BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. november 8. 10:53
  • forrás: negatív
  • Készítés helye (ország): Észtország
C'est la vie - Siker

felkerekedni s tenni valamit. tenni valamit. bármit. csakhogy ne kelljen az idöt figyelni. figyelni, ahogyan múlik. mert ha múlik, veszítek. de én valamit nyerni akarok. bármit. hacsak egy gyürüt üvegkövel a búcsúban. a kövecske, a kövecske megmondja neked az igazat ... az igazságot rólad, az igazságot rólad. megmondja neked, megmondja a búcsúkövecske. s szüntelenül táncolhatsz szilánkos deszkákon, mezítláb, mezítláb, az élet ritmusában, melyet nem érzékel senki. térdig érö piros ruhában, mezítláb, mezítláb, poros deszkákon egy mesterkélt mosollyal hamis arcodon. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2006. december 8. | 20:11 | csnik

Mi a siker?
Mindenki számára más és más. Karrier, család, pénz, anyagi javak. Nekem, ha már kérdezted a képeddel, a hivatásom, a tanítás, a nevelés, a gyerekeim fejlődése, az emberi kapcsolatok. Nem a jólétet keresem, hanem az örömöt, a boldogságot. A pillanatokat, perceket, órákat. Merüljek mélyre és érezzek. Adjak és tudjak elfogadni. Töltsem meg tartalommal az életem. Nem kell, hogy látványos legyen, a siker nem kézzel fogható dolgokban mérhető. Ez teszi gyönyörűvé és kibírhatóvá az életet.
Ezt látom a néni mindenttudó, elégedett, titokzatos mosolyában, de vajon látnám-e a lány tekintetében?
Bocs, ha patetikus voltam, ez jött ki belőlem...
üdv:A.

nnanga válasza:
+++

adott pontszám: 4,5
2006. november 10. | 13:50 | transzport

A ket kep tetszik. Kulon. Ugy a baloldalira valoszinuleg 5ost adtam volna a jobbra meg 4.6-4.8. Szerintem nagy kar volt osszevagni (meg ha ertem is kb. hogy miert tetted). Hat meg verset irni hozza.

Nem ertem. Ez most itt a fotozz.hu, vagy a koltsverset.hu? Nem lattam meg az ertekeleseket, de nyilvan tobben is adtak 5ost, mert tetszett nekik az iras. De most nem a kepet kellene itt pontozni?

A versert nem adhatok kevesebb pontot, ha tehetnem akkor 3.
Bocs.

nnanga válasza:
egyseget alkot es reg nem csupan a kiragadott keprol szol.
a fotozz.hu legnagyobb kara, hogy nem latni tanitja az embereket, hanem a technikai megkozelites fele sodorja oket. utobbi persze ertheto, hiszen kommercialis celokkal letesult, s elso sorban arra hivatott, hogy elhitesse az emberekkel, hogy jobb geppel, jobb fotot keszitenek. de valoszinu, hogy az is epp olyannyira "ures" lesz, ha nincs a fotosnak egyeni stilusa vagy vizioja.

adott pontszám: 5
2006. november 8. | 19:58 | anonimusz.89

Szépen szembeállítottál két időt,két éeltkort a fotón.Gratulálok.az ötlet is tetszik.

nnanga válasza:
koszonom

adott pontszám: 5
2006. november 8. | 13:39 | wendler666

szia,érdekes fotó talán én forditva készitettem volna a fiatal lány lene az éleseb és az idösebb néni a picit kiégetebb ,mivel ö már több időt élt meg és igy látszodna az idő mullása,ff vágás keret jó,bocsi ha nem jól értelmezem a képet amit feltettél azért grat

nnanga válasza:
ne hulyeskedj mar. a lenyeg, hogy megnyilvanulsz. ne kerj bocsanatot az ertelmezesedert :)

2006. november 8. | 13:30 | dimitri81

Az oregneni boldogabbnak tunik.

2006. november 8. | 11:39 | agent01

Igen másodikra is ugyanez jött le:)

Lázadunk, élünk, tervezünk...Fiatalon az aktuális divat trendeknek, hóbortoknak próbálunk megfelelni, keressük az utunkat..

De aztán egy idő után más dolgok lesznek fontosak, egészség, család, nyugalom, boldogság.

Nekem ez jön le a képedet nézve, a nyugodt, boldog öregkor.

Olyanok a képeid mint a versek, mindenki a saját szótárával fordítja le őket:) Ezért is szeretem őket.
Szép napot!
Age

nnanga válasza:
:)

adott pontszám: 5
2006. november 8. | 11:36 | gabcsynka

Azt hiszem értem. És mégse. Mi az, hogy nyerni? Mi az, hogy veszíteni? Tényleg vesztes az, aki egy "más világban", más értékrend szerint -mely annyira lesz sajátja, amennyire beleszületett, és amennyire magáénak érzi- táncol arra a ritmusra, amelyre mindeni körülötte?
Tudja, hogy "veszített"? Nem.
Érzi? Talán.
Itélkezhetünk bárki felett?

nnanga válasza:
nem cafolom szavaid. a kep nem hivatot allast foglalni kerdeseiddel kapcsolatban. sokkal inkabb felvetes: Mi is szamodra a siker? s hogy megeri-e embersegededet kockara tenni, celjaid eleresere. s hogy vajon azok a celok beloled fakadnak-e, vagy a korulotted zajlo tanc/ritmus determinalja-e azokat? (pl. divat, technikai fejlodes stb.) az alapveto emberi ertekrend, szukseglet minden "vilagban" egyforma. a sikervagy nem ritka esetben az, ami a elegedetlensegbe hajt bennunket, s e folyamatban oly sokszor feledteti velunk, mi is az, amitol boldogak lehetnek.

2006. november 8. | 11:24 | agent01

Tudom morbid, de először (megjegyzést ritkán olvasom el..) ilyen átváltoztatjuk fotó jutott eszembe, ilyen volt ilyen lett. Persze ha belegondolok lehet hogy pont ezt akartad elmesélni, csak úgy hogy, lázadó volt, kedves öreg néni lett. Vagy csak én magyarázom túl:)
Jó!
age

nnanga válasza:
s masodik ranezesre? esetleg a szoveg megfontolasaval? ;) [akar kiterve arra is, szamodra mit jelent a siker?]

adott pontszám: 5
2006. november 8. | 11:24 | blzoly

Nagyon erős felvétel.Kiváló kontrasztot állítasz a két nő között.Két generáció,mindkettő igazi jellemrajz.A fiatal lány a mai kornak megfeleő erős,dinamikus megvilágításban,hatásvadász pózban,divatos kiegészítőkkel.És a néni aki fölött már elszállt az idő,egy teljesen más mentalitás,egy teljesen más érzést közöl róla a fotó.Hagyományok,nyugalom,belenyugvás az életbe,egyszerűség.Ezek jutnak eszembe a képről.Mindekét fotó egyedül él és mégis összhangban van,a keretezés is nagyon ízlésesen forrasztja össze a két képi világot.Kifejező tartalmas munka.

Igen ilyen az élet,ez az élet.....

Elismerésem!

nnanga válasza:
+