BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Inpet13 (4,12)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 13 darab

Megtöröm a csendet ! :)
Nos, ez bizony nem egy mai gyerek ! Ha jól tudom ez egy román mozdony, de a típusát nem tudom. Vajon mit csinál itt félretolva egy tároló vágányon ? Jó ötlet, hogy a megszokott nézőpontot azzal tetted érdekesebbé, hogy megdöntötted a képet, hogy így párhuzamos legyen a kép aljával. Az oszlop mögötte egy kicsit zavaró, olyan mintha a tetejéből állna ki. Az öreg vas fekete-fehérben a szomorú elmúlás érzését erősíti, de úgy emlékszem amúgy igen színes ez a mozdony ! Érdekes lenne megnézni színesben mit mutat !

A képre adott pontszám: 4

Zorko válasza:
Köszönöm az értékelést.

Sajnos nem tudtam odébbtolni, ezért van ott az oszlop. Egyébként tényleg színes! Piros, narancs, citrom......

Üdv,

Zorko
Nekem egyből Színyei Majálisa ugrott be róla, csak utána olvastam, hogy nem vagyok ezzel egyedül ! Kicsit nekem is túl sötét a zöld, de a modell tartása és mozdulata nagyon szép, finom. Az uralkodó fehérből jól emelkedik ki a lábak szép vonala. Kíváncsi lennék ugyanerről a beállításról más szögből készült képre is !
Iolanthe válasza:
köszönöm a hasznos tanácsokat :) majd lehet teszek fel másikat is :)
Fajának rettegett példánya lehet. Érződik az ereje és robusztussága ! Olyan, mint egy tank ! :)
Milyen jószág ez ?
Jó az élesség, szépek a színek ! Talán egy picivel szélesebb, magasabb lehetne a vágás. Gratulálok !

A képre adott pontszám: 4.8

Nefilim válasza:
Azt hiszem Rózsabogárnak hívják. Köszi a véleményt!
Reggel (4,01)
A reggeli fények, éles kontúrok, kontrasztok, falak, ahogy csak helyenként világítja meg őket a nap, a kissé párás háttér és a távolodó alak mozgása nagyon hangulatos képet eredményeztek. A járda gyakorlatilag kiégett, a házaknál pedig helyenként bebukott, de érdekes módon ez itt egyáltalán nem zavaró, sőt ez adja a kép erős kontrasztjait ! Én felül talán kicsit magasabbra hagytam volna, kevesebbet vágva a házakból. Nagyon szép ! Gratulálok !

A képre adott pontszám: 4.5

zfarago válasza:
Köszönöm!
Érdekes ez a kép ! Olyan érzetet kelt bennem, mintha valakinek a vidámparki nézelődés közepette, hirtelen megakadna a szeme valami furcsa és meghökkentő jeleneten ! Vagy mintha megállítanál egy videót és kimerevítenéd, mert nem hiszel a szemednek ! Egy nagy plüssállat egyedül hintázik, keresztben ülve a hintán ! Ennek a képnek nem a technikai bravúrja a fontos és nem ez értékelendő, bár a mozgó hinta dinamikája és a "bámuló" figura mozdulatlansága érdekes ellentét ! Számomra kicsit szürreális a pillanat ! Tetszik ! :)

A képre adott pontszám: 4.7

newyork151 válasza:
Köszönöm az értékelést!
Üdv.: Máté
Suhancok (4,72)
Remekül elkapott pillanat ! Már észrevettek téged, de még nem tudják meneküljenek-e. Fiatalok és kíváncsiak és együtt bátrak is. Igazi suhancok ! Kiváló a címválasztás !
A domboldal dőlése és a növényzet körben természetes módon ad szép és különleges perspektívát ! Talán balról lehetett volna picit többet vágni...de ez csak csomókeresés a kákán ! :)

A képre adott pontszám: 4.8

borboleta válasza:
köszönöm! igen, a vágással valószínűleg tényleg kerekebb lenne...
Ahogy newgam kolléga is írta...nézegettem egy darabig, mire rájöttem, hogy mi is ez és merre is van az "eleje". De nekem sokkal jobban tetszik úgy, mint egy ismeretlen élőlény szemből ! Kicsit olyan, mint a Predator ! Amúgy meg tökéletes élesség, remek színek !
graymoon válasza:
Köszi, örülök hogy tetszik :) Nekem is ez volt a célom, hogy ne valami "átlagos" állatportré legyen... szerencsére nyugton maradt és hagyta magát fotózni :)
Az a kor, amikorra ez a kép visszarepít még nem rendelkezett olyan technikával, hogy ilyen élességgel, pontossággal mutassa meg a háború jeleneteit. Vagy, ha készültek is a maihoz hasonló fotók, mára megkoptak, sérültek. Az öltözet, a harci technika, az egész jelenet viszont annyira hiteles, hogy olyan, mintha valaki ott, akkor készítette volna egy mai géppel. Hihetetlen ! És bármennyire furcsa, a fentiek alapján nekem akkor lenne még hitelesebb, ha színes volna ! :)
Zoran_2 válasza:
Köszi a véleményt.
ősziles (4,91)
Jó a kompozíció, szépek a színek de szerintem egy kicsit túlélesítetted ! Főleg a fák koronáján látható. Jó lenne látni, hogy milyen gépet használtál, milyen beállításokkal !

A képre adott pontszám: 4

erőslacc válasza:
Köszia véleményed, nincs túlélesítve, csak a rengeteg repkedő rovar világít, meg a minifűzfaleveleken megcsillanó napfény...
Technikailag nem kifogásolható a képed. Még azt is mondanám, hogy ez egy szép kép. Nekem mégis üres egy kicsit ! Túlságosan "összerakott". Dombok, hegyek, legelő, zöld fű, kék ég...ha nálunk készült volna gémeskút lenne rajta egy igazi magyar szürkével !
Ne érts félre, ez nem feltétlenül kritika ! Ez nem egy rossz kép...mégis hiányérzetem van !

A képre adott pontszám: 3.5

csavargó válasza:
Köszönöm az értékelést. Ez egy tájkép és minden igazi rajta.
Kék, fekete és a fehér, csupa hideg színek. Sehol egyetlen mozdulat, sehol egy élőlény. Semmi sem mozdul. Olyan hideget és keménységet sugall, hogy szinte hallani lehet a fémes csikorgást.
A tökéletes télbe merevedett város. Nekem is tökéletes !

A képre adott pontszám: 5

zoliologia válasza:
Köszönöm szépen!!
Annak ellenére, hogy 300-as telével fotóztál, elég közel kellett menned, de gondolom a szomja erősebb volt az óvatosságánál. Jó, hogy látszik a tükörkép, jól elkapott pillanat, tökéletes élesség és szép vágás.

A képre adott pontszám: 5

face69 válasza:
Köszönöm
Rotterdam (3,48)
Nagyon tetszenek a színek ! Ezek az eredeti színek vagy erősítetted, változtattad ? Az ötlet a "hajókötél perspektívával" hatásos ! Az viszont kicsit zavar, hogy ferde a kép.

A képre adott pontszám: 4

TeKilla válasza:
Koszonom az ertekelest es a kritikat :)
Különös hatása van az elmosottság és a színek ereje miatt. Egészen egyedi ! Alig tudtam levenni róla a szemem ! Mint egy impresszionista festmény. Jó lenne látni, hogy milyen géppel, objektívvel dolgoztál és milyen technikával érted el ezt a hatást !

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
Köszönöm a véleményed, örülök, hogy tetszett! fuji 9500, zajcsökkentés ps. Üdv
Pancsi (4,99)
Jól elkapott pillanat ! Igazi "ázott veréb"..még, ha nem is az ! A háttér mosottsága nagyon szép, jók a színek és az élesség, nincsenek zavaró részletek és a körben fodrozó víz jó alap. Mivel a madár feje, farka jobbra néz, jobbra fordul, én inkább a kép bal széléhez igazítottam volna, a jobb oldalon hagyva több helyet. Szép munka ! Gratulálok !

A képre adott pontszám: 4.9

chopper34 válasza:
Köszönöm az értékelést!
Nagyon tetszik ! Olyan, mint egy mesevilág vagy valami videojáték egy jelenete ! Vagy egy képeskönyv egy oldala ! A "keret" különösen jó kiemeli ezt a hatást ! És a fények..Ettől lesz igazán élő, mégis mesebeli !
Nagyon tetszik ! Olyan, mint egy mesevilág vagy valami videojáték egy jelenete ! Vagy egy képeskönyv egy oldala ! A "keret" különösen jó kiemeli ezt a hatást ! És a fények..Ettől lesz igazán élő, mégis mesebeli !

A képre adott pontszám: 5

KennyOMG válasza:
Koszi!