BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA dr_komjatius (4,37)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 314 darab

1/19 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Biztos, hogy van, akinek tetszik, nekem inkább zavaró a kék rész a kép alján. Tudom, hogy igazi, ez a valóság, de akkor is megtöri a kép hangulatát. Én levágnám.

A képre adott pontszám: 4

Utazó__ válasza:
Köszi, hogy megnézted!
... (5)
Egyszerű téma (de jó!), szép fények, jó minőségben visszaadva. Élvezetes kép. Igazából nem tudom, mennyire van benne utómunka, de az eredmény látványos.

A képre adott pontszám: 5

glodeni válasza:
Az utómunka minimális, az őszi délután színei ezek.
Köszönöm, dr_komjatius.
Na, ez szerintem jobb. Esélyt ad arra, hogy nagyobb százalékban lássák az emberek, mi is van a képen. Ne higgyék, hogy az ujjad stb.

A képre adott pontszám: 5

glodeni válasza:
Köszönöm.
Tök jó kép. Kicsit oszamás feelingje van... :D Nagyon jól elkaptad a pillanatot, és a beállítások, a kép minősége is jó. A függőleges szerkesztés talán nem a legszerencsésebb.

A képre adott pontszám: 5

RRomeo válasza:
Vízszintesről szó sem lehetett a fotózás helye (belogó bástyaszélek és fák) miatt. Köszönöm.
Hihi. Jó ez az afrikai táj. Meg a 2205-ös kiállítás is. Bár, hacsak a szakértő úr nem egy Goa'uld, azt már aligha fogja látni...
Sj válasza:
Szerintem azt mi sem igazán érjük meg, de talán még a fotózás sem....Talán afrika igen....
Katedrális (3,61)
Amennyiben a mértani tökéletességet akartad bemutatni, neked sem ártott volna erre ügyelni. Sokkal jobb lett volna a kép, ha szabályosra sikeredik, azaz valahogyan középről fotózod.

A képre adott pontszám: 4

életképes válasza:
Köszönöm a véleményed.
Nyilván nem tud az egész ürge szép éles lenni, de én úgy látom, hogy a lényegre (fej és kéz) került az élesség, és ez így egy jó makró is lehetne akár, de nem a kategória számít, hanem hogy ez egy jól sikerült kép.

A képre adott pontszám: 5

barthae válasza:
Köszönöm szépen... (azért annyira nem volt ám pici, h. makró legyen :-D)))
A két kép magában nem túl jó, beégett, furcsa színű. A mondandót sem adja vissza a modell arckifejezése ill. testtartása. Az ötlet jó lenne, de...

A képre adott pontszám: 3

Krisnya válasza:
A furcsa színen fél órát dolgoztam:) Valószínűleg azért nem az igazi mert csak utólag húztam rá ezt a félős dolgot erre a két képre amikor készült ezsemben sem volt ewzért nem olyxan erőteljes.
Köszi hogy benéztél.
Nagyon jól elkapott/lekapott pillanat, és jó a kép minősége is, még nagy méretben is. Szerintem kiváló szociofoto.

A képre adott pontszám: 5

balijan2005 válasza:
köszönöm, akkor már 3 tipp van a kategóriára:)
Átmenet (4,32)
Szép kép, de szeretném látni az eredetit, mert ennek elég furák a színei. Én kicsit többet hagytam volna a hegycsúcs felett, nagyon be van szorulva a hegy.

A képre adott pontszám: 4

*** (4,89)
Szép modell, szép kép, a flakon is érthető, ha nem művészi aktnak tekintjük, de ha művészi kép akar lenni, az talán felesleges.
glivia válasza:
Köszönöm szépen. Van egy flakon nélküli változat is :-)
-T- (4,91)
Szerintem túl erős a fény az arc nekünk jobb, valójában bal oldalán, továbbá a ruha határain jön még ki, dupla zavar-csík képében ennek hátulütője.

A beállítás egyébként jó, a modell is szép, és szép a pillanat is, amit megfogtál.

A képre adott pontszám: 4

GPX600 válasza:
Köszönöm! :)
Andi (4,94)
Nem biztos, hogy a fotós szakkönyvek kész recepttel tudnak szolgálni arra nézve, mitől jó egy fénykép. A tények: a kép háromnegyed része életlen, és ez már zavaró. A kezet írják a többiek is, nekem is ez a bajom, olyan idegen, lehet, hogy csak bemozdult, de olybá tűnik, mintha nyomorék lenne, olyan furán áll. Az arc gyönyörű, a beállítás is nagyon jó, talán fel kéne szelni a képet.

A képre adott pontszám: 4

filep válasza:
köszi,
nincs recept,

üdv
onarckep (4,01)
A barnítás egy kicsivel hitelesebbé teszi. Innen az 1 pont plusz.
acyd válasza:
oh
Szép színek, szép pillanat. Egy szép, egész jól szerkesztett, és jó minőségű képen. Én az alsó kenut levágtam volna, túl nagy, túlságosan konkrét. Ha tudod, próbáld ki úgy, milyen lenne.

A képre adott pontszám: 4

acyd válasza:
kosz
onarckep (4,01)
Hát, ez a változat se sokkal jobb. Továbbra is azt mondom, hogy ebből a modellből más pózban, más beállításban sokkal többet lehet kihozni. Az effekt meg szerintem elég zavaró, nem réginek, hanem rossz minőségűnek tűnik a kép!!!

A képre adott pontszám: 2

acyd válasza:
igen, igen, ezt mar mondtad :P
nem ertem, ez miert jobb egy ponttal?
ugyan olyan randa rajta a modell, nem lehet portre kepet kesziteni rola, csak aktot, a kep minosege meg mindig katasztrofa..szoval mivel is jobb ?
Na igen, nekem is van egy kb. pont ugyanilyen képem fenn. De ez is jól sikerült, jók az arányok, a vágás, a szimmetria, és ami a plusz, a felhők. A vezetékek zavaróak kicsit, de azokkal nincs mit tenni...

A képre adott pontszám: 5

boniapu válasza:
Köszi a véleményt!
... (4,78)
Szerintem nagyon jó, hogy az alakok nem látszanak, csak fekete foltként, így tök mindegy is, merre mennek. Nagyon szép kép, gratula!

A képre adott pontszám: 5

Csíter_Láma válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
Jó Sci-fi hangulata van... Kár, hogy görbék a kép szélei, ha az effekt ment, ez sem lehetett volna akadály. Meg egyik széle jobban túllóg, a másik egyáltalán nem - ez az egyetlen problémám vele.

A képre adott pontszám: 4

kanal83 válasza:
Háát, éjjel ennyire tellett..Az effekt nem akkora kunszt:)A kép szélei a rács miatt görbék, eredetiben is ilyenek..Köszi az értékelést!
Electric (3,11)
Megnéztem a többi képed, ez eléggé kilóg a sorból... Nem is értem!
Csiga34 válasza:
:-)
1/19 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ