BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. szeptember 11. 10:36
  • Készítés helye (ország): Magyarország
reménysugarak

túlexponálva + PS Őszintén sajnálom ezt a kutyust... kicsi kora óta (8 éve) be van zárva, egy kis területre ami drótkerítéssel van körbevéve... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2006. szeptember 21. | 17:54 | Tatu379

Tudod, én teljesen amatőr "szerelem fotós" vagyok, általában nem a technikát, hanem a tartalmat érzem fontosabbnak. Vannak képek, amikor apró hibák után nem tartom etikusnak kutakodni, mert a mondanivaló számomra tökéletessé teszi a képet. Utólagos engedelmeddel elmentettem ezt a fotót emlékbe.

palui06 válasza:
engedélyt megadtam! :-) és örülök.

adott pontszám: 5
2006. szeptember 20. | 23:06 | Tatu379

Szívszorító fotó, a kutyus annyira szépen van ábrázolva, annyira érzelemmel telített ez a kép, hogy az már fáj! Látni a kis pofáján, hogy tán semmi másra nem vágyik jobban, mint egy kis szabadságra, rohangálásra. A kerítés kiégetése szinte sikolt a képen épp ezért tökéletesnek tartom, hogy így próbáltad kifejezni a bezártságot. Az élesség lágyítása is nagyon sokat dob ezen a képen. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem ez "A" tökéletes állat ábrázolás, ami azon emberek sajátsága, akik nem csak szeretik, de ÉRTIK az állatokat. Gratulálok!

palui06 válasza:
Nagyon Köszönöm! A kritikai vélemények közé nagyon nem árt az ember önbizalmának ha kap egy ilyet is mint a tiéd! Nagyon rátapintottál, arra hogy mi is volt a szándékom a fotóval.

adott pontszám: 3
2006. szeptember 17. | 18:00 | Morpheus505

Az űrből jött kutya.... Na igen. Kevesebb diffuse glow, kicsit több kontraszt, fantáziadúsabb háttér

palui06 válasza:
A háttér sajnos adott volt... :-(
Köszönöm hogy megnéztél!

adott pontszám: 3
2006. szeptember 12. | 18:14 | leitnor

Hát tudod, most nagyon pipa leszel rám, mert lehúzom a képed, de ez az oldal azért (is) van, hogy elmondjam a véleményem.
Azt gondolom, hogy az már régen rossz, ha egy képet magyarázni kell, bizonyos esetekben elkerülhetetlen ezt elismerem, de úgy látom, hogy ebben az esetben ez mellőzhető lett volna. Az ábrázolást tekintve, sokkal hátrébb kellett volna menj, hogy szemléltesd a kutya körülményeit, sanyarú sorsát. Azt gondolom, hogy ez valamint a kutya kikívánkozó ábrázata szükségtelenné tette volna a kommentet, mivel a kompozíció közlékeny lett volna. (ugyanakkor azt is respektálom, hogy mindezt egy kompakt géppel nehezebb híven bemutatni, ezért egy jeggyel jobbat jelölök, mint szívem szerint adnék)
Ez szigorúan az én véleményem, ami egy a sok közül, vagy elfogadod, vagy nem.
Mindenesetre sok sikert és további jó alkotószellemet kívánok.

palui06 válasza:
Nem áll szándékomban csak azért feltenni képeket, hogy csupa ötöst kapjak rájuk, különben az ember sose tanulna új dolgokat... igazából én nem is a képet, hanem a címet próbáltam kicsit túlmagyarázni, mert nem tudtam eldönteni mi is lenne a jó cím.
köszönöm értékelésed és hogy megnézted!

adott pontszám: 5
2006. szeptember 12. | 10:47 | B.Joe

Tökéletes kompozíció! Csodálatos szerkesztés. Azt hiszem ez lesz a hét képe. :-)
Ahogy a kutyus a tappancsával kifelé nyúl a szabadság irányába.
Az általad kiemelt fényekről nem is beszélve.
Ezt már csak fokozza az arc(pofa)kifejezése.
Gratulálok, szép kép!
U.i.:De azért PS-ben is nagyon otthon vagy! :-P

adott pontszám: 5
2006. szeptember 11. | 13:16 | Geniculata

Érdekesre sikeredett ez a fotó!Az az igazság,hogy a kép címét nem tudom összehozni magával a képpel!Azt látom,hogy direkt túlexponáltad,hogy fényes legyen de ettől nekem még nem jön át a cím!Nem tudom megmondani,hogy mi az,ami miatt ilyen jó de nekem nagyon tetszik!Ha a háttérbe nem látszana a drótkerítés akkor 5*-ös lenne!Így csak 5!:)Gratulálok!

palui06 válasza:
Köszönöm az értékelésed!
Nem tudom mi lett volna a jó cím...
talán "reménysugarak" ?