BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA redapple1960 (4,53)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 52 darab

1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Hőség (4,87)
Jól szerkesztett. Szinvilága jó, A vágás szerintem megfelelő.A megvilágítás nagyon kiemeli a modell szépségét meg a kép erotikáját.
Grat

A képre adott pontszám: 5

belphnaque válasza:
Köszönöm !
Na igy már jó :)
Yoachim válasza:
:) Köszi!
Süti (2,92)
Hát sikerült a Ps-el egy zombit csinálni egy aranyos szituból. Erőltetett szinek. A vágásnál a bal lábat vagy meghagytam vagy eltüntetem. Kontraszt élességet a lapátra vinném. A modellt lágyítanám, inkább szürke arnyalatossá tenném.

A képre adott pontszám: 1

loocas válasza:
Szia,
az eredeti tervem úgyis inkább a szürkeárnyalatos fotó lett volna utószínezett hatással, de ezt akkor még gyakorlom :)
Köszi a pontot, bár sztem annyira nem rossz.
Köszönöm a véleményedet.
Téli izzás (4,84)
Szineiben nagyon erőteljes. Jó szögből van fotozva csak a kontrasztok szinek sok.A vágásnál a jobb szélt jobban vágtam volna. A hátteret lágyítanám, és a kontrasztot a jégtáblákra vinném.

A képre adott pontszám: 3

Yoachim válasza:
Az a te képed, ez meg az enyém. :D
Nagyon szépen köszönöm!
Anikó (5)
Jól komponált kép. A világítás jól megválasztott. a kép vágása megfelelő. Színvilág harmónikus.

A képre adott pontszám: 5

tyler durden válasza:
Köszönöm
Szerintem sikerült egy karakter alkotni, mert valós személyre nem jó. Az or annyira lágy a szem kontrasztos. A Vágás szeintem jó. Egy 3Dmax karakter.

A képre adott pontszám: 3

DilisDoki válasza:
Köszönöm a véleményt :)
Emma néni (4,8)
A maga komor szinvilágában egy sok örömet sugárzó kép. A világítás jó, a kép vágása megfelelő.Kontrasztos kép,én csak a hátteret lágyítottam volna.

A képre adott pontszám: 5

glivia válasza:
Köszi, örülök, gogy tetszik.
... (4,36)
Mint fotó jó de semmit nem ad ami plusz. Szokványos póz semmi fényhatás nem a lejobb testszin. Ami elgondolkoztat érdekes modell jó gép valszeg studió felszerelés mégis tucat fotó...

A képre adott pontszám: 2

arkyboy válasza:
Köszönöm...
Szinvilágában nem jó. Zavaró fokusztalanság. A kép vágás torzónál szerintem nem jó. Középre kellet volna orientálni. A leplet élesíteni kellet volna. A rubensi molett vonalak nem érzékelhettők.

A képre adott pontszám: 2

Keimi válasza:
Annyira nem értek veled egyet, hogy az már fáj...
Bebe (4,15)
Olyan iskolai tabló kép. A sárgát vissza vehetted volna kicsit mert az arc sárga tonusa nem jó. Sima portré nem ad sokat.

A képre adott pontszám: 3

saintpo válasza:
A sárgát többen is említették. Első próbálkozások egyike. Remélem egyre jobb lesz majd. Köszi a hozzászólást!
Angel II. (4,34)
Szerintem jó szinvilág. Az ellentétes kontraszt a jobb vál bal pofi kimondottan kiemeli a képet. A vágás lehet hogy tudatos de csonította a modellt.
Grat

A képre adott pontszám: 4.8

arkyboy válasza:
Köszönöm értékelésed!
Action (4,59)
A kép mint szemlélőnek elég feketeség. Ha a fénnyel játszol valami nem csak a monitoron szemlélhető képet készits, jó elgondolás jó kompozició de mint fénykép nem élvezhető

A képre adott pontszám: 3

atidesign válasza:
Sorry.
Ez volt a cél!
Probáltad kinyomtatni? Ezek a képek amikbe rengergeteg energiát öl a készítő, hasztalan. A fénnyel anyira játszól, hogy egy olyan kép készül amit ha normál távolságról nézel egy egybefüggő feketeség. Ha fotózol ne csak a monitornak csináld a képed.

A képre adott pontszám: 3

Columbiapower válasza:
Semmi energia nincs benne mert egy másfajta szett volt csak rátoltam kis alexpót amúgy napfény világítja meg és nem tudom melyikünk monitorja hogy van beállítva de normál távolságból az látszik amit akartam hogy látszódjon. Köszi a véleményt
Hangulat (4,93)
Nagyon tetszik egy a szinvilág, itt is látszik egy szinnek menyi árnyalata van. A háttér sötétitése a hideg szin ellenére melegséget áraszt. A kép vágása tökéletes. Megtaláltad a súlypontot a képnél.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

csnik válasza:
Ó, köszönöm szépen! :)
Üdv:A.
Nagyon jó kép, mint kompozicióban, mint éles szép szineiben. Jó kontraszt a vágás meg szerintem nagyon jó.

A képre adott pontszám: 5

Mazsola válasza:
Köszönöm az értékelést!
Szinvilágában tulontul visszafogott. Nem található olyan szin ami akár a figyelmet vagy a kompozíciót felkeltené. Egyedül ami jó a vágás. Várni kellet volna a nap felkelésére, hogy a horizonton éles sávot hozzon létre. A fát jóval kontraszttosabbá kéne tenni, a háttér hegyét meg egészen homályosítani. Ez persze csak az én érzéseim a kép láttán.

A képre adott pontszám: 3.5

T-Nagyon válasza:
Köszönöm!
Egy erőteljes szép szinvilágú kép.A szinek váltása és intenzitása futurisztikussá teszi a képet. A köpre szerkeszett farönk nagyon a képre vonzza a tekintetet.
Gratula

A képre adott pontszám: 5

pearl_13 válasza:
Köszönöm!
A kép szép homogén. A ff mód kifelyező jó szinek. A kép vágása nem az igazi, kár volt levágni az alját. A ff módban leledző lehetőségeket egy kis utómunkával jobban ki lehetet volna aknázni, kontraszt váltások a fiún, lágyítások a hátteren. Igy nekem csak egy fotónak tünik, ami a családi albumba kerül.
A fiú bal oldalát sötétitettem volna, a ruhán kontrasztott növelnék, az arcot lágyítanám. A kép jobb szélén a hátteret sötétiteném a kapu kazettáit világosítanám. A bal felső sarokra szornék egy kis szort fényt. Mint fénykép jó de mint kép szerintem nem az igazi.

A képre adott pontszám: 3.5

rachel93 válasza:
Köszönöm szépen
Érdekes kép. Nekem nagyon tetszik mert tökéletes szinvilágot alkot. A vágás jó, a ragyogó hold nem dönti el a kép egyensúlyát, a majdnem középre helyezet erdőrészlet dinamikát visz és melegséget visz a képbe.
Grat

A képre adott pontszám: 5

spedyhonda válasza:
Köszönöm!
Marianna (4,78)
Szép kontrasztos kép. A vágás és a kompozició egyensúlyban van. A szineken lehetett volna lágyítani. A jobb felső sarkot besötétítettem volna.
GRat

A képre adott pontszám: 4.9

tcsizmadia válasza:
Köszi, a jobb felső sarok jogos..
1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ