BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,6
KATEGÓRIA: város, építészet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. január 4. 17:38
  • forrás: negatív
Karácsonyi készülődés

Így az ünnepek után, hogy valós értékelések jöjjenek rá. Boldog Új Évet, eredményes fotózásokat Mindenkinek!  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2007. január 19. | 18:45 | baedecker

Tudom, hogy hideg volt és a földre tetted a gépet a Bika előtt, de inkább jobban fáztál annál, mintsem komponáltál volna. E miatt ez most közepes, ráadásula kandelláber feletti villanyvezeték is becsillant.

Vargi válasza:
:D Tetszik a stílusod.


Nem volt hideg, és komponáltam. :)
A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

2007. január 7. | 15:13 |

Mert a legtöbben nehezen viselik a nem jó kritikát, ha nem 5öst adsz akkor hőzöng, aztán teljesen "véletlenül" lefikázza a képedet ráadásul olyan érveket puffogtatva amik ellen előzőleg ő maga hőbörgött. Kész vicc. Most nézem hogy szintén balatoni vagy, akkor már nem is csodálkozom, ott szerencsére más a felfogás mint a nagyfaluban :) Köszönöm kedvességed, további hasonlóan szép képeket. üdv TT

Vargi válasza:
Szerintem az hogy ki hogyan viszonyul a kritikákhoz nem attól függ hogy hol lakik hanem hogy milyen a vérmérséklete meg ahogy megfigyeltem sokszor a vélemény stílusától is függ a reakció.

adott pontszám: 4,5
2007. január 7. | 12:11 |

Őszintén? Nem tett jót a ködön/párán visszaverődő szórt fény, ettől kicsit kivilágosodott ott is ahol nem kellene, ez pedig némileg homályossá teszi. Viszont hogy ne hangoljalak le, a cím, a karácsonyi készülődés feelingje a dekorációval, vásárral akkor is átjön, és talán pont attól nem kelti tucatfotó érzését hogy nem lett túl tökéletes.Szép képeket az új évben is. üdv TT

Vargi válasza:
Nem tudom miért meglepő, hogy őszintén. Illetve azt nem értem, hogy itt a fotozzon miért nem az az általánosan elfogadott... És mivel őszintén kértem, így aztán lehangolni nem tud egy értékelés, mert elfogadom mindenki véleményét, hiszen nem vagyunk egyformák.
Köszönöm, hogy értékeldted.
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 4,6
2007. január 7. | 11:12 | kissendre

Amiért tetszik a kép, az a hangulata és ez első ránézésre nálam rögtön kialakul egy kép láttán.Tetszik nem tetszik.Csak utána kezdem részleteiben is nézni.Lehet hogy ez szakmailag kifogásolható de úgy gondolom ez ezen a fórumon megengedett.Tehát a kép:Jól "megemeli,, a témát hogy alacsonyról készűlt a felvétel.A ködös párás levegő elfedi a lényegtelen részleteket és titokzatossá teszi a hangulatát.A képen látható emberek elmosódó körvonalai visszafogottan de élővé is teszi a témát.Karácsonyi készülődés,ami nem egyenlő a vásárlással, hanem több annál. A karácsonyi hangulatot kiameli a debreceni nagy templom és így bár tudjuk de nem feltünő hogy a képen vásárlás is történik.Viszont alulról és felülről is végtam volna.Nem sokat hogy a csillagok fent maradjanak ami akár szimbólikus is lehet.Sajnos a városokban található sok légvezeték, itt is rosszul mutat de ezzel nem nagyon lehet mit tenni.Köszönöm a jó kívánságokat és én is Boldog Új Évet kívánok.

Vargi válasza:
Szerintem egyáltalán nem kifogásolható szakmailag az eljárásod, sőt nem hiszem, hogy egy képet részleteiben kéne nézni, hiszen az egész egyben a lényeg.
Köszönöm a részletes értékelésed.

2007. január 7. | 01:16 | nasztaszja

Ennél a képnél is és ott a főutcán járva is azon gondolkozok hogy sok ez a kivilágítás vagy nem sok. Viszont akkora hangulata van a fényárnak, hogy elnyomja a giccs érzést bennem. Amit nem oda illőnek érzek az a vásár pavilonja az emberekkel, de tisztában vagyok vele hogy azt nem rakhattad el onnan és ha belegondolok, az emberek kellenek a város utcáira, főleg karácsony környékén és a címnek sem sok értelme lenne. Egyébként minél tovább nézem a képet annál jobban tetszik és kedvem támadt sétálni egyet a téren, de ilyen későn már csak nem indulok el. :) Sikerült írnom egy abszolut nem hasznos, ellentmondásos véleményt.

Vargi válasza:
Szerintem se giccses, mert ízlésesen van kivilágítva a főutca.
Az emberek, és a bódé nekem kellenek oda. Emberek nélkül nekem a legtöbb kép üresnek tűnik, és itt kicsit más hangulatot adnak a fotónak.
Szerintem teljesen hasznos a vélményed, megálltál a képnél, és elmerengtél fölötte, leírtad ami eszedbe jutott. Innentől már teljesen hasznos, hiszen más szemszögből is látom a képet.

adott pontszám: 4
2007. január 5. | 13:18 | blúzer

Az egészet kissé kontraszttalannak érzem, és emiatt inkább ködös őszi, mint karácsonyi hangulata van a lámpák ellenére is.
A négyzetes vágással nem vagyok kibékülve...

Vargi válasza:
Köszi, hogy véleményezted.
A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 4
2007. január 5. | 09:45 | hk.kica

Szia!

Gondolom köd is volt, de ez így elég fakó.
Talán kontraszttal, vagy kiemeléssel kicsit javítható lenne. Kicsit hpmályosnak is tűnik.

További szép napot!

Vargi válasza:
Úgy néz ki mindenkinek a kontraszttal van baja :)
Köszi, az értékelést.
A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 4
2007. január 4. | 20:17 | gpalmai

Furcsán nyugodt hangulata van a képnek, ami valahogy nem jó rajta, hogy a jobb oldalon felül nagyon fényes! Ezt leszámítva bejön!

Vargi válasza:
Köszönöm.
Ez már így marad, de igazad van benne.
A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.