BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Antonius (4,76)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 4 darab

Isteni kép, nekem nagyon tetszik... Igen, asszem ez az, amikor a fekete-fehér nem csak egy efekt a PS-ben, hogy megkülönböztesd a képed a valóságtól és művészit tegyél, hanem ez maga a művészi valóság. (feketén-fehéren, he-he ) Ez így jó, színesben nem is lenne értelme.
Gratula
DénesPapa válasza:
igen, nekem sem tetszett úgy.

köszi
d
:) (4,72)
Szép, letisztult kép és szép a modell is, ez kétségtelen. Én nem tudom ,de egy kicsit olyan érzésem van, mintha alul talán túl sok lenne, felülről pedig hiányzik a fejtető (nekem legalábbis), hiszen ha megnézed a kép fele csak az arc az alsó rész pedig nem mutat szinte semmit. Csak a nyakat és a dekoltázs felső részét. A feje teteje pedig... Akár meg is skalpolhatták volna, nem igaz? Akkor sem látszódna semmi. De a szem az nagyon szép.... És az a szemöldök.... Gondolom nem így született. Szép kép (Mert szép a modell)
Gratula.

A képre adott pontszám: 5

hype78 válasza:
koszonom szepen, igy a szemek harmadoloba kerultek azert ilyen a vagas, de a 3:2 tenyleg nem a legszerencsesebb keparany portrekhoz.
Zenit Forever

Szerintem is jó kép és asszem már elhangzott minden, ami a képpel kapcsolatban elhangozhat, talán annyi, hogy a leányzó testtartása, hát olyan izé, mint akinek az az utolsó 5 méter hiányzott... A többi szerintem jó, a fejéből kinövő focikaput meg ne érdekeljen annak ott van a helye, mármint a pálya rövidebb oldalán, pont a közepénél. Amúgy meg szerintem nagy bátorság egy hülye zenittel feltenni képeket, de tudod mit én is ezt csinálom, mert aki ezzel tud képet csinálni az tényleg tud valamit. És direkt abbahagyom itt. Mindenesetre gratula és csak így tovább...
pimas válasza:
igazán köszönöm. :)
A vicc, hogy azóta szert tettem egy Canon Eos 300-ra is, de egyelőre jobb képeket lövök a Zenittel. ;)
Gyakorlat teszi a mestert, vagy mi.
Szia

Szerintem egy jó kis makrofotó, egy apró hibával: Az állat ugyebár zsákmányra vár... Akkor meg minek nézi a földet, hiszen a pók mindenféle bogarakat, rovarokat eszik, amik a levegőben repülnek és így kerülnek a hálóba. Szerintem, ha elforgattad volna 180 fokkal sokkal kifejezőbb lenne a kép (én megtettem) és a fehér hálón is mintegy égi utat mutat, felfelé a póknak... De lehet, hogy ezzel már csak túlgondolkodom az egészet...
Az értékelő feldolgozást készített a képről, itt megtekinthető.

A képre adott pontszám: 3.9

manoka43 válasza:
Nem tudom, láttam fordítva,én inkább azt sajnálom hogy napokon keresztül így volt ahogy láttad és nem mozdult, aztán meg egyszerűen eltűnt.Próbáltam volna másképpen is de nem jött össze.Kösz hogy megnézted.
" /// " (4,94)
Hát igen... Ez a kép az ami... Egy fiatal csinos nő áll a kamera elött és katttt... De ezen kívül nem tudok sok érzelmi töltöttséget felfedezni a képen.
Egyébként jó a kép, de ez inkább a modell kvalitásainak köszönhető, mintsem a fotós leleményének.
Szerintem.
De azért nincs harag remélem.

A képre adott pontszám: 3

Hajnalka (3,5)
Szerintem jó kép, csak kár, hogy a háttéren azaz a falon az árnyékok és a textura olyan nagyon élesen kirajzolódnak, sokkal jobb lenne szerintem egy homogén háttér. Tehát: igen nem kell a tökéletesen élesre törekedni, ugyebár itt pont az elmosódott, kisebb mélységélesség jobb lett volna. De azért tényleg jó kép.

A képre adott pontszám: 4

Peet13 válasza:
köszönöm szépen!