BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
HRG
KATEGÓRIA: csendélet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. január 6. 20:24
  • Készítés helye (ország): Németország
  • Készítés helye: Egy Berlin melletti tó
az evező

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2007. január 18. | 02:17 | Krizzzti

ezisjó... rég nem láttam hasonlót. nem képre gondolok, hanem még a nyers megmunkálatlan fotozz-fertőzött tiszta egyéniségre. látszik a képeiden. sajna ha uj géped lesz és fotozol továbbra is, könnyen lehet h beszippant a tömeg és technikailag tökéletes de lehet h semmitmondó képeket akarsz és fogsz majd csinálni. én is ugy látom h kéne neked egy analóg, ahogy zenyit javasolta, és probáld meg nem feladni hanem max kicsit megmunkálni a látásmódodat.remélem sikerül. üdv

HRG válasza:
Én immunis vagyok erre :P :)
Nemhiszem hogy be fog szippantani a tömeg, a legnmagyobb fotósok legjobb képei is tele vannak hibákkal és úgy tökéletesek. Doisneaunak is vannak ferde képei Bressonnak is levágott végtagjai(:P) és ez így van jól, köszönöm az értékelésedet!

adott pontszám: 4,5
2007. január 14. | 12:40 | bigcrow

izgalmas nagyon,
jó a szemszög amiből készíteted
próbáld meg akár egy polár napszemüveggel a lencse elé közvetlenül ugyenezt mégegyszer mert sajna úgy jobb lenne

HRG válasza:
Igen, igazad van, majd még próbálok ilyet csinálni másik géppel!

adott pontszám: 5
2007. január 10. | 14:07 | mowgli

gyönyörű sötét kép. egyetlen dolgot csinálnék másként, mégpdig az evezőt más szögben tartanám, hogy kicsit még feljebb mutasson a lapátja. aztán persze, lehet, hogy nem lenne jobb.
a színek nagyon szépek, a koncentrikus körök miatt békét sugároz ez a kép. nekem:))
üdv
mowgli

HRG válasza:
:)
Nagyon köszönöm.

adott pontszám: 4,5
2007. január 9. | 13:38 | Valer

A keveset ertekelt kepek kozott bukkantam alkotasodra. Valoban nehez velemenyt formalni annyi minden van a kepen. Elvileg az evezo jelentene a fotemat es az arnyeka de a gyuruzo viz a nap tukre es a felhok mind mind kicsit elvonjak a figyelmet. Talan nem is baj. A lapaton belul is annak a nyele ami hangsulyt kap es a lakk csillogasa. Giccsnek tunik, de nem az. Minden beleillik a kornyezetbe. Gratulalok!

HRG válasza:
Igen, hát ez kicsit a giccsesebb képeim egyike, legalábbis szerintem de mások mást mondanak...
Köszi az értékelést!

adott pontszám: 3,9
2007. január 8. | 08:23 | tothca

Szia. A téma és a kompozíciós szerintem elég jól sikerült. Sőt az evező álatl fodrozott víztükör mint tükörkép bemutatása szerintem egyedi ábrázolás, ami nagyon tetszik.
Viszont szerintem sokat levon a kép értékéből hogy a gép nem rekeszelt eléggé. Jó lenne tudni az expo értékeket, de szerintem az ellenfény miatt van az egész. Hát vagy nem rekeszelted le, vagy auto üzemmódban készült, emiatt megette a színtelítettséget meg a kontrasztot is - szerintem. Most a tekintetemet a csillanásra vonja a kép, pedig nemcsak az a lényeges.
Szóval még PS-ben is talán lehetne Expo emeléssel, és Brithness/Contrast növeléssel valamit tenni, de legjobb lenne ha lerekeszelnél és polárszűrőt használál ilyen esetben sezerintem, illetve a csillogásból még így is sok megmaradna.
De mondom, a kép ettől még nagyon ötletes szerintem. Látszik h. olyan valaki készítette, aki otthon van a vízzel kapcsolatban. Sok sikert.

HRG válasza:
:) Köazönöm
A gép egy kis kompakt, szűrőt soha nem tudnék felkrakni rá és teljesen automatikusan működik. A nap tényleg rossz helyen van, ebben teljesen igazad van.
Köszönöm a hoszú értékelést!

adott pontszám: 4
2007. január 7. | 21:03 | gyuresz1983

Helló!
A képedet nézegetve nagyon meglepődtem hogy nem értékelték sokan mert nem valami sűrün látni ilyet. Sajnos ami én hibát felfedeztem az hogy a nap nagyon becsillan és emiatt kiégett. Estleg ha lenne rá lhetőség akkor ezt PS ki lehetne szedni vagy legalább csökkenteni. Vagy esteleg ha lett volna rá lehetőség akkor a napot az evezövel eltakarnii és akkor a többi képen lévö vizfelület is világosabb lett volna. És ami különlegességet adot volna még az ha pont látszik a vizbe cseppegő csepp.
Gyuresz

HRG válasza:
A vízcseppet próbáltam elérni a napot most már hagyom, legközelebb jobban figyelek ;)
Köszi az értékelést.

adott pontszám: 4,8
2007. január 7. | 00:15 | eReL1

Remek meglátás, szép kivitelezéssel. Az evező rúdja vezeti a szemet a csepptől fodrozódó víztükörre. A vízben nagyszerű tükörképet láthatunk, melyben sejtelmesen, sziluettszerűen körvonalazódnak az égbolt felhői, a közvetlen parti környezet és maga az evező. Egyetlen negatívumként a kép közepén erősen csillanó nap tükröződése említhető.

HRG válasza:
Igen igazad van, köszönöm!