BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA ZilaLizzy (0)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 3 darab

Szia!
Nagyon tetszik ez a kép erről a szép kis tavaszi virágról. Különösen a háttérben elmosott üde zöld és a többi virág színeinek összhangja teszi számomra ezt a képet nagyon kedvelté. A kép felső részén a homogén szürkés sötét lila miatt pedig nagyon is egyensúlyban van a fotó, nem lesz túl sok és túl zavaros. Az külön tetszik, h a témát sikerült úgy lefényképezni, h a zöld részbe essen, így nem olvad bele a háttérbe.
Egyetlen apró észrevétel, a témát én próbáltam volna jobb oldalra helyezni a képnek, mivel bal felé hajol a virág feje, és talán úgy még természetesebb lenne. Gratulálok hozzá! :)

A képre adott pontszám: 4.9

m3ss válasza:
koszi, vegre valakinek nincs baja a hatterrel :)
Szia! Gratulálok ehhez a gyönyörű fotóhoz, nagyon jól megragadott pillanat. A madár testtartása tökéletes ahogy visszafordul a virágág felé. Ami azért is tetszik nagyon, mert a madár is és az ág is éles, a háttér meleg színe pedig jól elmosott, ahogyan lennie kell. A fények is szerencsések, meleg, barátságos hangulatot kölcsönöz és a napfény sem túl erős, ami megvilágítja a madarat.
Egyetlen apró észrevételem van és azért is vontam le egy tizedet, mert a kép felső jobb oldalán fentről belógó ágat én lehet eltüntettem volna, mert nagyon vonzza a tekintetet, mindig elvándorol a szemem a témáról. Amúgy ezt leszámítva tökéletes, és még egyszer gratulálok. :)

A képre adott pontszám: 4.9

evakar válasza:
Örülök nagyon részletes véleményednek, köszönöm szépen és
további szépeket
Gratulálok ehhez a gyönyörű képhez! Hihetetlenül jó ez az elkapott pillanat, a madár éles, a háttér kellően elmosott. A téma és a háttér színei harmonikusak egymással, meleg érzést kelt, mintha késő délután lett volna, ráadásul kellően ki is emelkedik a környezetéből. Tetszik még a madár testtartása, és tekintete is, a képen való elhelyezkedése is tökéletes. Összefoglalva hibátlan, harmonikus kép, nagyon nagyon tetszik. :)

A képre adott pontszám: 5

chopper34 válasza:
Késö délután volt.:) Nagyon örülök az értékelésednek.!üdv:Z