BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA kérdezhetek^ (4,6)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 329 darab

1/19 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
szia!

Nagyon jó kis játékot találtál és jól is játszottál a színekkel, szerkesztéssel. Ez is egy példa arra, hogyan lehet egy egyszerű dologról jó fotót készíteni. Gratulálok, ötletes.
Üdv.

A képre adott pontszám: 5

szia!

Érdekes és egyedi bemutatása a póknak. Itt olyan "félelmetesnek" Tűnik:-) Nagyon tetszik , ahogy a kék virágon , a sárga bibéken és a pókon játszanak a fények. Jó meglátás, gratulálok!

Üdv.

A képre adott pontszám: 5

kissendre válasza:
Örölök hogy értékelted és annak is hogy tetszik.Üdvözöllek.
Megpihenve (2,61)
szia!

Biztos egy megismételhetetlen pillanat ez, de szerintem csak otthon eltenni mint emléket. Nekem nagyon életlen, részlettelen. A pillangó annyira sötét, hogy a szeme, feje, szárny mintázata is alig kivehető. Ne haragudj, de mint fotó szerintem elég gyöngécske. Neked biztos sokat jelent, de nekem, mint szemlélőnek nem igazán, már bocs.
Üdv.

A képre adott pontszám: 2.6

P.Tamás válasza:
Szia!

Köszönöm az értékelésedet.

Üdv.: P.Tamás
szia!

Nagyon kellemes összhatású fotó. Szép élénk színekkel, jól elmosott háttérrel, remek élességgel. Jó kis példányt sikerült megörökítened. Ebben a szürke időben jó ilyeneket látni.
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

pearl_13 válasza:
Köszönöm!
szia!

Kimondottan tetszik ez az átlós fakorlát és lépcső beleszerkesztése. Kicsit mozgalmassá teszi a képet. Jó a háttér mészkő? fala. Tetszik a modelled arca, semmi erőltetett mimika. Engem csak picit a lány hátul lévő keze zavar, pontosabban nem tudom eldönteni, hogy hogy is áll. Kicsit olyan kicsavarnak tűnik, de lehet csak a szemem csal meg:-)Gratulálok!
Üdv.
hcsabi válasza:
Bár sok év telt már el a kép készítése óta, Én is elkezdtem a kéz helyzetén gondolkodni.
Attól tartok, ha előre kerülne, megváltozna a váll és a csípő íve...nem vagyok biztos benne, hogy jobb lenne...
Valahogy Ő mindig magától érzi, mitől lesz (A) beállítás előnyös és természetes.
Hát, nem vagyok éppen egy nagy geológus, de ha feltételezzük, hogy a várfal köveit egy Mecseki bányából hozták, akkor nagy valószínűséggel mészkő.
Köszönöm, örülök, hogy tetszik!
Nyugalom (4,99)
Remélem terveid siker koronázza és megörvendeztetsz bennünket majd az ott készült képekkel. Gondolom akkor már több időd lesz:-)

Hajrá!!:-)

Üdv.
nikkelrozsda válasza:
Bőven van ott és környékén készült...:) És bőségesen van idei terv is!

Igyekszem!
Nyugalom (4,99)
szia!

Gyönyörű táj, csodálatosan visszaadtad a hangulatát. Nagyon jó a fények játéka. Bár tudom nem könnyű kiragadni a megfelelő részletet, de én még nézegettem volna a bal oldali folytatást. Panorámában nem gondolkoztál?

Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

nikkelrozsda válasza:
:)

Nem, Nem gondoltam panorámában, idő és mód se volt rá. Örülök hogy átjött a hely csodás, mesés hangulata. Idei cél "ott szemben" az a kis ház...
12 óra (4,99)
szia!
Szerintem attól jó, hogy a virág életlen, így jobban érvényesül a pillangó. Ötletes cím, tényleg olyan mint egy óra. Ez a fotó is bizonyíték arra, hogy sokféleképpen lehet egy témát bemutatni, és van amelyik egyedi és érdekes lesz. Kreativitás kérdése és ez itt megvan.
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

c0y0te válasza:
Köszönöm szépen, örvendek, hogy tetszik!
Vahur (5)
Szia!

Nagyon szép ez a naplementés táj a maga kopárságával. Először azt hittem 3 kutyát fotóztál le, mikor olvastam, hogy ez egy, csak összeraktad. Ötletes, talán még így jobban is jártál. Egyedivé tette a kutya jelenléte. Általában a véletlenek szülik a legjobb fotókat:-)
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

alamuszi válasza:
Köszi.. ez véletlen volt :)
Szia!

Bámulatos, bár sokszor láttam hópihét nagyítóval :-), /persze közel sem ekkora nagyítással/de sose gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörűen meg is lehet örökíteni egy fotóval. Azt hiszem ez már nem macro, hanem micro. Köszönöm az élményt, mert ilyet az ember ekkora nagyításban nem nagyon lát. és sokan nem is gondolják, milyen érdekes alakzatot öltenek ezek a hópihét.


Gratulálok!!

A képre adott pontszám: 5

endredi válasza:
Képzeld el, még én magam is meglepődtem.
Kösz szépen!
szia!
Igazán jó észrevétel. Tényleg olyan kócosnak tűnik a koronája. Szépen megtaláltad azt a kis rést, ahol bevilágítva az ébredő Nap egyedivé teszi a látványt. Nekem az előtér picit soknak tűnik, de lehet ez csak az én meglátásom.

Gratulálok!

Üdv.

A képre adott pontszám: 5

newgam válasza:
Az előtér is kócos, ezért van rá szükség.
szvsz.
Kösz szépen!
Ördöglakat (4,95)
szia!
Érdekes , tetszik, Tényleg olyan ez a kaccs,mint az ördöglakat:-) Nagyon jó a háttér színe és a bokeh még ad egy pluszt a látványhoz. Bár középre van szerkesztve, de a becsillanások miatt szerintem nem zavaró, kár lett volna belevágni,mert így átlósan átszelik a képet. Én az élességgel nem vagyok teljesen kibékülve,de lehet csak a szemem csal.

Grat.

A képre adott pontszám: 4.8

Surtess válasza:
Köszönöm az értékelést!
Szép fényeket!
szia!

Szerintem jó, hogy megörökítetted, mert a zúzmarás fa szépen kiugrik a borongós szürke háttérből. Nekem a szerkesztése is tetszik, de fölül még hagytam volna teret, mert így egy kicsit beszorult a fa.

További jó próbálkozást!
Üdv.

A képre adott pontszám: 4.8

hutarac válasza:
Szia!
Köszönöm véleményedet, legközelebb erre is megpróbálok odafigyelni.
Szia!


Azt hiszem itt elmondható, hogy a fények veletek voltak. Csodás ahogy a fa ágai között átszűrődik ,kicsit olyan misztikus hatása van., X aktába való . A felhőt is magába szippantja.
Azt hiszem ezekért a pillanatokért érdemes fotózni.
Gratulálok!!

A képre adott pontszám: 5

ph_5.6 válasza:
Köszönöm! Én is hasonlóan gondolkodtam. Volt pár percünk, amikor a köd mozgott és feljött erre a magasságra is.
Szia!

Bár a fényesebbekről lemaradtál, de szerintem ezek a halványabbak sem megvetendők:-) Tetszik, hogy bal oldalra ezt a magányosnak tűnő fát beleszerkesztetted. Jók a távolban lévő fények, érdekes hatást adnak a képhez. Az előtérben nem tudom eldönteni, hogy mitől olyan világos a talaj és a fa törzse. Utcai lámpa volt a közelben? Amit pici hibának felrónék, hogy a bal oldalon belógó apró faágak nem hiszem, hogy kellenének oda. Esetleg egy retus nem ártott volna. A fa fölött nekem egy kicsi tér még hiányzik, mert látom ott is voltak hullócsillagok és jól mutatott volna, de az is lehet ezt csak én érzem így.

Üdv.

A képre adott pontszám: 4.7

DocPoker válasza:
Sajnos az utcai lámpa fénye valóban ott van. Megmondom őszintén nem vettem észre a belógó ágakat, figyelmetlen voltam. Felül valóban lehetne még tér, lesz majd olyan verzió is! Köszönöm szépen a részletes véleményt!
szia!

Többször megnyitottam már ezt a képet, de mindig azzal léptem tovább, hogy nem tudom megfogalmazni mit is érzek a látványt illetően. Most azt hiszem megpróbálom leírni, mert csak nem hagy nyugodni a dolog.

Nekem kifejezetten tetszik összhatásában ez a sárgászöld színvilág. Nagyon vidám hangulatot áraszt. A keret nem hivalkodó, kicsit ellensúlyozza a vakító sárga szirmokat. Gondolom erős napsütésben fotóztad, és ez egy kicsit a sárga virágok rovására ment. Hiányzik róluk a részletesség, egybefolyó sárga foltok lettek .Nem egy helyen kiégtek a szirmok, ami már már zavaró. Az élesség a másik, ami miatt pontot vontam le, mert én hiányolom, de ha rosszul gondolom, bocs.

További jó fényeket.

Üdv.

A képre adott pontszám: 4.4

bag610 válasza:
Teljes mértékben egyetértek, de sajnos az élességet 300kbyt-tal nem tudom úgy prezentálni.
Köszönöm az értékelést.
szia!

Érdekes, nem szokványos ez a sárga és lila párosítás, de tetszik. Kicsit provokatív a hölgy öltözete, nem rossz értelemben mondom. Ez teszi egyedivé. Ebben a csizmában közlekedik is, vagy csak fotózáshoz van?.:-))
Gratulálok.
Üdv.

A képre adott pontszám: 5

blende8 válasza:
hmm.. - fogalmam sincs. - vidékröl jön - inkább nem valószinü :-)

köszike
Dorina (3,22)
Szia!

Bár a kislány aranyos, de ő sem tudja ellensúlyozni a kép hibáit. Nekem pl. zavaró a fölső rész erős kiégése, nem találok igazán élességet sehol, elég gyönge a minőség is. Zavaró elemek vonják el a figyelmemet a kislányról. A bal sarokba belógó ruha darab?, a feje fölött látszó esetleg bútor részlet., vagy nem tudom mi az. Érdemes volna még egyszer nekiveselkedni kicsit körültekintőbben, mert jó a fotóalanyod.

További jó próbálkozást.

Üdv.

A képre adott pontszám: 2.4

Magda válasza:
Köszi. Belóg a lóláb...neeem, egy kisgyerek lába lóg be. vagy a popója. Mivel ez egy ovis csendespihenő. A feje fölött pedig a radiátor fa védőburkolatát láthatjuk. Sajnos az ott van. Csak a Dorina vett észre.
Köszi az értékelést.
*____ (3,05)
szia!

Az élességgel kapcsolatos megjegyzésed kissé megingatott, de én még most is úgy látom, hogy hiányzik az élesség a képről. Amennyiben ez csak nekem okozna gondot, elnézésedet kérem természetesen. A kiégést szándékosnak írod, de nekem már sok .A pillanat, a kutyus viszont kicsit ellensúlyozza ezeket a számomra hibáknak leírtakat. No, ezt jól megfogalmaztam, de remélem a lényeg kivehető:-))

Üdv.

A képre adott pontszám: 3.5

bodzaszörp válasza:
Köszönöm!
A élességgel kapcsolatban igazad lehet..
Barátkozás (1,78)
Szia!

Ne haragudj, de szerintem nem a legjobban sikerült szegény sünit megörökítened. A kép minősége csapnivaló, de ez egy dolog.
Az Alcatelt nem éppen minőségi fotózásra tervezték.
Nagyon fura a süni orra, mintha vérezne. A szeme és a tüskéi is elég érdekes színekben pompáznak. Ne haragudj, de ez gyöngécske..
További jó próbálkozást.

Üv

A képre adott pontszám: 2.6

1/19 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ