az eredmény.Az hogy hogyan fogadják ......nem vagyunk egyformák.Itt nem hiszem hogy tettél valami pluszt az eredetihez,ami igen hangulatos felvétel lehet.Én itt az eredetit mutatnám meg,valószínű nagyobb sikerrel.Nem mondom hogy a ps. használatát mellőzni kell, bár van aki szinte csak vágásra használja.Minél több képet nézz meg, és olvass véleményezéseket,és így kialakúl a látásmódod, ne mellőzd a ps-t sem mert nagy segítsége a fotósnak.Jó a témaválasztás,a szerkesztése is tetszik,hangulatos,mediterán utca részlet a házak között kifeszített ruhaszárító kötelekkel.Lehet hogy nem ez a legmegfelelőbb efekt a képhez.További jó fotózást.Üdvözletem.

ssscsaba válasza:
Nagyon kösz a kommentárt, valószínűleg megfogadom a tanácsotokat(mármint kevesebb PS, nagyobb élvezet:))Végülis azért választottam a PSel módosítást, mert az eredetin elég sok apró "hiba" volt, de majd idővel talán felteszem az eredetit is

2007. március 2. | 23:44 | Azazella

Kár volt effektezni ezt a képet, szerintem a valós formájában sokkal jobb lett volna.
Úgy vagyok ezekkel a ps-es hatásokkal hogy egy bizonyos határon belül nagyon hasznosak tudnak lenni, feldobnak egy-egy részletet, az ember elrugaszkodhat a valóstól vagy egy tucatfotónak számító képet feldobhat vele. (nekem is van egy ilyen képem) Sosem voltam megbarátkozva a művészi szűrőkkel, a rézkarc, akvarell stb. legyen a festőművész dolga, az ilyen jellegű fotókat sokkal célszerűbb az eredeti formájában meghagyni, persze egy-két javítás benne van a pakliban. Szóval alapjában véve tetszik a kép, nagyjából el tudom képzelni milyen volt eredetiben, hangulatos, jellegzetesen mediterrán utcácska, maga a kép témája a helyén van. Azt tanácsolom neked hogy rakd fel ezt a képet az eredeti formájában és a művészi hatásokat hagyd az arra elhivatottakra :)
További jó fotózást :)

ssscsaba válasza:
Kösz szépen hogy véleményezted és segítesz a lelkes amatőröknek :)

2007. március 2. | 22:43 | Unicornis

Nem fogom pontozni, mert nem szoktam digit. ill. képeket pontozni csak nagyon ritkán, de a véleményemet elmondom. Tipikusan az a kép amit én biztos nem manipulálam volna. Személy szerint a végeredmény nekem nem tetszik, inkább festetted volna meg hasonlóképp (persze most azt mondod nem tudsz festeni) vagy hagytad volna meg eredetiben. Szerintem ez a belenyúlás csak rontott rajta. Sjanálom, hogy nem a FOTÓT töltötted fel.

ssscsaba válasza:
Sejtettem hogy lesz gond azzal hogy nem az eredeti formájában teszem fel de végülis nem bántam meg, mert így legalább megtanultam hogy nem fontos mindig használni a Photoshopot.Kösz