BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Fitti80 (3,44)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 39 darab

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia! A kiégést szinte nem is lehet látni, mert annyira kicsi a kép, legközelebb figyelj arra, hogy normális méretben (pl.: 800x600) töltsd fel. A kép maga tetszik, szép ez a vizen tükröződő sárga sátor, a színek szépek passzol egymáshoz ez a zöld-sárga kombináció. További szép fényeket!

A képre adott pontszám: 4

solaria válasza:
kösz az értékelést
Fantasztikus hangulata van a képnek, mikor nézem az érzem, hogy ott állok 5 méterre a képen szereplőktől. Szép ez a ködös kép, jó pontból fotóztad, szépek az árnyékok. Összességében annyit tudok róla mondani, hogy példa értékú! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Papp Attila válasza:
én pedig annyit, hogy nagyon köszönöm. :-)
üdv
ati
Nemrég nekem is volt szerencsém megtekinteni ezt a csodálatos kastély, a képed láttán azt érzem mintha újra ott lennék. Fantasztikus, az idővel is szerencséd volt, nagyon szép az ég is. Ami nem tetszik, de az nem a Te hibád, hogy a kastély kertje számomra nagyon mű, látszik hogy nemrég rakták rendbe, még nincs benne élet, de ez a képed értékét cseppet sem befolyásolja. Nagyon tetszik 5-ös, gratulálok! Csak így tovább!

A képre adott pontszám: 5

Sunbee válasza:
Nagyon szépen köszönöm. :)
Bihar (4,93)
Gyönyörű kép, fantasztikus színekkel. Nagyon szép a táj, de az teszi igazán széppé, hogy a felhők árnyéka rávetül a tájra. Az ég színei nagyon szépek. Tökéletes összhang, gratulálok! További szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

tlight válasza:
Köszönöm a visszajelzést!
Nagyon jól elkapott jelenet! Tökéletes színek, fantasztikus fények. Tök jó ahogy a felhőkön áthatolnak a napsugarak. Gratulálok, profi munka.

A képre adott pontszám: 5

gyutima válasza:
Köszönöm!
Pihenősarok (3,37)
Ha ezt a képet megtekinti valaki, nem jön rá, hogy mit szeretnél vele megmutatni, a kép címét se találtam volna ki. A kép meglehetősen ferde, a jobb oldalán csak egy fekete folt látható, amiről nem lehet eldönteni, hogy egy másik helyiség bejárata vagy csak az árnyék vetődik oda. Nekem jobban tetszett volna, ha földre ledobált ruhadarabokkal próbálod visszaadni ezt a hangulatot. Az általad elhelyezett képek a fotó két oldalán, nem keltik azt a benyomást, amit te elszerettél volna ezzel a képpel érni.

A képre adott pontszám: 2

irolvasok válasza:
nem általam elhelyezett dolgok
amazon (4,94)
A kép címe találó, mivel a modell hitelesen megmutatja az erős, arányos női test szépségét. A fekete-fehér kép fény-árnyék játéka a modell izmos hátán nagyon jól érzékelteti az izomkötegek munkáját. A hölgy megvilágítása, mely a homorú hátizomra és a domborodó mellizomra összpontosul, visszaadja az erős női test íves formáját.

A képre adott pontszám: 5

belphnaque válasza:
Köszönöm az értelmes értékelést !
Levi (2,89)
A kisfiú arckifejezése nagyon érdekes, de a háttér nagyon világos, iszonyatosan ki van égve, nagyon zavaró. Egy jó háttérrel tuti 5-ös lenne. További szép fényeket!

A képre adott pontszám: 3

Robi1980 válasza:
Szia!
Igen-igen, kezdem érteni, mire gondoltok...
Köszi szépen!
Ellenben... (4,91)
Gyönyörű élénk színek, nagyon szép munka. Szép ez a rozsdabarna színvilág, az ősz jut eszembe így a tavasz és a nyár határán. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
Köszönöm Fitti80, örülök, hogy tetszik. Üdv.
Hangulatos kép, szép színekkel! Egyedül ami nem tetszik, az a keret. Szerintem ehhez a képhez nem passzol a fehér keret, de emiatt nem vonatm le pontot, hisz a kép maga csodálatos. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

tiger1977 válasza:
Köszönöm!
A képről a szocializmus jut szembe, fantasztikusan visszaadja az előző rendszer feelingjét a panelház és a lepukkant lada. Az ablak tényleg kiégett, csak emiatt adtam 4,5-öt, egyébként 5-öst adtam volna. Gratulálok, nagyon hangulatos!

A képre adott pontszám: 4.5

nx10521 válasza:
Szia,
Mint már mondottam, a kiégése szándékos, az eredetin nemvolt. Szerintem része a képnek, semmi értelme nemlett volna ha láccana mi van mögötte, arról nemis beszélve hogy nem illene a képbe.
Köszi a véleményt!
Üdv,
Szép! Élesen elhatárolódik a kopár föld barnás-vöröses és a repce élénk sárga színe. Tetszik, hogy a fát nem középre szerkesztetted. Kedven zenekarom egyik száma jut róla eszembe, mely még címében is passzol a képhez. Egyszerű dal, melynek refrénje: "Ez csak egy egyszerű dal, semmit nem akar, Néha ilyen is kell. Ez csak egy egyszerű dal, semmit nem akar,
De ennél többet nem árulhatok el."

Gratulálok! Bocs a dalszöveg idézgetésért, de ez jut róla eszembe.

A képre adott pontszám: 5

tiger1977 válasza:
szeretjük a csapdát :)
Köszi!
Tiger
Nagyon ötletes fotó és címválasztás! Annyira bejön, hogy oda tudom magam képzelni a ruhák alá és látom ahogy a szél mozgatja őket. Gratulálok, további szép fényeket és hasonlóan kreatív képeket!

A képre adott pontszám: 5

hoozoo válasza:
Köszönöm soraid, én is odaképzelném magam sokszor, akár egész évre!:)
Hangulatos kép! Az ég tényleg ki van égve, lehetett volna egy kis utolagos korrekció, de így fekete-fehérben annyira nem zavaró, színesben szerintem inkább az lenne. Az hogy az Országház látszik, jópofa, de a kép anélkül is nagyon jó, a pontlevonás az ég miatt van, de ennek ellenére nagyon tetszik! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 4.8

Szééép! Szép színek, jó szerkesztés, tök jó hogy van benne az a felhő által beárnyékolt rész. Ráadásul, hogy kedven városom környéként készült, egyértelműen 5!!! Na jó, persze nem a környék miatt... :-)

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
Köszönöm szépen:)
Jó ez a vöröses-barna, kékes, felhős ég kombináció! Szépek a színek, jó hogy a fát nem középre, hanem balra szerkesztetted! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

erz válasza:
Örvendek, hogy tetszik. 9 napja készült a kép, de azóta is sokat zöldült a rét.
Hú-ha, ez igen! Gyönyörű kép, fantasztikus színek, jó téma választás. Jó, hogy hagytad az előteret, ez így teljes, szerintem! Gratulálok, további sok sikert a képeidhez!

A képre adott pontszám: 5

Yoachim válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Szia! A tenger és a fák színei szépek, de az ég borzasztóan ki van égve. Vagy valami szűrőt, vagy egy kis utómunka kellett volna mondjuk a Photoshoppal. A téma egyébként nekem nagyon tetszik. Jó fényeket kívánok!

A képre adott pontszám: 3.5

_atti válasza:
Köszi. Sajnos nincs időm megismerni a Photoshopot, így nem is tudom használni.
Számomra kicsit zavaró a fák és a hajó sötétsége és az hogy ez kicsit nyomasztóvá teszi a képet, egyébként tetszik a kép. További szép fényeket!

A képre adott pontszám: 3.8

Memory válasza:
Köszönöm.
Jó helyen, jó időben! Óriási szerencséd van, hogy ezt a csodálatos képet el tudtad készíteni, no meg persze tudásod sem elhanyagolható. Komolyan mondom képeslapra illő. A képet nézve azt érzem, hogy az őz itt áll velem szemben, annyira élethű! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

barigabor válasza:
Köszönöm szépen a szép szavakat. :)
1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ