BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Barbar (4,11)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 54 darab

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
- (4,84)
szerintem ez nagyon jó. talán lehetne akarni, hogy a kábel alkossa a szimmetriatengelyt, de így lendületesebb, és a néni sem dől el. jó, hogy ott a kétféle villamos, mozgásan. Nagyon jól esik, hogy ebből a látószögből nem olyan picik az emberek a városhoz képest.

A képre adott pontszám: 5

Tryumf válasza:
Köszönöm szépen.
glamour (4,58)
Érdekes kép. Jó, ahogy az ülő alak követi a kép sarkának oldalait. Tetszik a sok árnyalat, és az ezekben megbúvó sokféleség, a virágok, az ágak, a fű, a modell, a ruhája, a bőre, a haja. Nagyon forcsának találom azonban, hogy nem tudom eldönteni, hogy mi, ha egyáltalán valami, van rajta derék alatt. Talán az is javítana az összhangon, ha a modell kicsit feljebb húzta volna a bal térdét, és így nem esne egy vonalba a két comb.

A képre adott pontszám: 4.5

gptomii válasza:
akkor meg ne mkövetné a kép oldalait nem? Azért csak lehet sejteni, hogy az egy bugyi Barbar?
Köszönöm szépen.
Szép kis színpompa! Izgalmas kontrasztokat sikerült megmutatni. Kicsit húz lefelé a kép bal közepe, pedig mintha arra inkább dombok kezdődnének.

A képre adott pontszám: 4.8

toroktibor válasza:
Szia !

Nagyon szép volt eredetiben is de úgy igazán nem adta vissza. Köszi a véleményed
Ezt szépen kiszemelted. És szépen bekeretezted. Mennyi mennyi ilyen épülethomlokzat van, ami már hullik darabjaira, de sugározza azt, hogy nagy igényességgel és odafigyeléssel készült hosszú évtizedekkel ezelőtt, egy másik világnak.

A képre adott pontszám: 5

WILLYLONG válasza:
Sajnos sok értéket hagyunk veszendőben.
Nagyon szépen köszönöm értékelésed!!!
Ervin
Virágmakró (4,95)
Nahát! Mit látunk itt? Nem tudom hogyan készülhetett, de nagyon érdekesnek, és beszédesnek tartom a képet.

A képre adott pontszám: 5

bazsitoo2 válasza:
Köszönöm szépen!
Örülök a véleményednek!
Váci liget (4,28)
Kicsit rajzfilmszerű az erős kontrasztosságtól, de nekem nagyon szép. Mese.

A képre adott pontszám: 5

Speer válasza:
Köszi,örülök
Ejjha! Ez mese! Nem egyszerű dolog a lencsét a víz síkjával párhuzamosan tartva ilyen nyugodt vizet találni - hacsak nincs kéznél esetleg valami hídféle. Nagyon szép dolgot láttál meg, köszi, hogy megmutattad.

A képre adott pontszám: 5

v_sanya válasza:
Én örülök, hogy tetszik!
Annyira sokminden le van vágva az alakból, hogy ez már így jó. Ezzel valahogy - bár a póló foglalja el a kép legnagyobb részét - a gitáros és a gitár közötti összhang és a koncert önfeledtsége jön át. Azt annyira nem értem, hogy a szemcsésségnek mi a szerepe, nekem kicsit frissebb lenne a hangulat nélküle. A glória visznt biztos jár a művészúrnak :)

A képre adott pontszám: 4.8

qnadam válasza:
a szemcsézet a ff film (ilford sfx 200) szimulációjának a része, kikapcsolva nekem túl steril volt :)
köszönöm!
Nagyon szerencsés a hátteret félig eltakaró nagy felleg. Pont eleget látunk a kék égből. Gyönyörűen rajzolódnak ki a fűszálak és a fa ágai is. Gratula!

A képre adott pontszám: 5

Papp Attila válasza:
igazán köszi. örülök hogy így látod
Hatalmas poén! Ez egy szobor, de az alapanyagai miatt nem időtálló - ezért szükséges a fénykép formájában való tálalás. Köszönjük!
Viszont ha már elkészült a mű, megér egy pár különböző tálalást, pl tükröződő felületen, vagy tükrös háttérrel - engem pl tök érdekel, hogy milyen a kocka hátulja.

A képre adott pontszám: 5

Széll.úr válasza:
A kocka hátulja, hogy is mondjam...
fogpiszkáló állványokon támaszkodik :-)
Köszönöm szépen!
Nagyon tetszik a kép színvilága. Annak ellenére, hog nyilvánvalóan egy elhagyatott házat látunk a sok narancssárga nagyon meleggé teszi a látványt. Szépen keretezi a képet az ablakkeret, és az is jó, hogy látunk egy sávot az omladozó vakolatból is. Érdekes, ahogy a hiányzó üvegdarabok helyein éles képet kapunk a házbelsőről. A cica pedig hab a tortán. Köszi!

A képre adott pontszám: 5

Simply Red válasza:
Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszik!
Hihetetlen érdekes természeti jelenség van a képen. Ha nem lenne ott a fa az alsó sarokban azt is hihetné a szemlélő, hogy valami őslénycsontváz kandikál ki a földből. De tetszik az élő és az élettelen kontrasztja is. Viszont szerintem sokat adott volna még a képhez a természetes színvilág, és egy kicsit hiányziknekem a fa koronájának bal széle is.

A képre adott pontszám: 4.5

NZsuzsi válasza:
Köszönöm bár ez eleve ff -nek készült
Gyönyörű színek és természeti formák! Kicsit szokatlan a sziklák elhelyezése, de nekem tetszik, hogy nem csak a híd alakú sziklán van a hangsúly, hanem a színváltós víz is szerepet kap a képen. Ez azzal járt, hogy a bal oldalon belóg egy sötét szikladarab, de ennek is megvan a szerepe - nem magányos a híd. Hihetelen, hogy ennyire fényes tud lenni a hold. Csak a szemcsésségért kár, meg jó lett volna, ha a bal oldali szikla kevésbé árnyékolt lett volna.

A képre adott pontszám: 4.8

macimancs válasza:
Már így is késő volt, nem várhattam tovább. Szundítani kellett menni. :)
Köszönöm, hogy értékelted!
Szép fülbevaló, és gratulálok a megvalósításához, biztos sok munka volt vele. A kép elkészítése azonban szerintem nem annyira eredeti. Én azt hiszem inkább megpróbáltam volna egy négyzetes elrendezést, kihasználva a magától adódó szimmetriát.

A képre adott pontszám: 4

Auratus válasza:
Köszi,szerintem úgy még kevésbé lett volna eredeti...
almák (5)
Sok érdekes dolog van ezen a képen. Elég szokatlan, hogy a kép felét csupán egy félig beárnyékolt üres plafon alkotja. A valószínüleg csinos modell arca egész szörnyszerűvé torzul a fényektől, és a teste is furcsán ivel a szokatlan látószög miatt. A tőle jobbra látható narancsbőrös alma nagyon tetszik - lehetne minenféle gondolatmeneteket levezetni innen.
Azt nem értem, hogy miért maradt a képen a szokvány villanykapcsoló, lambéria, fűtéscsövek, meg a karnis. Szerintem sokkal sejtelmesebb lett volna a hangulat, ha ezek lemaradnak a kompozícióról, és nagyobb arányban szerepel a modell.

A képre adott pontszám: 4

broland válasza:
köszi a figyelmed !
szerintem pont remek az "ellentét" sejtelmes megvilágítás és a hétköznapi tárgyak között..
nem akartam misztikus képet készíteni..
Jó kis színes koncerthangulat van a képen. A színpadi fényeknek külön világa van. Itt szerepel egy nagy reflektor a képnek majdnem teljesen a közepén, és az énekest is megvilágítja valamilyen színes fény. Na és fontos szerepet kapott a kompozícióban a háttérvászon is, hogy el tudjuk képzelni, milyen muzsika is szól éppen. Szerintem túlságosan a perifériára szorult az énekes, inkább az egyébként sem túl jól kivehető erősítőknek meg ládáknek kellett volna szűkebb helyet hagyni. Bár látom, hogy így a csillag alakú fény is limitálódott volna, de talán izgalmasabb lett volna tőle az énekes kontúrja.

A képre adott pontszám: 4

re.hu válasza:
.
Jól sikerült minimálisra rednukálnod a színek számát. Kicsit olyan mintha csak fekete, fehér és piros lenne a képen. Ezzel nagy hangsúlyt kapnak a piros ajkak és a szív.
Viszont hiába néztem meg az ihletet adó muzsika klipjét, nem értem mit fejez ki a fej mögé dugott, kicsit beárnyékolt szív és a kicsit csalódott, kicsit lemondó, kicsit merengő arckifejezés.
Az is eléggé kivehető, hogy a jobb kézben van az arcra irányított fényképezőgép, és ettől kicsit furcsa a hölgy testtartása. Nekem valahogy túl sok lett levágva a karból és a felsőtestből a kép felső részét uraló sötétség javára.
Mindezek ellenére van ezen a képen valami szokatlan, valami amit ki akar mondani, át akar adni. De nem tudtam befogadni.

A képre adott pontszám: 3.9

Xiomra válasza:
Köszönöm :) Nos igen elég nehéz úgy fényképezni magamat hogy tartanom kell a gépet, sajnos semmilyen szempontból nem szerencsés a a képnek főleg hogy ugye kartávolságnál messzebb nem nagyon megy :( Majd kerítek egy állványt vagy valakit aki lefotóz :D
motocross eb (4,98)
Szepen van talalva a nem tul egyedulallo tema: szaguldo cross-motor versenyzo, nemi kozonseg. Azoknak, akik kedveklik ezt a sportot valoszinuleg sok eredekes finomsag kiolvashato a keprol.
A szerkesztesben nekem furcsa, hogy nem erzekeltetted azt hogy a motor egy kereken halad, es inkabb a nezoket a palyatol elvalaszto korlat lett ferde.

A képre adott pontszám: 3.8

crf válasza:
szia! kösz h értékeltél de a motor nemhalad 1keréken ha jobban megfigyeled...:D és a képhez nemnyúltam utólag
Nyugalom (4,88)
Gyönyörű a táj, lenyűgöző hegyek, végtelen tenger és ég kusza felhőkkel. Valahogy azonban a sziklák is beleburkolóztak az ég és a tenger kékjébe, nekem hiányzik hogy valamivel markánsabbnak látsszanak. Jó pillanatban készült a kép, az egyik sziklát épp súrolja a nap. Talán lehetett volna ezt jobban kihangsúlyozni.
Az is megfogja a tekintetet, hogy a vízen koncentrikous fodrozódás látható: mi okozza vajon? Ez az esemény számomra ellentmond annak, hogy a kép címe 'nyugalom'.

A képre adott pontszám: 4

hegyiember válasza:
Nem is tudom,talán egy örvény vagy ilyesmi.Egy lélek nem volt a vízen.
Szállt fel a pára a tengerről rendesen,ezért a ködös,lágy hangulat.
Köszi a figyelmet!
Igen-igen. Az ilyen látványt nehéz fényképezetlenül hagyni. Szerintem azonban több jégcsap is megérdemelte volna az élességet. Nem igazán érti a szemem, miért nem jön több infó a a képről, pedig annyi sok szép buborék van ott még megdermedve.
Az is kicsit kár, hogy kicsit szűk a kép alja.

A képre adott pontszám: 3.9

focusST válasza:
Köszi szépen!
1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ