BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Guszty81 (2,6)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 12 darab

Gyöngy (2,57)
Szia!
Szerintem ez a kép picit hangulatosabb lett volna, ha mondjuk a fűszálon a reggeli harmat látszana a felkelő nap fényében. Így a felhők miatt picit homogénnek, szomorúnak hat. Egyébként én is pont hasonló kompozíciókkal próbálkozok mostanában, szóval tetszenek ezek a témák. :)

A képre adott pontszám: 4

Szia!
Az elképzelés jó, szeretem is az ilyen "vízcseppben kiskép" típusú képeket, de ez kissé zajos, és szerintem nagyon feltűnő, hogy a vízcseppben a virág abszolút éles, míg felette az ugyanolyan távolságban lévő levél/fűszál picit életlen, és ez elég zavaró.

A képre adott pontszám: 3.8

erz válasza:
Remélem lesz még jobb is.
Köszi, hogy megnézted.
Szia!
Szerintem egy picit túl erőteljesek lettek a fény-árnyék hatások, különbségek, szerintem egy fénysátorral egyenletesebb fényeket értél volna el. A fókuszt sem érzem tökéletesnek. Egyébként az elképzelés, a fotózás szemszöge jó.

A képre adott pontszám: 3

Szia!
Nekem ez a kép nagyon tetszik, főképpen az, hogy ez legalább eltér a megszokott légyfotóktól, amit a legtöbben valahol a szobában csinálnak. Nagyszerű választás volt pont a vízcseppekkel teli levél, feldobja a hangulatát a képnek. Gratulálok.

A képre adott pontszám: 5

tabularasa válasza:
Köszönöm!
Üdv: Gyula
folyamat (4,2)
Nagyon szeretem a vízeséses képeket, ez is tetszik nagyon. Ami miatt azt a fél pontot levontam, az az, hogy szerintem rossz napszakban fotóztál, a fák eltakarják picit a vízesést, így néhol alul van exponálva a kép. Előtérnek talán egy picit több levelet is bevonhattál volna a képbe, esetleg több helyen is, nem csak alul. Ezeket leszámítva nagyon szép.

A képre adott pontszám: 4.5

focusST válasza:
Köszönöm a véleményt!
Itt látszik csak, hogy mennyifélék vagyunk...Van, akinek pont a napsütés nem hiányzott a képről, meg a levelek. Neked meg pont az jött volna be, ha több marad:)))
Üdv!
Ez nem tudom, hogy mi, de marha szép, és nagyon nyugtató hatása van, jó érzés ránézni a képre. :)

Pont kivonva!

tutajos_g válasza:
Gondolom, már tudod, mi ez.
Örülök, hogy hatással volt rád!
Köszi
A kép nagyon jó, szeretem én is a naplementét fotózni, bárcsak ne lenne ott az a villanyoszlop a napban... A másik viszont tökéletes helyen van, és szerintem illik is oda.

A képre adott pontszám: 4

shancy_2 válasza:
Igen valoban kicsit zavaró.De ugy hat mintha a nap az oszlop elött lenne ettöl kicsit érdekesebb a kép. : )
De már én is gondoltam rá hogy szólok a szolgáltatónak , bontsák már le azt az oszlopot mert folyton belelóg a naplamentéimbe: D. Köszönöm az értékelést.
Nagyon szép kép, a hosszú záridő sokat segített, az a belógó fa alul, mint keret pedig tökéletes. Gratulálok, nekem nagyon tetszik.

A képre adott pontszám: 5

lozsijedi válasza:
Köszi!
Velencei tó (2,94)
Ha csak a szín miatt készült, akkor is picit lapos a kép, a 2féle kék nem nagyon különül el egymástól.
Ez egy olyan kép, amit szinte bárki, bármilyen géppel meg tud csinálni, szerintem ennél többet is ki tudsz hozni a D40-ből.

A képre adott pontszám: 2.8

Stiky válasza:
Köszönöm a hozzászólást!

igen kilehet hozni a gépből és azon vagyok hogy minnél többet hozzak ki belőle :)

Szép napot/estét és sok jo pillanatot!
Egy picit unalmasnak tartom a képet, de ez főként a nézőpont miatt van. Ha valahogy más szögből fotóztad volna, szerintem izgalmasabb lehetett volna a kép. Meg talán a hosszabb záridő is segített volna valamennyit.

A képre adott pontszám: 3

wenuszka válasza:
ez most igy sikerult :) koszi az értékelést!
Zöld reggel (4,91)
A harmat gyönyörűen mutat a zöld virágon, talán picit több részletnek kellett volna élesnek lennie véleményem szerint, főleg a kép középső részén.

A képre adott pontszám: 4.5

Hanna válasza:
Köszi!
Virágzás (4,96)
Nagyon tetszik ez az alulnézet, az a néhány felhőpamacs is feldobja elég jól az eget. Szép, ahogy az a pár virág az ég felé kapaszkodik. Egyszóval gyönyörű.

A képre adott pontszám: 5

Yoachim válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Szerintem egy picit unalmas a kép, legalább néhány felhő ha lett volna az égen, valamennyire feldobta volna a képet, és az aberráció is elég látványos lett az átmeneteknél. Az ötlet azért nem rossz!

A képre adott pontszám: 3.5

bigair válasza:
köszi a értékelést.