BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA futa (0)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 0 darab

RC verseny (3,45)
Jó lett a svenk, az autó szép éles maradt. A fények is jók, a szélein lévő sötétedés is jó lett. Tetszik hogy picit ferde a kép. A vágáson még talán lehetne picit javítani (a kép bal alja valahogy furcsa). Mindent egybevéve tetszik! Pontozni nem szeretnék, mert elfogult vagyok (ismerős). =)
Ahogy mondani szokták, még ilyet! ;)
Teljesen amatőr vagyok, ezért a véleményem sem ér sokat, de azért tessék: nekem kifejezetten tetszik a kép!
Éles téma, szépen mosott háttér, a vágás és a beállítás is nagyon tetszik. A színek is jók. Teljesen hétköznapi szobornak tűnik, valószínűleg elmennék mellette az utcán, de így mégis érdekes számomra. Van benne valami szomorúság. A feliratot nem értettem, de amúgy sem szoktam foglalkozni a képek címével.. örülnék ha ilyet tudnék fotózni..
Százbolha válasza:
Mindenki véleménye sokat ér, mert velünk született adottság, hogy a világot a fizikai valóján túl is tudjuk értelmezni.
.
A fotozz-hun meglévő véleményezési kényszer és az elcsépelt klisék, szófordulatok lerontják a vélemények szinvonálat és egyéni jellegét. Ez ellen tenni nehéz.
.
A kép címe... lehetne más is. Teljesen mindegy. Egy Passuth könyvre utal. Szabad fordításban talán annyit lehetne belemagyarázni, hogy a jó szándákú moderátorok sajnálják, hogy hibás ténykedésük is hozzájárult egy a mainál fényesebb korszak elsüllyedéséhez.
Erdetileg nem erre a képtárra vonatkozott, de aki úgy érzi ide is kiterjeszthető ez a gondolat az saját felelőségére megteheti.