BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,45
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. december 3. 13:54
Vágyódás az ismeretlen felé

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,9
2007. január 2. | 14:10 | Fotodbotond

Érdekes kép, mivel ff, ezért különösen tetszik. Persze minden színest meg lehet "feketefehéríteni" de ez azért más. Ami ki s hibát vélek felfedezni benne, a lábak mintha le lennének vágva. Igaz, hogy takarásban vannak,de szerintem ettől olyan, mintha orra akarna esni a ki s szereplőd. Számomra más kivetnivaló nincs benne, csak így tovább.
Gratulálok.

fa-nni válasza:
Köszönöm a véleményt, örülök, h rátaláltál! Én is így gondolom a ff-rel kapcsolatban. Igyekszem nem túlzásba vinni és csak akkor alkalmazni, amikor tényleg többletet.
Üdv, szép napot!

adott pontszám: 5
2006. december 4. | 09:42 | olgaa

Olyan ez a kép, mintha a 60-as években készült volna. A cím szerintem nagyon találó, sőt sokat hozzátesz a képhez. Gratula!

fa-nni válasza:
Phú, köszi szépen!
Főleg a 60-as éveket :)
Szép napot!

adott pontszám: 3
2006. december 4. | 08:46 | zcsontos5

Szerintem az elgondolás, a kép megszerkesztése jó, de az életlensége miatt nem a legjobb fotók közzé lehet sorolni

fa-nni válasza:
Köszi az értékelést!

adott pontszám: 5
2006. december 4. | 08:10 | tesztfoto

Életlen? Nagyon szűk? A lány annyira bámulja a csillagokat, hogy majdnem kiesik a képből? Erősek a kontrasztok? A kép 2,05 átlagából ítélve lehet, egyedül leszek vele, de nekem pontosan ezért tetszik a hangulata, mintha már nem is az embert, hanem a gondolatokat láthatnám. Csak az alsó fekete részt nem értem, talán keretként szolgál a baloldallal együtt, szerintem egyik sem kell.
Üdv T :)

fa-nni válasza:
Nagyon nagyon köszönöm a gondolataidat. Már azt hittem, tényleg csak egyedül vagyok, aki érti és érzi ezt a képet:)
A keretekről le kéne szoknom, azt hiszem. Bár itt most csak teret akartam adni még velük.
Mégegyszer köszi, nagyon örültem :)

adott pontszám: 2
2006. december 3. | 20:12 | molnár71

Szia.A téma nem lett volna rossz,és a cím sem,de a képet elrontottad,mert homályos,bemozdult.Iszonyúan le lett vágva,a ruha egy két helyen beégett.Alul az a fekete csík is zavaró.Bocsánat,én így érzem.Tudom,nem profi géppel készült,de ilyen fényképezővel is vannak itt remek képek.

fa-nni válasza:
Nem is fognám a gépre :)
Köszi az értékelést.

adott pontszám: 1
2006. december 3. | 15:47 | PaloAlto

Számomra ez egy zavaros, túls szűkre vágott, mondanivaló nélküli kép egy furcsa mozdulatról. Nem tudom sehogy sem összehozni a címmel és az, hogy ff, nem érzem, hogy hozzáadna. Talán csak kicsit könnyebben értelmezhetővé teszi, hogy mi micsoda. Szerintem ez kerülendő út, noha irtó ritkán mondok ilyet. Pontosan mit akartál kifejezni vele? Ha érteném, talán lenne ötletem, hogy mit lehetne másként.

fa-nni válasza:
Igen elszomorít, h tucatkép-kategóriába soroltad a képet, és h semmitmondó... hát, lehet bennem van a hiba.
Viszont azt tudom, h nem semmitmondónak készült. Talán a cím is sejteti, h ki akartam fejezni vmit vele. Az, h ez nem sikerült. Na bumm. Viszont szerettem volna megmozgatni a fantáziátokat.

Nekem ez a kép egyszerűen a gyermeki kíváncsiságot fejezi ki. A tisztaságot, ami még bennük van és a feltétel nélküli kalandvágyást, azt, h nem ijednek meg az ismeretlentől - felfele néz, a fehérségbe.
A szűk vágás is ezért van, viszont én is szeretném, ha jobbra még lenne egy kis hely, de ez sajnos nem volt megoldható.
Köszi az értékelést.

adott pontszám: 4
2006. december 3. | 14:20 | sunder berci

szerintem nem rossz kép, tetszik,hogy balról a fa adja a keretet, jobbra pedig a kislány tekintetét kivezetik a jobb felső sarokban lévő lombok,talán a kép sötétsége miatt az sem zavar annyira, hogy a fa megette a lány egyik végtagját-a lábát,nekem az életlenség sem gáz annyira, viszont ami nagyon-nagyon nem szép, az a lány nyakán lévő árnyék, mely úgy fest, mintha szakáll lenne,valamint a lány feje feletti világos rész is jobb lenne, ha nem lenne világos...csak ott fent, a jobb felső sarokba,üdv,b

fa-nni válasza:
Köszi! Örülök h tetszik.
Üdv.

adott pontszám: 2
2006. december 3. | 14:01 | slacus

hát ne haragudj de ez nem sikerült a legjobban!teljesen életlen és bemozdult nincs egy éles pont sem a képen!a környezet nagyon zavaró főleg a fa ami mögül kilép a kislány!az ff konverzió sem sikerült a legjobban!a legtöbb helyen túl sötét miközben a ruha több helyen már már beégett!a vágás is eléggé egyszerű és semmitmondó!a kislány kinéz a képből...
egyetlen dolog ami tetszik az az h a kislány tekintete irányába szétnyilik a fekete rész és a sugarak is abba az irányba törnek elő!

fa-nni válasza:
Tudom, h életlen sok helyen és h sötét is, de nekem így kép ez a kép.
Üdv, köszi az értékelést.