BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA daveh (3,54)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 51 darab

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Angyal (5)
Szerintem nagyon ötletes kép. Tutira nem jutna eszembe, hogy feldobjak egy egyszerű képet ilyesmivel. A kép is nagyon rendben van. Éles az előtér, szépen homályos háttér. De az ötlet az, ami megadja a képnek az 5 pontot. Gratula hozzá! :)

A képre adott pontszám: 5

Yoachim válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Hűha. Erre csak ennyit tudok mondani. Lenyűgözően szép kép. Nagyon tetszik, hogy a kép közepén éles a szirom, a többi részén már homályos. Olyan sejtelmességet kölcsönöz a képnek. A virág(?) színei nagyon szépek, és az is megfogott, hogy a bogár éppen száll a virágra. Egyedül a pici zajt említhetném negatívumként, de kis méretben nem látszik egyáltalán és nagyban sem igazán zavaró, szóval gratula!

A képre adott pontszám: 5

Cpt válasza:
Szia Daveh, örülök szavaidnak, köszönöm szépen!
lapraszerelt (4,95)
Hihetetlen, hogy egy ilyen tömbházról is lehet ilyen jó képet készíteni. Biztos volt vele utómunka, de megérte mert a kép hihetetlenül jól sikerült. Tetszik, hogy a torony az ég felé nyúlik és egyre sűrűbbek az ablakok. Na meg a felhőkről ne is beszéljünk. Egyébként ez ugye nem HDR? :) Az vagy nem, én ötöst adok neki. :)

A képre adott pontszám: 5

abuk válasza:
nem hdr. szűrők+ps:)
Mintha egy grafikát néznék, olyan benyomást kelt a kép. Érdekes, hogy a színek megfognak. Nagyon szép ahogy a víz és az ég ugyanolyan színű átmenetet képez. Jó a keret is, illik a képhez. Gratula!

A képre adott pontszám: 5

Nanuq válasza:
köszönöm!
- (5)
Út a fény felé. Szerintem ezzel lehetne legjobban leírni ezt a képet. Amúgy a kép engem megfogott. Tetszik, hogy fekete-fehér. Valamiféle nyugtalanság van a legkörben. Valami sötétség... Maga a kompozíció is ötletes, a megvalósítás pedig tökéletes. Gratula! :)

A képre adott pontszám: 5

Geni válasza:
Köszönöm szépen a véleményt,és a címötletet is!
Ejha... ennyi jött ki belőlem először a kép láttán. Akármennyi is volt vele az utómunka, meg lett a gyümölcse én úgy vélem. :) Visszaadja a kép azt a hangulatot amit a cím áraszt. Nagyon eltalált. :) Csak gratulálni tudok!

A képre adott pontszám: 5

BaloghZoltan válasza:
Köszönöm szépen
Első pillanattól fogva megragadott a kép. Szerintem a maga kontrasztosságával, de a témája is lehet, hogy megbökte a figyelmem. A kompozíció is tökéletes, mivel a kép egész szélességén végigvonul a téma. Szóval a kép nekem nagyon tetszik, gratula hozzá!

A képre adott pontszám: 5

aperture válasza:
Koszonom, orulok, h irtal!
Fantasztikus ez a fotó. Hihetetlen jó, ahogy az emberek körbeállják a képet, és a közép lévő két embert. Nagyon tetszenek a színek is és a megvilágítás pedig különösen, ahogy a test és a kéz között átvilágít a Nap. Gratulálok, tökéletes kép.

A képre adott pontszám: 5

BaloghZoltan válasza:
Köszönöm szépen
Attól függetlenül, hogy kompakttal készült a kép, nagyon szépre sikeredett. Jól mutatja, hogy nem mindig kell technika egy kiváló kép elkészítéséhez. Tetszik az ég szürke hideg színeinek és a töltés meg a magtár melegebb színeinek kontrasztja. Kiváló munka, Gratula! :)

A képre adott pontszám: 5

Artman válasza:
Köszönöm szépen :) Szerencsém is volt :)
Gyönyörű kép. Egyszerűen nem jutok szóhoz. Tökéletes, kiváló munka: szép téma, szép színek, hibátlan kivitelezés. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

fényvadász válasza:
Köszönöm!
Hujjj (5)
Bírom a HDR képeket, így a szemem egyből fennakadt ezen. Legfőképp a színei miatt, amik tetszenek nagyon, habár tudom hogy nem túl természetesek, de nekem pont ez jön be. :) Továbbá nagyon jó a képen a tér ábrázoltatása a talajmintával, az nagyon bejövős. Kicsit zajos lett a teteje, de egye fene, szerintem nagyon jó HDR kép. :) Gratula!

A képre adott pontszám: 5

Nanuq válasza:
köszönöm!
Nagyon megfogott a kép első ránézésre is. Eleve a tény, hogy autótükörből fotóztad (Illetve gondolom :) )... Nem sok embernek jutna eszébe, ez már eleve pozitívum. A homályos tükörkeret pedig érdekes látványt nyújt úgy, hogy a többi részlet a képen élesebb. Nagyon jó, ahogy a fekete-fehérségből kiemelted erősen a piros autót. Szép látványt nyújt. Gratula!

A képre adott pontszám: 5

uceda válasza:
Eredetileg az az autó fekete volt, én "fényeztem" át utólag :)
Köszööm, hogy véleményezted..
... (4,89)
Hihetetlenül szép kép, akárcsak egy festményt néznék. Mesébe illő, ahogy a napfény beszűrődik a fák lombjai között. Tetszik a keret is, a képnek viszont adtam volna legalább egy hozzáillő címet, de ettől függetlenül 5/5. :)

A képre adott pontszám: 5

tiger1977 válasza:
Köszönöm!
Olvadás (4,98)
Tetszik a minimal ábrázolás. Nincs sok képi elem, de mégis tökéletes benyomást kelt. Szépek a türkiz (?) sötét árnyalatai. A kontrasztról pedig ne is beszéljünk... ;) Tényleg nagyon szép kép. Gratula!

A képre adott pontszám: 5

pacalevő válasza:
Köszönöm szépen!
Nagyon jól elkaptad a verseny egyetlen ilyen pillanatát. :) Tetszik az is, hogy a propelleren épphogy látszik a mozgás. Jól választottál záridőt. Egy apró hibácskát fedeztem fel, az pedig a jobb felső sarokban egy szürke pont. Biztos valami porszem;) amúgy a képhez tényleg csak gratulálni tudok!

A képre adott pontszám: 5

Skywalker válasza:
Sajnos, nagyon jó a szemed :) igen sajnos az a szenzoron van egyenlőre nem tudtam még leszedni! Az értékelést köszi!
Fantasztikusan gyönyörű kép. Látszik, hogy profi a fotós és a gépe is. :) Ami megfog a képben, az a hihetetlen élesség és az elképesztően szép színek. Egyszerűen csak gratulálni tudok!

A képre adott pontszám: 5

ovarnet válasza:
köszi
Nagyon tetszik a kép. Az ötlet kiváló és a megvalósítás sem hagy kívánnivalót maga után. A színezés is szép, kiváló. Gratu!

A képre adott pontszám: 5

Surtess válasza:
Köszönöm!
Örülök,h tetszett!
Frigyes (4,96)
Amikor megláttam, kapásból megakadt a szemem rajta. Legfőképp szerintem a sötétszürke és a zöld kontrasztja miatt. Nagyon tetszik a két szín összehatása. Az is tetszik nekem, hogy csak Frigyes pofija van benne, nem is akármilyen élességű szemekkel. :) Gratulálok! Kiváló munka!

A képre adott pontszám: 5

frici755 válasza:
Köszönöm.
Analog park (4,95)
Nagyon tetszenek az olyan képek, ahol a pára vagy a köd fontos szerepet tölt be. Méghozzá misztikussággal tölti el az egész kompozíciót. Továbbá nagyon tetszik, ahogy a naplemente narancsos színei áthatják a képet. Kivetnivalót csak a fűben találok, ami furán elmosódott. Persze lehet, hogy csak az átméretezések miatt. Összességében egy gyönyörű kép. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Olym-puszi válasza:
Köszönöm.
vágyódás (4,61)
Ez a kép annyira megkapó... A kutyának tényleg olyan nézése van, ami a képnek a címe. Szépek a színek, egyedül a háttér furcsa elmosódásai és annak zajossága zavar be egy kicsit. A kép többi részével pedig nincs probléma: mint mondtam a színek tökéletesek és az élesség is mint a kés. :-) Gratu!

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
Köszönöm daveh, örülök, hogy tetszik. Üdv.
1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ