BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA csoroszya (3,84)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 52 darab

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Ez egy nagyon jól sikerült kép. Igaz egy csinos modellről nehéz rossz képet csinálni. :) A pillantás tényleg csábító lett, és a lány szabadon hagyott válla, valamint a felső lelógó kötője még több erotikát csempész a fotóba. Nagyon tetszik. Azonban én hagytam volna színesen a képet. Szerintem jobban mutatna. Valamint a modellt egy picit eltoltam volna jobbra és egy picit lefelé. Valahogy ez a két része a képnek nekem üres. De ezek az ötletek inkább csak az én fantáziám kalandozásának szól.
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 4.5

KreeZonas válasza:
Örülök, hogy megláttad benne, hogy hol is van a csábítás - volt, aki csak kérdőn nézett a címre. Lehet az elhelyezéssel kapcsolatos tanácsod segítene azon, hogy ne tűnjön olyan nagynak az innenső oszlop.
Bevallom nem tetszettek a lány fölsőjének a színei, ezért inkább színtelenítettem. De ha lett volna víz a tóban, meggondoltam volna :)
Köszönöm a tanácsokat Csoroszya, mindenképpen értékesek!
Az Óriás (4,29)
Gondolom a kép a hajó nagyságát hivatott bemutatni. (Erre utaltál is a cím alatt.) Erre nagyon is megfelel. Az érzékeltetésre nagyon jó a két előtte lévő 'kis' hajó. A képbe berepülő sirály is feldobja a képet. Ezért is írom le a véleményem. Szerintem egy ilyen 'nem a témába illő' részlet feldobja az amúgy picit unalmasnak ható képeket. Ezek nekem nagyon tetszik. Ahogy Te is írtad a fény nem biztos, hogy a legszerencsésebb volt, de engem ez annyira nem zavar. Az élesség viszont annál inkább. Hiányzik valami szín is a képből és elég zajos. Ez így nekem egy szimpla emlék, amivel felidézhetem a készítés helyét és a hozzá fűződő ámulatot és nem egy kép, ami a fotózásba enged kicsit bepillantani. Nekem sajnos így kevés, ezért is nem pontoztam.
További jó fényeket!
Hebego válasza:
Köszönöm.
Ha a kép jobb alsó sarkában az épületeket megnézed, láthatod, hogy jelentős szürke fátyol takarja. Ez az a pára a levegőben, ami a kép színeit fakóvá teszi. Persze ha az ember direkt erre készül, lehet ezt is szűrőzni, de egy ilyen pillanatkép esetén minimális lehetőséged és időd van.

Szép emlékképeket! Jó fényeket.
MP4/21 (4,71)
Ez szerintem egy kiváló kép! Biztos azért is tetszik ennyire, mert nagyon szeretem a Formula-1-et, de akkor is. Más látásmódot ad, mint a megszokott, ilyen jellegű képek. A vágása érdekes (nem látszik a kerék teteje és alja), de ez is feldobja. A kocsin lévő festés miatt, gondolom van benne egy kis PS is. Ez eleinte nem tetszett, de aztán ez is pozitívan változott bennem. Szóval a vágás, a színek a beállítás, egy szóval a kép, nagyon tetszik!
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

unterhaltung válasza:
Köszönöm szépen!
Apály II. (4,84)
Első látásra nekem furcsán hatott a kép. Az ilyen jellegű képek általában fekvők szoktak lenni, de ez így jó. Tetszik ez a formabontó kompozíció. A főtéma számomra a csónakok lennének és az is a háttérben van. Ez is meglep, de ez is tetszik. Szóval Nekem nagyon bejön a kép. A szokásos dolgokkal nem traktállak (jók a színek,az élesség, stb...) azokat úgy is látni. Csak Gratulálni tudok. Így tovább!

A képre adott pontszám: 5

másikvanek válasza:
Köszönöm szépen!
Az "aranymetszést" kihagytad. :)
Örülök a véleményednek!
Üdv.
másikvanek
Köszönöm a kreditet! Várom az átlós változatot.
Üdv:
Attila
alabástrom válasza:
Dolgozok rajta. :)
Tetszik a kép. Különösen, hogy az arc jobb oldala átmegy a háttérbe és nincs körvonala. Ezt a hatást szerintem még lehetett volna fokozni, ha a kép szélein is megcsinálod ugyan ezt az átmenetet (Ps-ban). A kompozíciót pedig én átlósan oldottam volna meg. Ez így nekem olyan átlagos. Az arc jó helyen van, de a testet a bal felső sarok felé helyeztem volna el.
Jó fényeket!

A képre adott pontszám: 4.5

alabástrom válasza:
Szia!
Végre valaki, aki a beégésről nem hibaként ír (pedig szerintem az adja meg a kép ízét).
Az átlós kompozíció nekem nem jutott eszembe, de kipróbálom, jó ötletnek tűnik.
Üdv:
Laci

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Tetszik a kép. A víz selymessége tetszik a legjobban. Gondolom a kicsit hosszabb záridő eredménye. Az égbolt is gyönyörű. (Elárulod milyen szűrőt használtál? Köszönöm!) A keretnél, első ránézésre hiányérzetem volt a két oldal miatt, aztán megbarátkoztam vele, sőt meg is tetszett. Tényleg egy jó kép. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Espíritu válasza:
Köszönöm szépen!
Cokin átmenetes nd8-as lapszűrő volt fent és polár.
A kép kiváló! Nagyon tetszik. Látni Perez lábát, azt hogy a levegőben van, az arckifejezéseket. Az élesség jó (gondolom eredetiben még jobb). Az elkapott pillanat szintén jó. A háttér kellőképpen elmosott. Kifejezetten tetszik, hagy látni a kispadon ülőket. Egyedül a vágással nem tudok mit kezdeni. Olyan furcsán hat. Nem tudom, hogy miért. A jobb oldalából a tér miatt nem vágnék. Jó ha van a labda irányában kellő hely. A jobb oldalon tetszik a kispad, de ezt már említettem. Az alján látszik a felugrás. A tetejéhez meg nem kell több. Mindezen érvek ellenére, akkor sem tudok mit kezdeni a vágással. De ez csak szőrszál hasogatás. Ne törődj vele. Gratulálok és HAJRÁ VESZPRÉM!!!

A képre adott pontszám: 5

Szántó Áron válasza:
Szia!
Igazat megvallva, nem tudtam eldönteni én sem, hogy hogyan vágjam. Pont ezeken gondolkodtam amiket leírtál...
Köszönöm szépen az értékelést!
Üdv, Áron
Alapjában véve tetszik a kép. Szerintem 2 hibája van:
- A bal lába pont a bokájánál van vágva. Engem ez egy kicsit zavar.
- Pereznek az arca nem éles. A kép, nekem sehol nem elég éles.
Próbálkozom én is sport fotózással, kézilabdával is és igen nehéz feladat, de nem lehetetlen.
A pillanat amit elkaptál, viszont nagyon tetszik. Az ISO zaj is elhanyagolható. Szóval nem rossz ez de szerintem lesz még jobb is.
HAJRÁ VESZPRÉM!

A képre adott pontszám: 3.8

Lacus71 válasza:
Köszönöm az értékelést!
Tűzbe hoz! (4,63)
Nagyon ötletes kép. Látszik, hogy próbálkoztál vele elég sokat. A végeredmény nekem tetszik. A hibája tényleg az, hogy a gyufaszál szinte kiégett. Ezért csak 4,5. A kitartás mindig meghozza az eredményét. Jó fényeket!

A képre adott pontszám: 4.5

aknilh válasza:
köszi
Elég sok portrét nézegetek mostanában és kezdtek kicsit egyhangúak lenni. Szép modell, jó fények, jó beállítás, igényes utómunka, de ettől nem adott egy sem többet. Viszont ezt a képet meglátva, nagyon megörültem. Legfőképpen azért, mert mostanság kezdtem el igazán játszani a fénnyel. Most érzem igazán, hogy miért FÉNYképezésnek hívják ezt a szakmát (nekem hobbit). Ez a fotó nekem ezt teljesen visszaadja. Ez a megvilágítás nagyon tetszik. Bámulatos ahogy a homlok átmegy teljesen fehérbe. Szinte már ki is ég. Átellenben pedig a modell álla és arcának a bal fele megy át teljesen, korom sötétbe. Hibátlan kép. Az arckifejezés megadja az alaphangulatot, de ere még a zaj is rátesz egy lapáttal. A keret pedig pont elég. Mintha ott se lenne, de azért az is jobbá teszi a végeredményt. Az összhang tökéletes. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Cpt válasza:
Szia Csoroszlya (de nem is az!:) nagyon kedves vagy és köszönöm szépen! Jó fényeket számodra is!
hupsz! :S (4,95)
Hát ez egy fantasztikus kép! Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyet itthon lehet csinálni. Tényleg egy testközeli élményt nyújt. Az meg, hogy a feje és a mancsa is vágva van, csak fokozza az élményt. Erre nem lehet hibát írni. Remélem életem során, legalább egy ilyen képet sikerül csinálnom. GRATULÁLOK!

A képre adott pontszám: 5

..::Röno::.. válasza:
Örülök, hogy tetszik a fotó, köszönöm a véleményed!
Nagyon jó elgondolás. A fekete-fehér háttér sokat dob a képen. A függőleges és vízszintestől való eltérés is tetszik. Különös hatása van így a képnek. Az élesség viszont nem tökéletes, de ez lehet, hogy a tömörítés vagy az én monitorom. Ha utóbbi kettő, akkor elnézést a kevesebb pontért. Még a vágást lehetne szerintem egy picit szűkebbre venni oldalról. Mindent összevetve, tényleg nagyon jó kép! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 4.8

almitra válasza:
Köszi a véleményt! Az élesség lehet h nem 100%, szűkebbre semmiképp nem vágnám oldalt, így is necces.
Ez egy nagyon jól sikerült tájkép! Nagyon tetszik! Leginkább az, hogy nem annyira mélyek a színek benne, mint a mostanság divatos tájképeken. Egyszerű de mégis nagyon jó. Talán a horizontot én az alsó harmadoló vonalra tettem volna. Ez viszont csak az én elképzelésem. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

gyusszi válasza:
Koszi!Igy hatasosabb,hogy a horiznt kozepre kerult es a hegyvonulatot jobb nezni.
Kavalkád (4,16)
Tetszenek az ilyen jellegű városi fotók. Próbálkozom én is az ilyenekkel. A szög, ahonnan fotóztál, nekem nagyon tetszik. Jót tesz a képnek, hogy nem csak az épületek vannak rajta. Viszont, ha találtál volna egy csónakot amiben van némi érdekesség, akkor az lehetett volna a témája a képnek, és a házak a háttér. Kicsit elkalandoztam. Bocsánat! Szóval a színek jók. Egy kicsit lehettek volna mélyebbek. Alulról én vágnék egy kicsit. Igaz akkor a víztükör elveszne. Az élességgel van igazából problémám, de az lehet a tömörítés is. Összegezve: ez egy jó kép, némi szerencsével lehetett volna belőle többet kihozni (a csónakos témára gondolok). Gratulálok BUÉK!

A képre adott pontszám: 4

nikon válasza:
Köszönöm, teszek majd fel csónakos verziót is Üdv, BUÉK!
Ez egy vicces és tökéletesen kivitelezett kép. Minden elismerésem. Csak azért kattintottam a képre mert kicsiben nem vettem ki, hogy mi is van rajta. Aztán megláttam a címet. Hát az nagyon frappáns. Mi jött előbb? Az ötlet a képre, vagy a cím? A kompozíció és a vágás jó. A vignettálás még dob egyet a képen és a keret teszi fel az i-re a pontot. Nem találok benne hibát. (Nem mintha keresném!) Gratulálok! BUÉK!

A képre adott pontszám: 5

tilla80 válasza:
nagyon szepen koszonom
valojaban az otlet jott elobb:)
koszonom szepen
Viszont kivanom!
A képről nekem egy szó jut eszembe: sima. Erre keresem magam is a választ, de még nem igazán találtam meg. Talán a zöld fű, de inkább az épület. Kiváló lett az élesség és ez is utalhat részemről az előbb említett szóra. Mindenesetre tetszik. Ha a fű egy kicsit élénkebb színű lenne és egy jól eltalált keretet kapna a kép, akkor az még emelné. Gratulálok! BUÉK!

A képre adott pontszám: 4.8

McAl válasza:
Keretet gyakorlatilag soha nem használok, egyetlen képemnél van csak, de az is két kép. :)

Köszönöm az értékelést.
A csarnok (4,95)
Jól sikerült kép! A fények nagyon megadják a hangulatát. Talán jobb lenne, ha kicsit nagyobb lenne a forgalom. Ami még zavar, hogy a háttérben lévő boltívek nem középen vannak. Talán, ha picit fordítottál volna a vázon balra. Az utómunka is jól sikerült. Gratulálok! BUÉK!

A képre adott pontszám: 4.5

Cpt válasza:
BUÉK én is, és köszönöm szépen!
Alapjában véve tetszik a kép, de egy kicsit kiégett a modell keble felett. Engem zavar egy picit. A nem teljesen fekete lepel sem az igazi. Az alján van valami minta. A modell beállítása és a semmibe néző tekintet viszont nagyon megfog. A megvilágítás (a kiégett résztől eltekintve) jó! Gratulálok! Jó fényeket 2010-re is!

A képre adott pontszám: 4

Cpt válasza:
Szia! Nincs kiégett rész csak rosszul beállított monitor, de mindegy és köszönöm szépen!)
dolce vita (4,82)
Érdekes megközelítése az új évnek. Bár azt mondják, hogy amivel töltöd az első napod az évben, arról fog szólni az egész. Tetszik nagyon a kép. Örülök, hogy nem az a szokványos pezsgő, meg konfetti történet. Csak a pezsgő oldalra fordítása zavar kicsit, de gondolom a reklám elkerülése végett van így. Ami még nagyon jó, az az elmosott 'háttér'! Először úgy gondoltam, hogy túl homályos, de ahogy nézem, percről-percre jobban tetszik. Kiváló kép! Gratulálok és Boldog Új Évet Kívánok!

A képre adott pontszám: 5

worker_boy válasza:
Igazán köszönöm a gondolataidat, örülök, ha ennyire tetszik! Egy hirtelen ötlet volt, de úgy látszik azokból is lehet jó kép! ;)
A pezsgő valóban amiatt lett elfordítva, amit írtál, talán belefér ennyi hiba. :)
Boldog új évet neked is!
1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ