BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA tevehát (4,69)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 264 darab

1/20 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Dóri (2,72)
Szia!

Szerintem a színvilággal semmi baj nincs, az ok. Ami viszont nem jó szerintem, az a fotózás szemszöge. Ha egy picit leguggoltnál, nem rövidítenéd le a lány lábát. Szerintem ez fontos.
Üdv. Cili
coxymaxi válasza:
Köszi!
Azt írtad, hogy digit illusztráció. Megnézve az értékeket, arra gondoltam, ezt kiexponáltad- ami lássuk be, nem kis feladat. Évekkel ezelőtt kísérleteztem ezzel és készítettem jó néhány hasonló felvételt. (Annyi különbséggel, hogy havas tájon tettem meg ugyanezt.) Ja, és imádtam.
Azért érdekelne, hogy utómunka a bemozdulás avagy eredeti.
Egyébként jó munka, gratulálok!
Üdv.: Cili
Nekem sajnos több dolog sem tetszik a képen. A kéz hatalmas a lány fejéhez (arcához) képest. A lány arca egyáltalán nem sugallja a mozdulat valódiságát.
Nem passzol, számomra mesterkélt.
Az értékeléstől tartózkodom, nem áll szándékomban lerontani.
ÜDv. Cili
dr justice_2 válasza:
Érdekes! Jómagam is pont ezeken töprengtem mielőtt feltöltöttem. Szabrinnal nem tudtam mit kezdeni. Végig nevetgélt...
Üdv, dr justice
:) Király. Most, hogy mondod, tényleg! D
Üdv.Cili
eleven11 válasza:
naugye :)
Általában szemet ne vágunk, de ettől függetlenül tetszik a kép. Egyedi, érdekesen mutattad meg. A színvilág is javára válik a képnek. Ami nem tetszik: a pattanás szerintem felesleges a képen, engem pl. taszít. Én levenném.
Grat.
Üdv.: Cili
n00bi válasza:
Köszi
Kedves Eleven:)!

A perspektíva és a címadás is üt! A lányka lábánál vannak gondok, de nem ez a lényeg. Szóval jó a kép!
Grat!
Üdv.: Cili
eleven11 válasza:
Kedves Tevehát:) nincs gond a lábánál. az harisnya :)
örülök, hogy tetszik
hallo (4,76)
Nagyon szépen kidolgozott, megtervezett kép, gyönyörű színekkel. Magáért a munkáért minden elismerésen. De a témáját illetően izléstelennek találom. Nem vagyok konzervatív sem prűd, de ezt max egy xxx-es lapban tudnám elképzelni. Szeretem a szép aktképeket, a szép világításokat, de ezt most mégis közönségesnek érzem.
Cili
Kicsiben egyáltalán nem tetszett, akkor úgy gondoltam, tucatfotó. De megnéztem nagyban, és érdekes, szinte félelmetes, ahogy szinte az ember fölé emelkedik az épület. A rengeteg információt kicsit nehezen fogadja be a szemlélődő, de érdekes kép.
Üdv.
Szia!

A képből mindenképpen hiányzik a fekete. Ha raw-ban dolgoztál, ezt könnyen tudod igazítani. Az élesség sem az igazi, így kicsit részlettelenek is tűnik. (A zársebességet mindenképpen magasabb értékre tedd, mert 1/60-at nem nagyon lehet kézben tartva megfotózni. A rekeszt pedig jobban nyitnám.)
Üdv a fotósvilágban!

Cili
lszabesz válasza:
Köszönöm szépen.
*** (0)
Ezt a képedet pl. imádom. Körbenéztem a galériádban, nagyon sok jó felvételed van. (Ezt mindenkinél megteszem akit értékeltem, illetve annál is, aki engem értékelt.)
Ezek után pláne nem értem a havas képet!
De van ilyen! :)

Üdv.: Cili
GPX600 válasza:
Én meg nem értem mire célzol, de hát van ilyen. :))
Üdv.
-T-
Havasles (2,82)
Számomra több sebből is vérzik ez a kép. Először is a fehéregyensúly nincs beállítva, így az egész kép homogén szürke lett. Maga a téma eltörpült, egy nagy üres teret kaptunk. De a legnagyobb hiba, a szürkeség. Ha legközelebb havas tájat fotózol, akkor +1 vagy +1,5 és akkor sokkal jobb lesz!
További jó munkát!
Üdv.: Cili
digipic válasza:
Éppen a valóságban látott homogén szürke fogott meg. Az ég és a föld szürkéje szinte összeért. Lehet, hogy a +1, +1,5 jobban visszadta volna... Köszönöm figyelmed.
Julia (4,99)
A lány szépségét a szűk vágás csak hangsúlyozza. Tetszik a kemény világítás és az ebből adódó kontrasztos kép. Gratulálok hozzá, szép munka!

Üdv.: Cili

A képre adott pontszám: 5

funnymanus válasza:
koszonom!
megbújva (4,94)
Valamiért a Nyolcadik utas a halál című filmre assziciáltam, magam sem tudom miért. Izgalmas, egyedi kép, jó fényekkel. Gratulálok hozzá!

Cili

A képre adott pontszám: 5

dombigy válasza:
Köszi
Kedves Morten!

A képed egyedi, különleges, mint mindig.
Tetszik a választott napszak is.
Egy kicsit más: lehetne kicsit többet tudni az általad szervezett táborokról?
Egy tájékoztatót ,ha küldenél a cili@fotozlak.hu-ra, megköszönném.

Üdv.: Cili
Morten_ válasza:
igazán örülök hogy tetszik a munkám!
köszönöm szépen!
e-mail megy !
Egyedül (4,36)
Ha megállok eg ykép előtt, ha nem tudom csak úgy továbblapozni, akkor az a kép jó kép. Persze biztosan lehet benne hibákat találni, de nem biztos, hogy az a cél... Érdekes, ahogy a fekete háttérből csak az arc látszik. Jó a színvilága, tetszik ahogy visszaadtad az ráncait. Ahogy belenéz az objektívbe, nem tudok szabadulni a tekintetétől. A gondolatai szinte átjönnek a képen. Eredeti, és igazán szép munka, gratulálok hozzá.

Cili

A képre adott pontszám: 5

Iond000 válasza:
Köszönöm szépen az értékelésed, visszaatad a lelkesedésem, és örülök, hogy úgy tetszik ahogy van. A te véleményed a kisebbik többségbe tartozik, de ez igazán jól esett. Mégegyszer nagyon köszönöm.


üdv karesz
Nagyon érdekes ez a vágás, egyedivé és emlékezetessé tette a képet, Gratula érte. Illetve a két egymás mellé kerülő profil is egy egészen egyedi látásmódra vall. Jól eltalált színvilág, megfelelően kontrasztos. Gratulálok hozzá.
Üdv.: Cili

A képre adott pontszám: 5

cyrax54 válasza:
:)
- (3,62)
Szerintem egy ilyen fotónál nagyon fontos, a tárgy élessége. (Tűéles, ha fokozhatjuk:)) Megnéztem nagyban és ez számomra még nem az igazi. A háttér színe különlegessé teszi, de a vágás megint ront rajta. Tudatos,, kratív , de mindenképpen javítandó!
Üdv.: Cili

A képre adott pontszám: 3.5

akoskiss válasza:
Valóban lehetett volna szűkebb blendével csinálni és akkor nem csak a körvonalai lennének élesek. Megpróbálok nézni egy olyat is.

Köszönöm az értékelést!
Szia!

Gratulálok a munkádhoz! Nagyon szépen megvilágított kép, finom , visszafogott színekkel, gondos háttérrel. Szóval szép. Finom, nőies, tökéletes lenne relámfotónak. Sajnos nem pontozhatom, mert a kíváncsiságom erősebb volt. (Fogadtam magammal, a kép készítőjében.::))Ja, és nyertem:)

Szóval gratula!

Üdv.: Cili
parfüm válasza:
A pontozást mindig felülírja nálam egy ilyen vélemény.Hogy akikhez szól, azok meghallják, megérzik az üzenetet belőle!
Nagyon köszönöm!
Sziklák (4,04)
Ez egy gyönyörű hely, talán a Vörös tenger környéke lehet. Szépek a színek érdekes táj, de nekem mégis hiányzik valami, amitől egyedi, amitől más. HA lenne egy viszonyítási pont. Mondjuk egy csónak vagy egy kisebb hajó, akkor éreznénk, hogy milyen kicsik is vagyunk. Tudom, ez rendelésre nem megy, de így számomra egy picit üres.

Gratulálok hozzá.
Üdv.: CIli

A képre adott pontszám: 4.5

Köszönjük szépen, és nagyon örülünk az obidnak!
Hasonló jókat Neked is!

Üdv. Cili
bölcs27 válasza:
Köszi, köszi!
1/20 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ