BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA csaby83 (4,22)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 24 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia! Maga az expó szöge az dícséretes. Viszont egy apró figyelmességképp ha megengeded: Mi történt a képminőséggel? Szándékosan ilyen elmosott és szemcsés? Vagy a gép műve ez? Mert valóban nekem életlennek tűnik a kép és kissé zajosnak vagy torzítottnak. Eltűntek a részletek. Vagy talán a magas tömörítés következménye lehet? Milyen géppel készült a kép? Boldog új évet Kívánok és jó fényeket!

A képre adott pontszám: 3

kaláris2 válasza:
Az biztos h. nem szándékos, de sajna még kezdő soppos vagyok meg a gépem sem a legjobb.Köszönöm!
Pergető (4,92)
Szió! A téma elhelyezkedése és az arányok jók, bár ha megengedsz egy pirinkó észrevételt: Szerintem a vízből látsszon kevesebb(de csak egy parányit), mert úgy sem nagyon van mintázata illetve textúrája vagy nevezzem hullámnak.... :))) A köd miatt kissé színtelennek és részlettelennek tűnik a kép. Komor őszi hangulatú, ha ez volt a cél akkor rendben van. Egyébként jó a rálátás! További jó munkát kívánok!

A képre adott pontszám: 3

Szikla válasza:
Köszönöm szépen!
Üdv
Kellemes Ünnepeket

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Tájkép (4,84)
Remek kép lett, nagyon ottvan ez a dombos környezet, és még a tenger is látszik kicsit rajta. Bár az sem lenne baj ha jobban látszana! A szalmabála nagyon egyedivé teszi a képet. Összességében szuper kép lett! Csak így tovább! :)

A képre adott pontszám: 5

Espíritu válasza:
Köszi szépen!
Kapaszkodj! (3,57)
Szia! Az elhelyezés és a pillanat nagyszerű, bár gondolom gyorsan megkellett lőni a képet. A tollazat kár, hogy nem látszik részletesebben, de ez a zoomnak és a képstabinak is betudható. Kicsit elvesztek a részletek. Egy kis színt még én tennék rá, amúgy jó kép lett. Remek pillanat! További jó munkát! Üdv neked!:)

A képre adott pontszám: 4

tomachewsky válasza:
Koszonom! tul sokat vagtam le a kepbol szerintem az a baj, vagy nemtudom :)
Szia! Igazából nekem a kép kicsit furcsa lett, tudom hogy a kietlen partot ábrázolja de mégis. Valami hiányzik. Az az építmény az micsoda rajta, mert nem tudtam kinézni, kicsit sötét lett a kép bár lehet hogy szándékosan. Én E.V.-t állítottam volna rajta felfelé egy kicsit. Bár érdekes a helyszín ahol készült, de egy kicsit szerintem keveset mutat és ezzel nem szerettelek volna megsérteni nem rossz indulatból írtam.Épp ellenkezőleg!:) Az építményt és a partot más szögből fotóztam volna ha van rá mód, akkor végig a partot és a házat kissé jobb oldalról vagy balról. A fekete fehér képek mindig is bejöttek amúgy! További jó fotózást kívánok!

A képre adott pontszám: 3

Seres István válasza:
Koszonom az ertekelesedet. Az epitmeny Brightonban (Anglia) talalhato, es az egykor a varos szimbolumanak szamito nyugati molo, amely a tuz martaleka lett. Szandekosan mutat keveset, a lenyeget akartam megmutatni. Az a benyomasom, hogy te abban a hitben vagy, hogy a molo a parton van, pedig nem. En alltam a parton es az epulet maradvanyai benn vannak a tengerben. Egy hid vezetett be a molora csak az teljesen leegett, ugyhogy a partot nem is tudtam volna fenykepezni, mert mogottem volt. Oldalrol is le lett fenykepezve, ez sikerult a legjobban.
_/\_ (4,95)
Hühűű ez a téma nekem is nagyon bejön. A borús szomorkás szürke hangulatot nagyon jól vissza adtad. Elég jó a szerkesztés. Én még el tudnám képzelni a szerkesztést a jól ismert PS-ben lévő Torzítás----> szórt fény effektussal, egy kis ragyogást is ráadva, de szemcsézettséget levéve 0-ra. Próbáld ki, szerintem megérné. Gratulálok a képhez, további jó fotózást kívánok! :)

A képre adott pontszám: 4

Landser42 válasza:
Köszönöm az értékelést, PS helyett egy minimál HDR effekt van a képen, egy kis dinamikanövelés gyanánt, de semmi több ami valószerűtlenné tenné a képet.
Szia! A Háttér és a bogár képélessége rendben van, viszont egy apró észrevétel: te is elkövetted azt a hibát amit én az elején, hogy a kép középre szerkesztett lett. Nem baj, ha az a növény élesebben látszik... meg kell találni azt a híres arany metszést is. A kép keretezése ha vékonyabb, szerintem jobban feldobja a képet és nem vesz le annyit a figyelemből. A háttér az tökéletesen jó így szerintem.... további sok sikert és jó munkát kívánok.

A képre adott pontszám: 3

blackcoffee válasza:
Köszi, igazad lehet.
Remek a modell, a testtartás, a szög és a megvilágítás is. Apró figyelmességképpen engedd meg kérlek a következő észrevételt: az a zajszerűség nem igazán előnyös szerintem az ősszkép tekintetében, lehet hogy ez az én véleményem. Ha szándékosan ilyenre lett szerkesztve, nekem akkor is kicsit furcsa. A szemek igazából nem látszanak, szerintem az még sejtelmesebbé tenné a képet. Összességében viszont technikailag rendben van. Gratulálok a képhez! További jó munkát kívánok.

A képre adott pontszám: 4

Semiramis válasza:
Köszönöm az észrevételeidet! A zaj direkt van rajta, nekem így jobban tetszik, anélkül túl "steril" volt. Én jobbnak találtam így.

Üdv!
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok!
Olvastam itt a többi értékelést is... hát mit kell mondjak, erre az oldalra sajnos jellemző a kemény kritika. Bár amikor először regisztráltam, azt olvastam hogy ez az oldal az amatőr és a hobbi fotósok oldala.... erre azt látom, hogy mindenki keményen szapulja a másik képét. Sokan sajnos érdemleges információt, tanácsot nem írnak, csak szapulnak. Nos aki annyira középhaladó, vagy profi fotósnak érzi magát, akinek ezek a képek nem felelnek meg és javítandók, és ha ő jobbat tudna, az akkor rossz oldalon jár mert ez Amatőr és hobbi fotós oldal! Csak az a baj, hogy ezt nagyon sokan elfelejtik! További jó fényeket!
koriakos válasza:
1-2 hónapja kezdtem el fényképezni, és örülök a kritikáknak mert abból tanulunk de ha ennyire leértékelik a képeimet akkor lefogják törölni őket, és igen énsem erre a kőkemény kritikára számítottam. Üdv!
Érdekes témájú kép lett! Most így karácsony előtt mégjobban felkelti a figyelmet ez az egyszerű témájú, de mégis oly magával ragadó lényegretörő kép. Talán még a mindenszentek hangulatát tükrözi számomra.

Pont kivonva!

* (4,41)
Szia! A női test szépségeit alig ha lehet túlszárnyalni és elégszer ábrázolni. Ennek az ábrázolása már már művészet. Gyönyörűen ábrázoltad a női test érdekes kissé bedőlt tartását, de ami engem igazán megfogott benne az a sötét "szín" Jól áll a képnek hogy a test részletei csak az első megvilágítás nyomán tűnnek elő.Apróbb figyelmességként: a hátánál viszont nem értem azt az elmosottságot, hogy az miért lett ilyen. De ha ez szándékosan ilyen lett, akkor profi munka! A háttéren kicsit sötétítenék, vagy inkább világosabb szürkére hagynám de ez lehet hogy csak az én véleményem. Röviden ennyi. Remek kép összességében, gratulálok hozzá. További jó fotózást kívánok!

A képre adott pontszám: 4

cs.g. válasza:
köszönöm

(a hát "elmosottsága" a fény iránya miatt létezik... sötétíteni a háttéren?! ez ugye nem komoly??? gondold végig, honnan jön, vagy jöhetett a fény)
Silence (3,83)
Szia! A témát, mint padot én személy szerint sokszor láttam már képeken ami nagyon is tetszett, főleg egy éjszakai képnél ahol látszik mellette még egy világító lámpatest is(ötlet). Ez a kép picit fura számomra, furcsa a fényképezés iránya. Javasolom, hogy próbáld ki a padot innen nézve hátulról srégen jobbra fotózni, úgy mit ad. Persze ez függ attól is, hogy mi van a pad előtt. A lényeg, hogy próbálj ki más irányokat is. A pad élessége rendben van, viszont az avar kissé életlen lett, és az égbolt is mintha kiégett volna kissé. Amúgy jól áll a képnek a fekete-fehér, ettől olyan Old-park hatású, ami tetszik! A fotózás magassága is rendben van szerintem, egy pici ötletnek még kérlek engedd meg hogy javasoljam a pár fokkal magasabb szögben illetve alacsonyabb szögben történő expó kipróbálását is. Gratulálok a képhez, további jó fotózást és remek fényeket kívánok!

A képre adott pontszám: 3.5

katalin.barath válasza:
Szia!
Koszonom!
Az avar nem lehetett élesebb, mert rengeteg volt a szemét!
Szia! Ezt a képet csak kiválónak tudom értékelni. Remek a gép is amivel készült. Nagyon tetszik a cica hatása a képen: egy fekete macska egy romos épületben vagy hasonlóban, látszik a cicán hogy rossz körülmények közt maradt árván és szinte sugallja ez a kép, hogy szakíts ki engem ebből a nyomasztó környezetből vagyis vigyél már innen haza végre!:) Nagyon eredeti! Csak gratulálni tudok.További jó fotózást kívánok!Üdv!

A képre adott pontszám: 5

McAl válasza:
Köszönöm.
Szia!Remek lett a kép! Szépek a színek, és jó a kép élesség is! Javasolnék hozzá az égbolthoz, és a felhőkhöz egy kis plusz kontrasztot és ha jól áll neki, egy kis fényerő módosítást ahogy kiadja, talán a fényerő csökkentést kis mértékben.
Ez a művelet jobban kiemeli a felhők részleteit, és az égbolt színét. Próbáld ki, megéri hidd el. Egyébként nem győzöm hangsúlyozni, hogy tetszik a kép, ezért gratulálok is a remek expóhoz. Jó fotózást kívánok!

A képre adott pontszám: 4

Nanuq válasza:
Köszönöm szépen!
Próbáltam húzni a felhőkön, de nem tetszett, inkább így természetesen tetszett.
Remek a kép, jó az alany.Nekem ez a kép egy kicsit világosabbra sikerült a kelleténél, főleg az égbolt, de ez abból is adódhat nálam,hogy én égbolt mániás vagyok és kérlek ezért ne kövezz meg:-). Az alany legközelebb szerintem a fogsorát is mutassa meg mosoly közben, hidd el, még hatásosabb lesz a kép egy szép fogsorral/mosollyal. A kép élessége szuper, a modell tekintete is jó! Gratulálok a képhez, csak így tovább. Jó fényeket kívánok!

A képre adott pontszám: 4

Zoran_2 válasza:
Köszönöm a figyelmedet.
Szia!Hangulatos kép, a nyár andalító pihentető hangulatát idézi számomra. Apróbb hibaként vetném fel a kép élességet...ami tényleg nem nagyon zavaró!Gondolom zoomoltál is. Amúgy remek géped van, hozd is ki belőle a maximumot.
Csak így tovább!További jó fényeket! Üdv!

A képre adott pontszám: 3

kumbi válasza:
Szia Csaby!

A kép élessége alatt azt érted hogy minden lehetne éles? Szándékosan lett az előtér és a háttér homályos, de a csónakosból ennél élesebb képet nem tudok kihozni. :) A zoom max-on volt (200mm-en) Igyekszem mindent kihozni a gépből, csak még az ismerkedős fázisban vagyok (a géppel és a szakmával is).

Köszönöm a véleményed!

Üdv:
kumbi

Hü,hűű ennek nagyon tetszenek a fényei! A színek is rendben vannak, a kép élesség is elég jól áll a képhez.A háttér mosottsága is rendben van. Én nem írok negatívumot a képhez...majd ha jobbat csinálnék, de az nem mostanában lesz!:-) Gratulálok a képhez.Nem is lehetne rossz a kép, főleg egy NIKONTÓL? Állítólag ezek a masinák verik a pálmát! Látszik a kép minőségen is, ami egész elfogadható. További szép fotókat kívánok, és jó munkát! Üdv!

Pont kivonva!

kokoattila válasza:
Köszönöm szépen!
Nagyon jó lett a kép. A hangulata nagyon komor, ami jól áll neki. Már-már szinte horrorisztikus. Engem a Kör című filmre emlékeztet egy kicsit.
Remek a szín, remek a hangulata. Csak így tovább, jó fényviszonyokat kívánok. Üdv!

A képre adott pontszám: 5

kisspeti válasza:
Köszönöm csak viharfellegek voltak semmi horror.
Szia! Remek kép lett, és jól áll a képnek eme fekete-fehér szín. A hangulata csakugyan a gyermekkort idézi, azt a gyermekét aki még törékeny de ennek ellenére nagyon kíváncsi. Jelen esetben a kapást várhatja, mind1,hogy mekkora hal akad a horogra az élmény a lényeg.
Technikailag rendben van a kép, mást nem is tudok rá írni.Amúgy ez egy lesi fotó, vagy beállított kép? Jó fotózást! Üdv!

Pont kivonva!

evenyh válasza:
Ez egy lesi fotó, nem ismertem a kislányt, csak megfogott a hangulat. Sokan az arcát hiányolták, sajnos nem tudtam közelebb menni, de nyilván ha észrevesz, az már nem olyan. Köszönöm szépen az értékelésed, de azért megkérdezhetem, hogy az 1 pont levonást miért kaptam? Teljesen megértelek, ha ennyit ér, de a hibákból tanulok, kérlek fejtsd ki, mit változtatnál,hogy legközelebb jobb lehessen. Köszi :-)
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ