BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,99
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. augusztus 22. 17:04
  • Készítés helye (ország): Szlovénia
Bled

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2006. szeptember 30. | 17:37 | holparcs

Szép ez így. Szerintem az aljából még vághatnál egy picit, hogy erősebb legyen (no meg, hogy az oldalarányok is passzoljanak) :o))))

Érdekes, hogy egy ilyen pamacs hogy meg tudja indokolni a homogén égboltot...

Meg még az is érdekes, hogy tömve van háromszögekkel a kép.

(De azért alulról 15-20% mehetne a levesbe, szerintem.)

_____________________

A válaszom megkaptad?

n0teasy válasza:
Köszi!
A vágáson gondolkodtam, persze, de úgy olyan lenne, mint egy kártyalap, nem? (Mondjuk makk felső.)
Nem egy nagy durranás, tudom, csak egy kellemes emlék. A formátum egy idétlen épület miatt lett ilyen. Lehetett volna retusálni is, de akkor már digill lenne. A háromszögeket megkeresem - fene sem figyelt rájuk egy ilyen helyen, naplementében. :)

2006. augusztus 25. | 10:31 | szjany85

A képed alapvetően tetszik, jól áll neki a sok víz az előtérben, szépen felvezeti a várat. Nagyon jó kis tájkép ez. Egy problémám van, hogy nekem sajnos nem jön vissza rajta a hely eredeti varázsa. (10 napot töltöttem Szlovéniában és volt szerencsém Bledet is megnézni). Nekem ez így nem Bled, mert nem jön vissza rajta, hogy milyen picike kis sziget áll a hatalmas tó közepén. Szóval mint tájkép remek, de mint Bledet bemutató fotó már kissé más megvilágításba kerül. Persze ez csak az én szubjektív véleményem. Üdv.: Jani

n0teasy válasza:
Az már egy másik kép, magasból (pl. a várból) fotózva. Köszönöm a figyelmedet.

adott pontszám: 4,8
2006. augusztus 25. | 10:23 | innike1

A kép jobb oldalába az a betontömb nagyon nem kéne szerintem megboltja ezt a szép tájat!Egy kicsit távolinak érzem a képet!Közelebbi fotót is készíthettél volna!Az égben tetszik az a felhő de egy kicsit sok az ég megértem miért ennyi de ha nem lenne ott a felhő akkor egy kicsit kevesebb eget hagytam volna!
Grat

n0teasy válasza:
Készült közelebbi is. A felhő ott volt, és örültem neki.
Köszönöm a véleményedet.

adott pontszám: 2,6
2006. augusztus 23. | 17:23 | Lopicigaspar40

Ne haragudj, de ez egy átlagosnak mondható kép. Picit pixeles lett, ez főleg a templom tornyán és a hegygerincen látszik, illetve túl sok benne a víz, ami önmagában nem lenne baj, csak ennek a víznek nincsenek szép színei. Az egész úgy néz ki, mintha egy sokkal nagyobb képből lett volna kivágva és így egy kis hiányérzetet kelt az emberben.

n0teasy válasza:
Nem haragszom, ez valóban egy átlagos tájkép. Nem is akart több lenni. A magassága eredeti, csak a bal oldaláről vágtam le egy modern épületet - nem illett oda. A víz színe naplementekor ilyen volt. A hiányérzetedet nem értem.
Köszönöm a figyelmedet, de szívesen olvastam volna a tanácsaidat is, pl. 3 megapixeles tájkép zajmentes tömörítéséről. Tanácsok nékül ilyen pontszámmal ez inkább ítélet, mint értékelés.

adott pontszám: 4,9
2006. augusztus 23. | 12:54 | Aranyozottpatkószeg

Szép. Kék ég, kis felhő, tükröződés. Kis csónak, ami nem zavarja a tükröződést.
Engem zavar, hogy az innenső part is látszik.
A szemközti partvonalat valahogy picit feljebb vinném. (Tudom, ez csak úgy lehet, ha minden irányból megfelelőnyit lecsapunk belőle. Akkor meg kieshet szegény csónakos.)

n0teasy válasza:
A partot a távolság és térérzet miatt komponáltam bele, nélküle már egy más kép lenne. A partvonalat csak a felhő feláldozásával tudnám feljebb helyezni, a csónakra pedig nem keveset vártam.
Köszönöm szépen a részletes véleményedet.

adott pontszám: 5
2006. augusztus 22. | 19:44 | sitselea

Sosem jártam még itt, de ha ajánlanom kéne valakinek egy békés, csendes helyet, ahol kipihenheti az év fáradalmait, a képed alapján nyugodt szívvel ajánlanám. Szelíd, szép, békés kép. Nagyon jól kiegészíti a látványt a csónak és a felhő. Tetszik a nem szokványos hosszúkás vágás, és az igényes körítés is.

n0teasy válasza:
Csodálatos hely ez, de az egész ország az. Ide biztosan visszamegyek még. Nagyon köszönöm a látogatást és a véleményedet, sitselea.