BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,42
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. július 21. 18:44
  • érzékenység: auto
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Esztergom
Egy fotóalbum margójára

Naplementekor készült a kép a házunk kertjében. Köszöntet érte Nicole-nak, csak annyit mondtam neki: maradj így egy picit... (közepesben! bocs a méretért, kicsit kilóg) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2006. augusztus 8. | 08:52 | bodry

Érdeke s a kép különösen a vágás miatt.Ez a fekete háttér kicsit gyászos, persze tudom ez a "fotóalbum" de első ránézésre mint egy emlékkép.A jobb oldali kar levágás, mell felezés nem tetszik.

balages válasza:
Szia, köszi, végre valaki aki észrevételezte a cím és a kép együttesét is. A kar és mell vágásokért már megkaptam, nekem nem tűnik olyan vészesnek.
üdv!

adott pontszám: 4
2006. július 22. | 19:44 | Dorkici

Érdekes meglátás, de valami zavar. Gondolkoztam rajta, hogy vajon mi... Azt hiszem, hogy ez a keret eröltetett így egy kicsit. Engem mindig zavar, ha a fej teteje levágódik. A kompozíció-a virágok és a lány-viszont nagyon jó egyensúlyban van.

balages válasza:
A kerettel a virágok színét akartam kiemelni. Gondoltam feldobom valmi különleges dologgal, ez lett belőle :-)
köszi

2006. július 22. | 11:53 | agent01

:) az biztos. Csak sokan erről a szerkentyűről megfeledkeznek...

balages válasza:
na ja... héj, remélem nem rám célzol :)

2006. július 22. | 11:44 | agent01

Nézd meg adatlapot:)

balages válasza:
ebből a sok hardware-ből az utolsó a lényeg :-)

2006. július 22. | 11:38 | agent01

:)
Kérted a véleményem.
Családi emlékképnek nem rossz. de lehetne sokkal jobb.
Rossz hatással van rád ez a hölgy:)
Alig fotózol mostanában:))

balages válasza:
hát valóban nem sokat fotózok. Későn érek haza a melóból, a nagy melegben meg nincs kedvem fotózkodni. Jelenleg pedig egy videofilmen dolgozom, ami ugyan hasonló szerkenytű de mégis más. valamivel fel akartam dobni a képet, engem a színek harmóniája fogott meg, ezért bátorkodtam feltenni. Csak ezt eleddig még senki nem vette észre... Ez a hölgy egyébként nagyon jó hatással van rám. Milyen cuccod van?

2006. július 22. | 10:11 | agent01

Már régen dedikálnak különböző hölgyeket:) Tudod az ismertség hatása:D

Na csak őszíntén:
Nem pontoztam mert helyből nem szeretek lehúzni családi képeket, ha portré lett volna hát nem itt lenne az átlaga. Ez az elforgatás nem is értem mi volt a célod vele, az hogy belevágtál a sarkaiba csak hab a tortán. Egy nagyon nagy mellű lányt látok a képen, és egy nagyon nagy mellett látok a képen. Ez el is viszi a tekintetem. Az arc amolyan menjünk már haza tekintet. A szűk vágás nem tesz jót neki. Vállnál csonkoltad, és belevágtál a mellbe is, utóbbi megbocsáthatatlan. A fej még elmegy, mármint a vágás:)
Ha odaírod közepesben, egyből mindenki eredetiben nyitja meg:)
A mellből ítélve ő a kedvesed, sokkal előnyösebb képeket is tudsz róla készíteni.
Gyakorolj.
Valamikor összefuthatunk, bár már teherautóval kell szállítani a felszerelésem:D
Üdv: age
Ui: a pontot gondolom kb. kitaláltad.

balages válasza:
Persze elfogult vagyok, de sztem te túlbonyolítod a dolgot. Miért gondolja azt mindenki, hogy egy családi képnek minden ízében tökéletesnek kell lennie? A vágással olyan hatást akartam kelteni, mintha egy fotóalbumba lenne a kép betéve, és ott a sarkai elvesznek ugyebár. Azért forgattam el, mert ha egyenes maradt volna, akkor a lány ül nagyon ferdén és kellemetlen nézni a képet. Bármennyire is úgy tűnik, nem a melleit fotóztam, kétségtelen hogy figyelemfelkeltő a hatása, de szerintem nem kap kiemelt szerepet, max annál, aki csak azért nézi :-)
na mind1, valamiért úgy látom másnak sem jön be ez az elforgatás, eredetileg úgy akartam feltenni hogy ne legyen pontozható, de az meg nem kihívás. Igazam van??

adott pontszám: 4
2006. július 21. | 21:27 | Marek92

Kicsit télleg kilóg,kár,mert ennek a képnek a szerkesztése az ami eléggé figyelemre méltó...Eléggé újszerű,kicsit szokatlan,de szerintem nem feltétlenül elitélendő,vagy rossz...Eléggé szokatlan az,hogy minden mindenhol befejezetlen(modell,keret...)Technikailag sztem egész jól van megoldva,bár a mélységélesség szerintem túl nagy,és így eléggé sok minden elvonja a figyelmet a modellről,sokfelé kell nézni.Nem nagyon tudok mit mondani tanácsot,hogy hogyan lenne jobb,kicsit még talán lehetne próbálkozni a keretezéssel,meg kis PSeléssel,mert így egy kicsit még "sántít a kép",de az ötlet minden esetre szerintem eredeti,és tetszik,kicsit a vágásoknál "elszaladt a ló"...apróbb módosításokkal szerintem lehetne tökéletesíteni.
üdv,
Marci

balages válasza:
köszi, valóban önmagában nem lenne talán olyan nagy szám a kép, ezért megpróbáltam kicsit feldobni valamivel. Kísérleti jellegű a dolog, örülök, hogy valami azért tetszik benne.

2006. július 21. | 19:04 | agent01

Hol voltál eddig?:D

balages válasza:
hát én csak értékelgetek, meg néha eltűnök, meg aztán elsül az agyam és ilyen képeket rakok fel. Te viszont nem értékelsz, úgyhogy tessék most egy kimerítő elemzést adni. Látom neked viszont már képeket dedikálnak :-)

adott pontszám: 3
2006. július 21. | 19:00 | Bóra

Azt gondolom, ha valamit változtatok a megszokott formán, annak komoly indoka kell, hogy legyen. Természetesen mindent megtehetek, de okkal. Csak azért, hogy formabontó legyen külsőségeiben és ez a formabontás nem segiti a tartalom kibontását, nos akkor ez egy öncélu felesleges változtatás. Itt igy érzem. A fotó pedig szerintem nem kiemelkedő, de megállna a lábán az elforgatás nélkül is. Van élességmélység, szépek a virágok, nem látszanak a szemek, illetve a szemüveg pont keresztezi.

balages válasza:
A kép önmagában nem volna túl érdekes sztem, sőt mivel a modell ferdén ül ezért elég kellemetlen nézni, ha nincs elforgatva. És mivel önmagában az elforgatás sem lenne nagy szám, ezért bekereteztem és lekaptam a széleit, mintha olyan lenne mint egy... Na de nem magyarázom túl.