BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Charteris_v1 (3,38)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 155 darab

1/18 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Jó kései értékelés, de jobb későn,mint soha.Szerintem a képet kétféleképp lehet értékelni.Az egyik, amelyik a képet minden külső hatástól függetlenítve értékeli, minősít ilyen,meg olyan szofisztikus szempontok alapján, a másik pedig amelyik a szerző "életművébe" helyezve értékel.Ennek alapján én látom az angyalszárnyakat .A túlzottan egzakttá vált világban mindenki valami mérhetőt,számszerűsíthetőt keres és ki van akadva, ha nem találja.
Álomfejtő válasza:
Kedvesek a soraid,
bevallom, nagy örömömet lelem bennük most is, ennyi iddő után, - soha semmi nincs későn...
Köszönet értük !
Befőzve (3,47)
Nem lenne rossz az ötlet, a glédában álló befőttek, de olyan kicsi a mélységélesség, hogy a sorból csak egy üveg éles. Az üvegek tartalma -ami pedig sokat adhatna a kép sokszínűségéhez - alig látható.Zavaró, hogy dőlnek a háttérben lévő függőlegesek,sőt a balról harmadik, éles üveg is egy kicsit dől jobbra.Még annyi, hogy az eredeti méretet túl nagy méretben tetted fel, 800x600 az jó lett volna.További sikereresebb próbálkozásokat kívánok!

A képre adott pontszám: 3.6

hargitaid válasza:
köszi a választ, de sajna a párkány dőlésén én nem tudtam változtatni!
Segítség Virgonc értékeléséhez:
Szerintem meg kellene köszönnöd, hogy volt valaki, aki figyelmet tanúsított és értékes véleményt mondott a tapintatosan szólva gyenge képminőségű, gondolat nélküli fotódra.Be kellene vezetni a " Válasz értékelés" kategóriát. Ott erre nullát adnék.
min69 válasza:
Mivel nem neked írtam választ,és amiben semmi különleges nem volt(arra utaltam pont nélkül is értékelhetett volna) én úgy gondolom a te válaszod is nulla. nem illik beleszólni..
Klasszis észrevétel! Elmenne a humor kategóriában is. Öt lenne, sajnos kilőttem.
Gratulálok!
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.
Szt. Sebestyén válasza:
Nagyon szépen köszönöm a kreditet pedig nem különben:)
9. (3,18)
Nem jellemzően nyilvánvaló, de minden bizonnyal valószínű, hogy egy eljövendő nagy fotós egyéniség szárnypróbálgatásainak vagyunk most tanúi. Kiemelném a témaválasztás karakterességét, mely magában hordozza a .... mit is?
Elfelejtettem!
D r i l l a válasza:
Segíthetek?
Szvsz a képed díjnyertes lenne valamelyik, a témára szakosodott oldalon, de itt nem.
Amúgy abszolut politikamentesen.
Nagy Mihály válasza:
ok
Párbeszéd:
-Mester, az a részecskegyorsító, mely előtt most állunk, galaktikus viszonylatban is egyedülálló!
-Köszönöm! Igazán megtisztelő ilyen véleményt hallani egy páratlanul gazdag élettapasztalattal és tudással rendelkező embertől, mint Ön!
ningbo válasza:
Számomra érdekes, hogy egy mély dekoltázsú ruhában lévő, műkörmöket viselő hölgy fotója egyesek szerint már Isten káromlása, netán tisztességtelen képi ábrázolás. A téma több ezer neves fotós munkái között megtalálható. Mint ahogyan sok fotós is a csigalépcsővel és a vásári képekkel, naplementével kezdi - elfogadom azt a világot is, nem állok neki cikizni. Egyszerűen nem nézem meg, meghagyom az azonos érdeklődési körűeknek az okosságok említésének lehetőségét.

Meggyőzni nem akarlak, vitának pedig nem látom sem értelmét sem alapját.
Pontosítok. Sem a témát , sem a megvalósítást nem tartom eredetinek. Az ellentétek ilyenfajta szembeállítása, amikor a ruházattal hitelesített érintettséget a ruha szabása, a modell tekintete kontrapontozza semmiképp nem az, még ha népszavazás mondja is ki az ellenkezőjét. Nehéz téma a cölibátus, eléggé beleivódott a papságba néhány száz év alatt. Nem gondolom, hogy ezt egyszerű ábrázolni, de ezt felszínesnek érzem.A "képzavar " arra vonatkozott, hogy egy alapvetően nem imádkozó sáska alkatú modellel kapcsolatban hívatkozom "lerágott csontra". ( Ps. : nem vagyok sem pap, sem papné )
ningbo válasza:
Nem látjuk azonosan a dolgot - de leragadtunk a témaválasztásnál, pedig a technikai kivitelezés adja a vizuális élményt.
Tökéletes megvalósítás, de a témára már nehéz lenne azt mondani, hogy eredeti .Ha nem volna képzavaró, azt mondanám, lerágott csont.
ningbo válasza:
Mi a képzavar? A téma nem eredeti, amikor a cölibátus eltörlését kérelmezik a papok titkos szeretői? Nem igazán értelek, de köszönöm észrevételed.

Üdv
Szívemből beszélsz, ami a mostanság kikelt rovárokról készült fénykép dömpinget illeti !
Elég a rovarokból!
mutty.hu válasza:
Le a rovarokkal :) Szerencsére jóétvággyal eszi őket a fűnyíró amúgy :)

Egyébként meg ma hajnal hatkor felébresztett egy tegnap berepült légy, úgyhogy megérdemlik az ízeltlábúak. félkómásan kergettem 10 percet mire leszállt végre és kettélőhettem postásgumival (ez az általam ismert leghatásosabb és legkevesebb járulékos kárral járó légyirtó)
"Finom" kép kezdve a modell extravagáns eleganciájától, érzéki arcmetszésétől, egészében arisztokratikus megjelenéséig.
Szépek az f/f tónusok, de szvsz túl sok van a környezetből oldalt. Még egy apróság: kicsit zavaró, hogy a ballábas cipőben a hölgynek előre csúszott a lábfeje, valószínűleg a lejtő miatt.

A képre adott pontszám: 4.8

Dani77 válasza:
Kössz a figyelmet!
A cipő teljesen jogos.
A vágás még így is lehet hogy túl szűk, szerintem kell ennyi oldalt.
Borsodi táj (4,06)
Szvsz erősen túl lett adagolva a színtelítettség, pedig a látvány enélkül a beavatkozás nélkül is szép lenne. Talán erre a témára a HDR megfelelőbb lenne.

A képre adott pontszám: 4

Susinka válasza:
Köszönöm!
Break (2,77)
Köszönöm szépen a kreditet. További szép
f / tényeket kívánok !
mockka válasza:
szívesen. Valószínű nem nagyon fogok mostanában már osztogatni, mert ki fognak rúgni a gyenge átlagom miatt. Használt fel belátásod szerint.
Üdvözlettel: mockka
Break (2,77)
Jó az elgondolás, remek pillanatot kaptál el,de a kivitelezésbe szvsz hiba csúszott. Bár sikerült elkapni a pillanatot, amikor a srác arca éppen a kamera felé néz , de ezzel az 1/10 idővel semmi sem látszik az arcából, pedig biztosan érdekes lenne! Jó az is, ahogy a közönség koncentrál a látványra, de ott sincs egy éles pont sem.

A képre adott pontszám: 4

mockka válasza:
Köszi a véleményt és a pontot. Lehet,hogy egy kicsit rövidebb záridővel élesebb lenne a kép, de a célom épp a mozgás megjelenítése volt. Sajnos ebbe beletartozik a háttérben nézelődők bemozdulása is.
Üdvözlettel: mockka

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Azt hiszem mindent kihoztál azokból a lehetőségekből, ami helyszínben rejlik. A "kapualj" téma nem túl egyedi, de a kép jól komponált és vágott , visszaadja a hely hangulatát. Az expozíció is korrektnek tűnik. Ez a kép is bizonyíték arra, hogy nem kell feltétlenül többszázezres gép egy jó képhez.

A képre adott pontszám: 5

bece válasza:
Köszönöm amit írtál, A gép akkor, mikor vettem több mint 200000 Ft.volt, ma már egy nagyon olcsó gépnek számít.
*** (4,11)
Nem rossz elgondolás ez a torzó! Néhány apróbb hibát vélek: Talán ha több fényt kapott volna a nyak és a fej, továbbá a nem zavarná a látványt a nyakláncnál kifutó gallér vagy árnyék.. Ami zavaró, hogy ebben a megvilágításban a bőr nem tűnik szépnek. Kár, hogy kinyomtam, 4 lenne.
Galba válasza:
Tényleg kár, hogy kinyomtad:-)))
Ági II. (4,81)
Predzsának, Alexnek és a többi okostojás, vonalzóval, szögmérővel rendelkező fotókritikus tanoncnak:
Ha valakit nem érint meg a kép hangulata, az hogy egy letünt korszak, letünt technikájával készült, de mégis visszarepíti a nézőt évtizedekkel, az ne nézzen se Capát, se Cartier-Bressont, se Diane Arbust, se senkit, hanem csak elmélkedjen a fehéregyensúlyon és örüljön, hogy milyen éles látása van!
Galba válasza:
Maximálisan egyetértek veled:-))))
Ági II. (4,81)
Alex bátyó! Alanti (as) bírálotodból úgy tűnik, hogy éleslátásodat nem homályosítja el a széles körű tárgyi tudás és a kritikai érzék!
Galba válasza:
Szia!
Téged is megkérlek, hogy ne az én képem alatt vitatkozzatok egymással!
Kösz
Z
Nehéz már a Megyeri hídról újat fényképezni, de ez az ! Tényleg különleges a megvilágított acélsodronyok látványa. Hibául csak annyit lehet felhozni, hogy pillér felső része kicsit beégett

A képre adott pontszám: 4.5

szentnagyi válasza:
Köszönöm szépen.
Megyeri-híd (2,27)
Az előző képeddel szemben itt nem érzek semmi különlegeset, a beállítás a megszokott, és a megvilágított hídelemek is csúnyán beégtek. Naplemente fényképezéshez szvsz egy félórával korábbi időpont jobb lenne, amikor még nem ilyen sötét az ég.

A képre adott pontszám: 3

szentnagyi válasza:
Köszönöm, de csak a hídról szerettem volna egy fényjátékot a háttérben még éppen látható lemenő nappal.
1/18 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ