BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,9
KATEGÓRIA: csendélet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. december 16. 00:45
  • forrás: papírkép
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Egy-ség

papírképről beszkennelve...saját, házi laborálás...a szkennerem meg olyan, amilyen...legyetek rá tekintettel :-)) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 2,9
2007. január 13. | 13:29 | lkovacs75

Ne haragudj a velemenyemert, de nekem eza kep egy kicsit veletlenszerunek tunik. Nezegettem egy darabig, de a cimet nem sikerult megertenem. Nem ertem a kapcsolatot a heber - magyar Oszovetsegi Szentiras es a rajta levo - kepbol kilogo - Rozsafuzer kozott aminek elegge Ujszovetsegi vonzata van. Szoval, nekem kicsit olyan, mitha keverned a szezont a fazonnal, egyseget nem sugaroz. Megegyszer mondom, nem akarlak megbantani, de ha ilyen targyakrol keszitessz fotot, es a kepedet mondanivaloval akarod megtolteni, akkor nagyon ugyelj minden reszletre, minden targy szimbolisztikai ertelmere, esetleg teologiai vonzatara es tudatosan valassz hozza szentirasi reszletet. Ezt a melysegelesseggel nagyon szepen ki lehetne emelni, ezalltal a kepnek igazi mondanivalot adni.
Utolso megjegyzes a kep keretet illeni, en arrol semtudom eldonteni, hogy szandekos, vagy csak rajtamaradt.
A kep kreativ, javitando, de nem vagyok benn biztos, hogy tudatos.

vegcsa válasza:
Köszönöm! Hát megmondom őszintén nagyon sokmindenre ráláttál. Köszönöm. Valóban volt némi esetlegesség benne...a téma választás tudatos volt, de tény és való, hogy sokkal jobban is meg lehet csinálni. Már dolgozom egy ilyen sorozaton de az sokkal átgondoltabb lesz; ígérem!
üdv
footcs

adott pontszám: 4
2006. december 17. | 07:42 | aljosa1

Érdekes és elgondolkodtató. Talán a zsidó-keresztény és zsidó-magyar "Egy-ség"-ről szól. A kép tulajdonképpen tetszik. Jó gondolat a biblia és a rózsafűzér kis részét élesnek hagyni csupán. De nem így. Az éles-életlen rész elhelyezkedése, határa optikailag nem indokolható. Nagyon látszik a beavatkozás. A képet keretező sötét csík sem az igazi.
Mégis Összhatásában jó kép.

vegcsa válasza:
Köszi szépen. Valóban technikailag vannak hibák, bár a mélységélesség szándékolt volt, a vágás is. Bár tény és való, hogy a "szabályokkal" nem vagyok annyira tisztában. Nekem szép így....bár nagyon nagy nagyításban valóban zavaró lenne.

2006. december 17. | 03:20 | elmoro

Még valami, csak mert most olvasom a többieket. Engem nemhogy nem zavar a vágás, sőt, inkább előnyösnek, lényegremutató eszköznek látom. Minthogy mindkét oldalon vágott, egyáltalán nem kelti hiba érzetét, sőt, koncentráltan terel középirányba, a szimbólumértékű betűkre és a keresztre. Ez így szándékot és erőt jelent, nem hibát, ettől van nagyobb feszültsége a képnek, ettől nem korrekten lagymatag. Hát így.

vegcsa válasza:
Ohh. Hát köszi még egyszer! Megmondom őszintén, hogy amikor készítettem, eszembe sem jutott másként megcsinálni. Az olvasott kritikák viszont kíváncsivá tettek. Lehet, csinálok egy egész sort vallási szimbológiával. Örülök, hogy ennyire tetszik:-))

adott pontszám: 5
2006. december 17. | 03:16 | elmoro

Mi van?! Kit érdekel a szkenner, ha egy képnek története van?! Meg veleje! Értelme, szellem, szíve! Méghozzá nagy! Remek. Kultúra. 5, de mekkora! Köszi!

vegcsa válasza:
Köszönöm. Örülök...a szimbólumokkal akartam játszani egy kicsit.

2006. december 16. | 23:26 | 1YanChi

A mélységélesség ilyen megválasztása nekem nagyon tetszik, még ha néhány komoly fotós hibának tartja is. A vágásnál legalább a kép széléig jó lett volna ha elmész és nem hagyod meg a "szkenner-fíling"-et.
Nem szívesen írnék rá többet nyilvánosan, ha kíváncsi vagy rá, küldj egy mailt.

vegcsa válasza:
Köszi! Most tűnik fel nekem is, hogy a vágás meglehetősen igénytelen lett brrr Az a fránya szkennerfiling:-)

adott pontszám: 4
2006. december 16. | 20:49 | Seby

A héber szöveg nagyon kell oda... Nagyon jó! Vagy a fönti üres részből vágtam volna én, vagy hagytam volna egy kis helyet a két szélén. A szkennelés nem számít, és a laborálás miatti apró szöszök, és hibák miatt lesz hangulatos, és igazi a fotó.De sajnos belevágtál a gyöngyökbe..ez nem jóóó:(

vegcsa válasza:
Köszi! A gyöngyök....hmmm...hát igen...majd legközelebb.

adott pontszám: 4
2006. december 16. | 15:13 | Platypus

Hangulatos. Baloldalt fölül/ középen a belógó hátteret lávaghattad volna, vagy összességében megmutathattad volna a könyv szélét, de így fura. A mélységélesség is elég szűk lett, ráférne a több olvasható szövegrész. A képminőség szerintem korrekt.

vegcsa válasza:
Köszönöm, hogy értékelted. Hát igen...meg is csinálom ezt a témát kicsit másként.