BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,48
0Li
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. szeptember 10. 23:37
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Ő

Egy veterán diszkókömböt ábrázol a kép! Az első ilyen jellegő próbálkozásom! Remélem tetszik! Kösz, hogy megnézted! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2006. szeptember 13. | 14:35 | erőslacc

Ez a fotó esztétikailag nekem nem nyújt semmit. A készítés módja is eléggé egyszerű lehet, bár az ötlet nagyon jó, mégis a kivitelezés nekem nem tetszik. Így, hogy középre raktad, és a szinek sem szépek, talán egy erős utómunkával érdekesebbé lehetne tenni, de így nem valami érdekes. Remélem nem haragszol a véleményem miatt, további jó fotózást.

0Li válasza:
Köszönöm! Ezekből tanulok! Üdv:0Li

2006. szeptember 12. | 21:24 | Atlonim

Remélem nem sértődsz meg, de semmi extrát nem látok a képben, belőlem semmit nem vált ki és kiugróan szépnek sem találom.
Egy sötét helyen állványra leállított gép, B idő és néhány színes világító valami körkörös mozgatása (legalábbis én így képzelem a készítését, de lehet, hogy tévedek).
Értem a címet, számomra mégis zavaró a felül kilógó (keretet is átszelő) vékony fehér fénycsík.
Kipróbálnék egy négyzetes vágást, általában az ilyen körkörös témáknak jól áll.
Inkább pont nélkül, mert lehet, hogy én nem értem a képet...
Üdv

0Li válasza:
Kösz szépen! Ha visszaolvasol megismered a készítés módját is!
Kösz az értékelést! Egyáltalán nem volt sértő, csak lényegre törő! Üdv 0Li :)

adott pontszám: 2,5
2006. szeptember 12. | 10:52 | silverado

Szerény véleményem szerint 3 féle képet érdemes készíteni. Olyat aminek mondanivalója van, olyat ami egy hangulatot sugároz, vagy pedig olyat, amit ezen az oldalon az elkapott pillanatok közé szoktak sorolni. A te fotód inkább csak egy próbálkozás (ahogy írtad is), amivel kikísérletezed, hogy hosszú záridővel milyen kép készíthető. Talán a látvány miatt sorolhatnám a második kategóriába, de ehhez kevésnek érzem. Talán ha a nagy feketeségen kívűl más is lenne a fénycsíkok mellett... Vagy ha ezt az utcán fényképezed, amint ezt egy mutatványos produkálja... Elnézést, ha úgy érzed, nagyon lepontoztalak, de szerintem a kevés értékelés is annak tudható be, hogy az embereket nem igazán fogta meg a fotód - de ez ne vegye el a kedved! Arra mindenesetre alkalmas a kísérlet, hogy megtapasztald, hogyan bánj a fényekkel, csak több ötletet bele! Hajrá!

0Li válasza:
Semmiképpen sem! Neked is tökéletesen igazad van! Próbálkoztam, ez lett belőle, tetszett hát feltettem! Attól függetlenül nekem tetszik a kép, meg szerintem jó is ahhoz képes hogy semmi mondanivalója! :)
Azért köszönöm az értékelést!

2006. szeptember 12. | 00:09 | I(rizbo

hát...ez tipikusan egy olyan kép, amivel a fotós az újdonsült fényképezőgépét próbálgatja. én is csináltam 3-4 ilyen képet, és körülbelül addíg is tartott a varázs. persze ezen a kategórián belül remek kép, grat, de szvsz kóstolgass más témákat. azonban ha ez érdekel, akkor hajrá, de akkor inkább komplexebb, öszetetteb kísérleti képeket csinálj.
üdv

0Li válasza:
Teljesen igazad van! Köszönöm az értékelést!

adott pontszám: 4,7
2006. szeptember 11. | 17:28 | f.c.u.k.

Nagyon érdekes kép. Jók a formák és élénkek a színek. Különösen a színek találkozásai tetszenek. Mint egy labirintus. A két kinyúló fénycsóvát azonban retusáltam volna, zavaróan kilóg a képből.

0Li válasza:
Kösz, de nem szerettem volna beleretusálgatni! Megcsináltam aztán így maradt, mert igy Ő amugy meg csak O lett volna! :)