BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA bruce (3,53)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 102 darab

1/6 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
érdekes a képet nézve a - mester és margaritából, woland a macska ugrott be talán a játtér színei, és a szemek, és testartás miatt! szugesztív fotó! grat :)
Fauna válasza:
Köszönöm, nem gondoltam volna, hogy valakiből ilyen asszociációkat vált ki ez a fotó. :)
harakiri utolsó elötti pillanata, (minimal)!vicceskedem, nem is biztos, h jópofa de kicsibe nézve ez ugrott be elsőre!nagyban egészen más, szomorú hangulatot sugall,s tényleg olyan elgondolkodtató a néző számára is!a bácsi testartása, a keze a fej elött,a kisegítőbot helyzete ahogy lép, jól elkapott pillanat(mint valamiféle testbeszéd)sokat árulkodik helyzetéről,s talán problémáiról!ezek ábrázolása, s ahogy szerkesztve van, a vágás a pillanat zseniális, elgondolkodtatja az embert! grat !

A képre adott pontszám: 5

padika11 válasza:
Köszönöm!
jó szögből,az élettérből sokat, és jól mutató kép!ami nem tetszik, az sztem picitvastag, és gyászos keret, s a kép aljából is vágtam volna még.amit leírtál a megjegyzésben nagyon jól visszaadja, gondolok a hangulatára,a fény árnyék arányaira, tónusára.ami különösen nagyontetszik, h olyan zegzugos, sok nyílás rés szintkülönbség van amin pásztázhat a szem, és érdekessé is teszi! grat szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

newgam válasza:
Ha lentről még vágok(előbb már megtörtént),nagyon sablonossá válik a nézőpont,és egyébbként a "szönyegek" sem "tucat"termékek.
Örülök,hogy a sok zeg-zug tetszik nem pedig negatívumként értékelted,szerintem is kell a hangulat átadásához.
Köszönöm véleményed!
Számodra is szép fényeket!
1 (4,52)
absztrakt hatásukép, nagyon jó szögből, nekem a vágás is tetszik, a jobb oldali üres rész sem zavaró a repülő telitalálat,s hogy a jobb felén a kép világosodik a szürke tónusában.és itt lépnek be a finoman kezelt szürke árnyalatok, mely az épület formáival,s ebbe épülő szineivel nagyon egyedi, és kiemeli formagazdagságát! grat, szép fényeket (szinesben is)!

A képre adott pontszám: 5

vitu válasza:
köszönöm:)
nagyon jól ki, ill. átdolgoztad a képet!tetszetős, a vágás a szinek, az árnyékok mind a kép javára válnak!ügyes, látványos kompozíciót faragtál belőle! grat
másikvanek válasza:
Köszönöm, de az érdem a fotósé, aki meglátta és megörökítette a témát!
fergeteges pillanat, s gondolom gyorsnak kellett lenned az expóhoz, bár lehet remegőkézzel (idősebb úriember) talán lassúbb volt, hogy rákészülj.nagyon jó meglátás, ötletes cím!a kivitelezés is jól sikerült, arányos jól szerkesztett, a színek szürketónusok is nagyon hangsúlyosak! grat, szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

doki válasza:
köszönöm szépen bruce a részletes értékelésedet!neked is hasonlókat kívánok : doki
(nagyban) (4,92)
ezt nem csak te sajnálod (átméretezés), ebben biztos vagyok! Monaco ff-ben, ez bátor dolog, talán, sztem látványában színeiben jobban hatott volna, de te voltál ott!a kép így is látványgazdag (ezért sajnálom, h nem szines) a szög, a pozíció is eltalált,a szürke árnyalatok is remekül érvényesülnek!jól exponált telitalálat ! grat ! szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

kacsorp válasza:
nekem nem hiányoznak a színek, de talán teszek egy próbát :-)

üdv:kp
a kép egyetlen nagy hibálya, hogy nem pontozható!én sajnálom a legjobban!
datee válasza:
)
az ötlet jó , a kivitelezés is majdnem!zavaró a jobb szélén a lámpa, a szoborcsoport kicsit túl exponállt, de még ez sem zavarná a szemet. az viszont, hogy a hősök bemozdulnak igen, zavaró hisz erről szól! összességében viszont nagyon tetszik, ötletes, jó szögből fényképezett ötletes fotónak gondolom! grat !

A képre adott pontszám: 4

cSasSzer válasza:
köszi az értékelést
szineiben látványgazdag, s nagyon jó szerkesztés, ez fogott meg első ránézésre!a helyszin adta lehetőségeket nagyon jól kihasználva, szinte ég az egész a színektől, miközben arányos, összhatásában jól komponállt expó, a rettenhetetlen" a mesevilág" is találó,s ötletes! grat szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

kiscsicsak válasza:
Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszik!
Váró (5)
érdekes kép, több szempontból is! a kép keretén kivüli szin, egyezik sztem, a kép színével, ötletes dolog!a fények ,az árnyékok hatása is érdekes, gondolok a (magányosan) utasokra váró padra, aminek sötét tónusa, sziluetje is látványos! itt kapcsolódnék a kerethez, ami szín tónusában jól öleli magába a képet.a márványlap, meg mintha kiszaladna az üvegen túli várón!jól szerkesztett jól pozicionállt képnek gondolom, kicsit borongós hangulattal, a szín, s a padok magányára utalva! jó kép grat4

A képre adott pontszám: 5

Zandras1 válasza:
Igen, a képből 'pipettáztam' ki a háttér színét.
Köszönöm, örülök, hogy tetszik.
Fajsz III (4,78)
jól szerkesztett,jó szögből készült látványos képet fotóztál.a balra enyhén eltolt templom, s rá merőlegesen a jól megvilágított előtérbehelyezett szent út, megvezeti a szemet a falucska felé!színeiben is arányos, jól exponált kép, grat

A képre adott pontszám: 5

nagysz válasza:
Köszönöm, örülök hogy tetszik!
II (4,94)
1 pontot adtam rá! nem kell magyarázkodnom, ?
Okeey válasza:
Bár ha megnézem teljesen igazad van, hiszen a véleményed tartalma pontosan lefedi a számszerűsített értékét.
II (4,94)
valamit nagyon félre értettél! megbántani nem szeretnék senkit sem, miért is tenném! miért pont veled, mi okom lenne rá! -(admin figyelmébe)-" ezt meg nem is értem, de ha van kedved elmagyarázni, én öszintén figyelek! szép fényeket - !
Okeey válasza:
"S végül abban az esetben, ha sem a témát, sem a megvalósítást egyáltalán nem sikerült eltalálni, és mindenféleképpen kerülendő az efféle kép készítése, magyarázza el mi a hiba, vezesse rá a fotó készítőjét, mi az, amit nem tud egyáltalán elfogadni a fotóval kapcsolatban, ekkor adjon rá 1 pontot."

Elég lenne egyszer elolvasni.
Tehát kezdjük elölről:

1. Milyen hibái vannak a képnek?
2. Miért kerülendő a téma és a megvalósítás?
3. Mit nem tudsz elfogadni a fotót nézve?

Mindezeket konkrétan és ha képes vagy rá, részletesen fejtsd ki úgy, hogy tartózkodsz az emocionális köntösbe bújtatott süketeléstől.
mint valami horror filmből kivágott jelenet,nagyon szépen prezentálva(fényképezve)!első olvasatra ez jutott eszembe, még akkor is, hogy olvastam címét!a sziget képek közül valami miatt mégis kiemelkedik, talán azért, mert rengeteg kategóriába, jó ötlettel sok féleképpen tálalható! szépen szerkesztett, jó pillanatkép, eltalált fény , és szín viszonyok között! egy lehet zavaró a bal fölső sarokba a becsillanás, de ez csak kötöszködés lenne részemről, vágni én sem vágtam volna másképp, sztem így jó, egyedi jól eltalált expó!életszerű, és sok lehetőséget kínál a fantáziának is! grat, szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

eleven_11 válasza:
köszönöm szépen a részletes értékelést. :)
II (4,94)
1-et sem adtam volna rá(pontot), de mert absztrak kategóriába belefér(? hát legyen) az még nem minden, ahoz képest is fel kellene tenni,: ötletet , valamit amiben fantázia kreativitás kidolgozás van!én semmi ilyesmit nem látok itt! szép fényeket!

A képre adott pontszám: 1

nagyon hatásos,látványában ütős kép,:leveri a biztosítékot!amit a kiegészítésben írtál az ránk ember(állatokra) is ugyanúgy vonatkozik! a kép meg jól fotózott,arányos szingazdag (nem túlzott) tü éles expó, összhatásában meg olyan horrorisztikus, (én frenetikusnak gondolnám) és most nem a kis hangyára gondolok, ami picit lágyít ember érzelmein, miközben pont ő a helyzet keselyűje! fantasztikus, szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

..::Röno::.. válasza:
Köszönöm a hosszas gondolatmeneted megosztását, jól leírtad azt ami való igaz! Örülök, hogy te is értékelted a fotóm és köszönöm az értékelést is!
taxi (4,8)
nagyon jó képnek gondolnám, még szoció fotók között is megálmá a helyét!letisztult, egyszerű kép, jó lett volna ha a tükörben látszik a taxis arca, real hatású elgondolkodtató,s nehéz úgy fényképezni, hogy ne vegyék észre!grat!

A képre adott pontszám: 5

rem válasza:
köszi, tényleg nehéz volt, bár őt annyira nem zavarta , hogy kattintgatnak mögötte
RW (4,5)
látványos, nagyon összetett kép!a kidolgozása nagyon jó lett,s megvallom bátor próbálkozás ami nagyon jól sikerült!a kép nagyon összetett, készítésekor sok mindent figyelembe kellett venni.a tág térben a sok apró, de fontos momentum, a főhősünk (jobb alsó sarok) apró, mégis jól megvilágított, míg a bal szélén, nagyban élesben jól megmutatkozik,s a zenekar sem marad ki középen látványában, éles tiszta jól elkapott expó!ami zavaró lehet alul a belógó két fej,de hát az ember nem rendezhet át egy tömeget!kategóriájában nagyon eltalált sokat, mondó felvétel! grat!

A képre adott pontszám: 5

slnm válasza:
Koszonom szepen.
nagyon ötletes, jól kivitelezve!egy igazi kreatív kép mely a kategóriát is tökéletesen lefedi!látványos szinte már groteszk,s nagyon úlyszerű látásmódra vall!10- est neki, szép képeket, és még több ötletet!

A képre adott pontszám: 5

Szeki válasza:
Köszönöm, örülök h értékelted!
További jó fotózást!
1/6 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ