BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA berczy79 (4,56)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 563 darab

1/35 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
I (4,5)
Letöltöttem, megnéztem. Érdekes. A bal oldali rész egyenes, de a jobb oldali emelkedés miatt mégis az az érzet. Jogos, igazad van, mégis olyan érzés. Sorry.
Bluray válasza:
Semmi gond! Ilyen volt a terep, jobb oldalon emelkedik kissé, amit lehetett volna korrigálni PS-el.
Szia! Hát pedig már majdnem mondtam. :) Szerintem remek kép. Rendkívül drámai, főleg nagyban, és szerintem a zajosság itt külön rátesz erre az érzetre. Én még négyzetes vágással el tudnám képzelni, ahol az oldalaknál a sötét részek aránya egyforma. De így is nagyszerű.
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

Lacos-ka válasza:
Szia! Köszi az értékelést. Fontoltam, hogy négyzetesre vágom, végül ez tetszett jobban, mert lehet, hogy nyomtatni fogom és nem négyzetes keretbe.

Szép fényeket
Réslakosok (4,96)
Szia!
Nagyon ötletes kép, mind az ötlet, mind a kivitelezés. Tetszik az átlós elképzelés, az álló formátumot még szokni kell, de az sem rossz, valamint a színvilága is nagyon bejön. Grat!
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

Westover válasza:
Köszi!
I (4,5)
Szia!
Nagyon kellemes, pasztell színvilágú képet alkottál, tetszetős a szerkesztése és a minősége is. Ami kicsit zavar, az a dőlése, ill. annak érzete. Ellensúlyoz a fa valamennyire, de mégis nekem dől balra kicsit.
Üdv!

A képre adott pontszám: 4.5

Bluray válasza:
Köszi! Nem dől. :)
Törés (4,99)
Szia! Már egy képre írtam, de erre is azt tudom mondani, hogy festményszerű. Nagyon tetszik a stílusa a képnek, a kidolgozása. Gart!
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

suppsupp válasza:
Köszönöm szépen az építő kritikát....:)
- (5)
Szia! Iszonyatosan kreatív meglátás, és hasonlóan profi kivitelezés. A más felületű deszka, ahogy megtöri a szimmetriát, nagyon ötletes. A képi minőség pedig első osztályú! Gratulálok!
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
köszönöm!
Szia! Nagyon nehéz megállapítanom, hogy kb. mi ez, de nagyon jó sikerült absztrakt lett. Már-már hasonlít egy Vasarely képre. :)
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

Álomfejtő válasza:
Köszönöm !
(Budapest, Allé tető felülvilágító - egy expo 2x)
Ez gyönyörű, festményszerű kép. Gratulálok! Nagyon szép, mintha lángolna a háttér. Nagyon tetszik.

A képre adott pontszám: 5

Sunslayer válasza:
Igazán köszönöm!
Nárciszok (4,47)
Huh, de nem szeretem, amikor ilyen önérzetbe fut az ember... Képzeld, én nem szoktam "utánanézni" a másiknak, csak a kép van, esetünkben csak a vélemény van. Ami lehet jogos, lehet nem. De nem az határozza meg ki mondja. A többi része sértettség, amivel nehéz mit kezdeni. Szelídebben...!
digit válasza:
Szia!

Szeretném felhívni a figyelmed egy régi mondásra:

"Ne azt nézd mit mond, hanem, hogy ki mondja!"

Nincs harag!

A fény legyen Veled

Szia! Nagyon szép kép lett, megérte ennyit melózni vele. Nagyon tetszetősek a színek, azok mélységei. És tényleg nagyon szép éles lett, gratulálok!
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

Szia! Nagyon jó kép lett, jó elgondolás. Tudom, hogy nem igazán volt mód a lány haját jobban belekomponálni, gondolom az utasok miatt, de mégis zavaró, hogy ott van vágva. Így nagyon kiesik a lány a jobb szélére.
Üdv!

A képre adott pontszám: 4.7

kazoly válasza:
Szia!
Köszi az értékelést azonnal láttam én is.. a probléma a fix 50 mm és a székek távolsága egymástól. Nem tudtam hátrébb húzódni. Ha jobbra mozdítom elvész a bal oldal. De lehet kisebb hiba lenne.
Nárciszok (4,47)
Szia! Eléggé általános képet hoztál. Szép virág, technikailag szépen megoldva, de igazából nem érzem, hogy nyújtana bármi pluszt is a töménytelen mennyiségű virágfotókhoz képest. Eléggé középen van, meglátásom szerint olyan épp semmilyen pozícióban. A háttérben lévő sárga virág, mivel teljesen ugyan olyan árnyalatú, kicsit egybe mossa az előtérrel, nem emelkedik ki belőle. Szóval szép, technikailag szépen kivitelezve, de ennél többet nekem nem nyújt.
Üdv!

A képre adott pontszám: 3.9

digit válasza:
Szia!

- Vettem a fáradságot és megnéztem a makró és természet fotókat, az utóbbinál gyakorlatilag nincs virág fotó. A makró galéria 750 oldal, az első 100 oldalon egyetlen egy nárciszt találtam, ez azt jelent, hogy 2000/1. Mindig megnézem ki értékeli a képemet, hát mit találok 100 feltöltött képedből 70 tárgyfotó és ebből 23 a zsebóra.Ezek után azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy az "Eléggé általános képet hoztál" lózung.
- A harmadoló a jobb szélső virág bibéjének sötét foltján halad át, igaz, a bibe nincs a célkeresztben, de ez nem is lövészet. Ami a pozíciót illeti, nem tudom ismered e a virágot, népi nevén "pipavirág", a hasonlóságnak köszönhető a név. A szárak függőlegesek (a felénk nézőnél sejteni lehet, az életlen tartományban) a pipák pedig néznek ahogy látod. Ezek a nárciszok ilyenek, egyformák és sárgák és szerintem szépen kiemelkednek a többiek közül, mert a sorban voltak vagy húszan. A kép címe "Nárciszok", tehát ketten vannak.
- Ami az utolsó gondolatodat illeti avval a "de" ig egyetértek. Itt nincs másról szó, két szép szál virág esztétikusan ki van emelve a többi közül és lehet benn gyönyörködni, hisz a mondás szerint
" Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet.
Gondolom sejted, hogy véleményed nem volt hasznos számomra.

A fény legyen Veled
Másutt (5)
Szia! Ez tetszik a legjobban. :) Nagyon érdekes a nézőpont, jók a geometriai alakzatok, a vágás. Gratula!
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

najó válasza:
Köszi szépen!
* (5)
Szia! Nagyon tetszik a meglátás, ill. a kivitelezés is. Eleinte akartam kritizálni a színeket, vagyis, hogy benne hagytad őket, de végül, többszöri szemlélés után arra jutottam, hogy nagyon is szépen, finomak, nem tolakodóak, selymesek, s mint ilyenek, nagyon szépen ellenpontozzák a rideg, éles törött üveget. FF-ben nem lenne egyensúly, nem kompenzálnák a színek a formák élességé, durvaságát. Nem tudom volt-e ilyen cél, de mindegy, nagyon kellemes kép, egyszerűen jó ránézni.
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

najó válasza:
köszönöm, az igazság, az, hogy kizárólag filmre fotózom, ezek a szakkifejezések, hogy színek elvétele, meg ff konverzió, na ezek a fogalmak az én fejemben nem léteznek:)
Állomás (3,97)
Szia! Ötletes elképzelés, nem is rossz kivitelezés. Néhány apróság, ami szerintem dobott volna a képen, erőteljesebb lett volna. Szerintem az alja és a teteje sok. Jelentősége nincsen a kép szempontjából, viszont túlságosan nagy a jelentősége.Picit vágva fentről és lentről, feszesebb, hangsúlyosabb képet kaptál volna. Akár egy ff kivitelben még inkább hangsúlyos lenne, szerintem a nézelődő, mivel teljesen fekete, még inkább érvényesülne egy ff kompo-ban, és a hatás is drámaibb lenne, szerintem. De összességében tetszik, jó kis fotó.

A képre adott pontszám: 4

kmáté válasza:
Szia. Készült az általad írt vágással is, nekem ez jobban bejött, nem is nagyon akartam 'feszes' képet :)
A feketefehérrel is ugyanez a helyzet, így talán még hangsúlyosabb is, a környezete színes, ő meg szürkeárnyalatos. Meg drámaira sem szerettem volna venni :D
Erre szokták azt válaszolni, hogy az egy másik kép lenne, ettől függetlenül teljesen érthető a véleményed és köszi, hogy írtál!
Üdv, Máté
Szia! Nagyon ötletes és szépen kivitelezett absztrakt. Tetszik a kreatív észrevétel és hogy szerkesztésre is figyeltél. Absztrakt, de van kompozíció benne rendesen. Tetszik!
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

harmincas válasza:
Köszönöm!
- (5)
Szia!
Nehéz mit mondani, tökéletes fotó, hihetetlen profin kidolgozva. Az arányok, a kontrasztok, a vágás, mind-mind szuper. Nem is tudok többet mondani rá!
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
köszönöm!
Kiégve (4,02)
Ezek szerint nem igazán jött át, értettem meg. Sorry!
majabiene válasza:
:)
3000 m (4,7)
Rendben, másképp látjuk a dolgokat. Köszi a választ!
fodbal válasza:
Köszi, hogy írtál. :-)
Juhhé, kiütöttem a saját képem a nap legjobb képe helyről. :DDD
Nem baj, ez inkább odavaló! :)
Westover válasza:
:-)
1/35 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ