BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA mutty.hu (4,47)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 3663 darab

1/310 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Körhinta (4,69)
Nagyon tetszik ez a kép! A szemmel láthatóan mai fiatalok végre nem a telefonjukat nyomkodva görnyednek maguk elé, haem egy "klasszik" szórakozásnak örülnek. Mindez archaikus hatású fekete-fehérben.
Jól elkapott pillanat, ügyes szerkesztéssel.

A képre adott pontszám: 5

pricsi66 válasza:
Köszönöm az értékelést és örülök, hogy tetszik!
Szép a bokeh, még hangulatos is a rózse.
Nincs is rossz helyen a képen.

De mint fotó picit kellemetlen nézni. túl élénk a háttér világossága, a téma sötétsége. Deríteni kellene a rózsát. Az se baj, ha a hangulat miatt az elkészült képen a virág azonos tónusú marad, de akkor exponáld alul, hogy ne legyen ennyire erős a háttér fénye.

A képre adott pontszám: 4

Onkyo válasza:
Köszi.
- (5)
Kiváló formai játék, nyugodt, kellemes egyenesek és görbék, (valószínűleg) gyakorlott alkotó "tollából". Épp annyi szabályosság van benne, amitől nagyon kellemes nézni, és épp annyi szabálytanlanság, amitől természetes és valódi lesz.

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
köszönöm, örülök!
Tünde (5)
Olyan, mint valami filmpakát. Tökéletes színek, fantasztikus szimmetria! Drakulálok

A képre adott pontszám: 5

pricsi66 válasza:
Köszönöm a Drakulációt :)
Szép ez a kép. Klasszikua kompozíció,nem annyira hétköznapi háttérrel. Ügyes

A képre adott pontszám: 5

kapka válasza:
Koszonom szepen, orulok, hogy tetszik!
Megnéztem a videot. Szép munka! Eleve jó képet igényesen "tisztítottál" meg és egészítettél ki.
Jose Z Vargas válasza:
Köszönöm :)
- (5)
Hinnye, te ilyet is tudsz???
h.rom válasza:
Előfordul...
- (5)
Ez gyönyörű! Természetes, lágy, végtelenül nőies, és még erotikától is fűtött, pedig igazából semmi se látszik, nagyon szemérmes. Aztán ott az a telefon. Vajon mit akar vele? Kapcsolata a fotós felé van, bár nem néz rá, de vele szemben ilyen szende, mégis vágykeltő, tudatosan szűzies, mint aki várja, hogy ezt a partner megtörje. A telefon nem minket hívott ide, talán azzal is készülne valamilyen felvétel? Vagy valaki más kapott egy üzenetet, hogy helyet adjon az újnak?
Rengeteg apró kérdés egy elsötétített, hangulatfényes szobában. Teljes történet, többféle kezdettel ésvégkifejlettel. A félig sötétbe burkolózó nő ezer arca

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
A telefonnak egyszerű funkciója van. Ha jól megnézed, a lány fején egy fejhallgató van. Sajnos nem igazán látszik, mert az is fekete volt. :)
Köszi szépen.
Vivien (4,06)
Fel, támadtam!
Ám úgy látom, nem sok minden változott. Viszont nagy hirtelen lett egy raklap kreditem.. :)
csiger78 válasza:
:-D
... (5)
Na mondtamén, hogy meglesz a napképe:)
meglesz válasza:
Tudtam én hogy titokban az EZO TV nek dolgozol :P
Az van, hogy ez a feltöltési akció a "gazdagoknak" van. Persze mindig annak lesz pénze, akinek van is, legalábbis kreditje. Nem tudnék versenyre kelni a többiekkel, mert csak 3 kreditem volt, amikor kihirdették. Neked meg ezek szerint rengeteg, s most szinte biztos, hogy mégtöbb lesz.
És őszintén szólva, meg is rdemled, csak ne tartsd magadban! Ugyan jó-jó, vakok közt akár a félszemű is király, de ez nem irigység jelen esetben. Feltöltöd ide ezeket a képeket, én meg gyönyörködöm. Ez épp egy picit egyszerű, de nagyszerű. Jó a mondanivalója, összhangban van a címmel, és maximálisan professzionális a kivitelezés. Szóval gyönyörködtess csak, én meg fogyasztom a vizuális étket.

A képre adott pontszám: 5

Jose Z Vargas válasza:
Igazat megvallva hónapok alatt gyűjtöttem a kreditet a sok értékeléssel mellette pedig kevés képet töltöttem fel. A felhívást is utólag tudtam meg az akcióról.. Köszönöm az értékelést majd még teszek fel képeket.. Üdv Varga
Hófehérke (4,78)
Azt hiszem, valahol itt kezdődik a high key. Nem a túlexponáltságról, hanem a hangsúlyokról szól. Van benne tökéletesen exponált fekete, és ki nem égett fehér, utóbbi rogyásig. Igazi oktatókép. Jobb felsőbe pedig bármi írható. Leginkább az, hogy "bármi". Mondjuk véres, csöpögős, alvadó betűkkel :)

A képre adott pontszám: 5

Jose Z Vargas válasza:
:D köszönöm az értékelésed.
az eper (5)
Ez a kép elmenne valami filmplakátnak. Beleköthetnék, hogy a gyűrűs ujj körme kicsit szürke, de ki a fenét érdekel? Nem kis meló van ebben a fotóban, de bőven be is hozza az árát, mert marhára nem evilági. Vagy épp pontosan az. Nehéz valami újat, odamondósat, mittudomén. Ház ez odab.. Odatest. Fekete ruha a fehér tejben, eper, fekete haj, kád... Térdben vágott modell, és az egész mintha egy boltív lenne. Még a film címén agyalok, nem ugrik be. A témája, sőt a stílusa se. Talán thriller...

A képre adott pontszám: 5

Jose Z Vargas válasza:
Köszönöm az értékelésed
A cím -szerintem- erőltetett. Van minimális hangulata, amolyan esőszagű, kerti kép. Ám egyrészt zsákszámra generálható,másrészt nem feltétlen ad extra hangulatot, vagy ha igen, az amolyan semmilyen. Zavaró a pitypang bal alul, de egészjó az oszlopok ritmusa. Icipicit szűk a levélvél felül.

A képre adott pontszám: 3.8

szódás love válasza:
Köszönöm szépen a magam és magam nevében is. :)
Savannah (4,49)
Ez a kép kb. annyira nem áll össze, mint az antik (hatású) szék a padlószőnyeggel. A modern pata a régi8es) csillárral. A kivillant háttámla-fa a szinte bebukott fekete vastag pánttal. Ezzel együtt hoz egy hangulatot. Hogy ezt a nőt meg lehet-e kapni pénzért, vagy ez egy művészieskedő beállítás egy meggyűrődött hátú modellről? Egyértelműen az utóbbi. Igazi glamour a maga módján. Telejsen életszerűtlen, művi és mesterkélt, de legalább látványos, és tele van szemet gyönyörködtető részletekkel, amik eltakarják alapvető gyengeségeit. A rózsaszín világ eltakarja a padlószőnyeget. Jó, vagy legalábbis hatásos összeállítás.

A képre adott pontszám: 4.5

Jose Z Vargas válasza:
:D köszönöm ezt a nyakatekert értékelést. Részleteiben teljesen egyet értek az észrevételekkel még ha akkor nem is tűnt fel nekem ez a rengeteg összeférhetetlenség :D
Üdv Vargas
Gyönyörű ez a hajó. A kép viszont nem tetszik. Egyrészt, ha az emberek a lényeg, nem vagy elég közel. Ha a hajó, akkor meg nem vagy elég távol, félbe-félbe vágtad a vitorlát, csak hogy stilusos legyek.Ráadásul a ferde tavon hajózik felfelé, de nincs átlóban sem. Igazából semmi sem függőleges, vizszintes vagy leglaább zömében negyvenöt fokos, ami indokolná a döntést. Mármint a döntési döntést. Biztos bazi nehéz vitorlásversenyt fotózni, bár még sose próbáltam Ezzel együtt ez nem lett egy eltalált lövés.

A képre adott pontszám: 2

petike_2006 válasza:
Nehéz.... nagyon neház. 60-70 km/h-val száguldó motorcsónakból amit dobálnak a hullámok a viharos balatonon. Ez persze sosem lehet ok.Vagy jó vagy nem a körülmények természetesen nem fontosak!:D Sajnálom, hogy nem tetszik, majd ha még lesz kreditem, töltök fel,van bővben. Örülök, hogy ide is benéztél!
Jaj, ez fáj. És ez volt 24h legjobbja? Amikor annyi elképesztően izgi kép volt/ van fenn? Na, az iylen momentumok miatt nem hiányzik a fotózz, persze ez ishozzá tartozik a site-hoz.
De ez a kép egyszerűen borzalmas.
Alexander Nevermind válasza:
:) és még ha tudnád milyen sokaknak tetszett ez már. Nem nagy dolog. Könnyen feldolgozható.
Sziszi (4,67)
Sziszi szép. A FF konverzió szép. A héttér elmosott és nem zavaró, de mégis természetes. Hát nemhiába, a 85-ös fixek minden vázon és gyártóval állatok. A haj csodás, a leválasztása a térről elegendő. De mi a francnak kellett ennyire porcelánná retusálni? Oké, ez ízlés dolga, de engem zavar. Ez a lány fiatal és szép anélkül is. Így romokban hever a természetessége.

A képre adott pontszám: 4.3

Koroknai László válasza:
Nincs sok retus az arcon. A görbékkel játszottam, hogy kiegyenlítsem a tónusokat, és emiatt látszhat kicsiben ennyire sterilnek. A 85-öst imádom...
Köszönöm, hogy írtál!
Zúzmara I. (4,63)
Bár a 4-es már-már "sértő" itt, az van mellé írva, hogy jó, egyedi,apró hibával. Ez a kép majdnem zseniális. Ebből a "narnia" világába illő zúzmarából nagyon jókat lehet csinálni, de az összeboruló ágak közt haladó árnyalak tökéletes. Ami nem tetszik, az az elhelyezkedése a képben. Akkor már inkább legyen középen4 Ez most mindenképp feszít, nincs jó helyen. Se középen, se harmadolóban, se sehol. Csak úgy van. Kár, mert a kép zseniális. Csak azt se tudom, hogylehetne átvágni, sérülne a látvány. Szélesebb látószög kellett volna, vagymáshogy komponálni. Talán középre.

A képre adott pontszám: 4

kulcsarati válasza:
Ne viccelj Áron, Tőled egy 4-es több mint megtisztelő :-))
No de komolyra. Tökéletesen igazad van, valahogy én sem találtam fogást a szerkesztés tekintetében. A 16:9 vágás abszolút jót tett neki, de az előtérben volt egy fekete pocsolya, ami sokat rontott az összképen.
Alul látható, hogy a vágás kényszeredett (belógó biszb@szok). Vágtam, így is, úgy is...Rövidebb gyutávval már hőseink túl picik lennének...
Köszönöm a figyelmed!
QQ

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Hajas (4,87)
Körfény! Körfény! Körfény4 Jeee! házi körfény!!! Akarom! Mindig ezsembe jut, hogy tökéletesíteni klne az enyémet, ha meglátok egy ezzel készült képet. Nem tudom,mennyire tudatos a pulcsi és aszem harmóniája. akár még zavar is benne ahaj! Az annyira tökéletes!

A képre adott pontszám: 4.8

Zorko válasza:
Igazából egy fotósorozat utolsó tétnélküli pár képének egyike ez a fotó. Persze azért ennek ellenére tudatos, mert nem lődözünk csak úgy össze-vissza. :) A körfény igen házi. Sokat dolgoztam vele, de megérte, jól dolgozik...

Üdv,


Zorko
1/310 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ