BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA SZKR (3,95)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 7 darab

Szia,

nagyon jók és élesek a kontúrok, és az is nagyon nagy dolog, hogy rátaláltál erre a természetben, gyakorlott természetjáróként tudom milyen nehéz is ez.

A kép kompozíciója nagyon jó, a faág és a kabócák kontrasztja izgalmassá teszi a képet, az elrendezés pedig nem szokványos.

Egy dolog javított volna a fotón, mégpedig a háttér. Sajnos ez ellen nem tehettél, de így pont a kép témája veszik bele kicsit. Talán fények jobb kihasználása segített volna azért benne.

Gratulálok a képhez!

A képre adott pontszám: 4

foto50 válasza:
Szia!
Örülök, hogy tetszik a kép!
Nem érzem úgy, hogy a téma beleveszne a háttérbe, de természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, és köszönöm, hogy írtál.
További jó fotózást!
Ikebana (4,58)
Szia!

A kép színei nagyon jók lettek, s az egy szál virág megörökítése a sok zöld között nagyon jó ötlet.

A kivitelezéssel, illetve a vágással kapcsolatban vannak észrevételeim. Szerintem az, hogy ennyire a kép közepén helyezkedik el a virág kifejezetten árt a kép egyediségének. A háttér ilyen mértékű elhomályosítása mellett esetleg egy másik szemszög választása hatásosabb lehetett volna. Nagyobb hangsúlyt kaphatott volna a virág szárától jobbra levő egyenes szál, mely elhelyezkedéséből adódóan szintén élesebb maradt a háttérrel szemben. Talán, ha kicsit jobban a csupasz szál felől fényképezted volna sokkal magával ragadóbb lenne a kép.

ÜDV.

Roland

A képre adott pontszám: 4

job1 válasza:
Egy esetleges "duett" vágás érdekes lehet. Megnézem. Jó fényeket!
Fagyos (4,75)
Nem vagyok híve az utómunkának, ami ezen a képen erősen látszik, de minden elismerésem a képhez! A kompozíció magával ragadó a megfagyott világ és a fölötte kavargó felhők valamint a köztük élesen elhatárolódó horizont miatt különös hangulatot ad a képnek. Köszönöm, hogy láthattam.

Nagyon jó a szemszög is, ahonnan fényképezted. Szinte már a vízzel egy szintről.

A képre adott pontszám: 5

Marcali Gábor válasza:
Én sem vagyok híve az utómunkának, szeretem, ha megmarad egy fotó természetessége. Az alábbi felvételen sem végeztem erőteljes utómunkát.

Örülök, hogy tetszik!

Gábor.
Az ötlet kreativitásra vall, a fotó tárgya is mozgalmas és sokszínű. Érdekesnek találom, hogy miért választottad a fekete-fehér megoldást, hiszen a képen látható "bolt" biztos tele van sokszínű és egymástól rikítóan elütő portékával. Kíváncsi lennék a képre színesben is.

Gratulálok a pillanat elkapásához, sokat javít a képen, hogy a hölgy épp mozgásban van, bár sajnos belevezik a felsőteste a háttérbe, ami szerintem színes képnél nem történne meg.

A kép bal felső sarka túlságosan is sötétbe burkolózik. S ezzel akárhányszor a képre nézek azt kutatom, hogy ott mi lehet. Ezért és a színkavalkád hiánya miatt nálam 4-es a kép. Esetleg, ha utómunkával varázsoltad fekete fehérré, lehet hogy megpróbálhatnád feltölteni színesben.

A képre adott pontszám: 4

Zoran_2 válasza:
Köszönöm az értékelést.
Hasznos


A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Tavaszöröm (4,98)
A képen több jelenhetne meg a lányból, akit fotóztál, és itt valami olyasmire gondolok, ami megfogja a képet megtekintőt. Hangsúlyosabb mosoly, vagy szem jót tenne a képnek.

A képre adott pontszám: 4

h.rom válasza:
Biztos hogy erről a képről írtad amit írtál...?
ENNÉL hangsúlyosabb mosoly? Meg szem? Azt hogyan? Hát rohadjak meg ezt nem fogadom el, pedig nem szoktam sok mindenen fennakadni, de majd ha mutatsz ennél hangsúlyosabb szemeket meg mosolyt akkor.
Egy picit megszokott póz, s ezzel nem szeretném elvenni a kedved. A kép jól sikerült, talán ha picit fentebbről fotóztad volna jobb hatást érne el.

A képre adott pontszám: 4

Reddly válasza:
Köszönöm
A modell testtartása uralja a képet. A fekete fehér választása pedig nagyon jót tett neki
pappati válasza:
nemhogy a tartása, de az egész lénye! :-)
köszi!
Tetszik a kompozíció, a háttérbe vesző alakkal a középpontban

A képre adott pontszám: 5

Norc73 válasza:
Köszönöm!
8 perc (4,93)
Az elmosódottság miatt kevésbé élethű számomra, ezen kívül 5-ös!

Pont kivonva!

Szt. Sebestyén válasza:
nem is élt ott semmi rajtam kívül:)