BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA gabesz86 (3,49)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 115 darab

1/7 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Csak gratulálni tudok nagyon szép a kép. Nagyon jól kivehető a hal a szájában, jó helyen van az élesség a szálló vízcseppek élővé dinamikussá teszik a képet. A fehér tollazat részetgazdagsága is kielégítő, de talán egyel szűkebb rekeszt hasnáltam volna h kevesebb legyen a beégő képpont.

A képre adott pontszám: 5

malaclaci válasza:
Köszönöm a gratulációt!Üdv.BL
Nagyon jó kép! Kiváló ez a szerkesztés a legmegfelelőbb méretben a legjobb helyre helyezted el a képen a madarat. A háttér megfelelően elmosódott a téma viszont szép éles részletgazdag. Csak gratulálni tudok. A hal a szájában nem teljesen tisztán kivehető de gondolom a tömörítés rontotta le de nálam így kicsiben ez nem vesz el a fotó értékéből.

A képre adott pontszám: 5

EOSztéta válasza:
Köszi!
Vízparton (4,8)
Pedig ez akkor is egy húú de jó kép. Nagyon szépen sikerült visszaadnod a cinege színeit. Ötletes ez a szeresztés, talán a feje fölött kicsit több helyet hagytam volna.

A képre adott pontszám: 5

kota válasza:
Köszönöm
Nagyon eredeti alkotás a naplemente már kicsit agyonütött téma de mindig jön egy kreatív fotós aki megmutatja h nem megy le kétszer ugyanúgy. nagyon jó ez az összeállítás, a színvilágát is csak dicsérni tudom.

A képre adott pontszám: 5

szrapko-aron válasza:
A színvilága a teremtőjét dícséri, én csak rögzítettem. :-) köszönöm Gábor
Szép kép nagyon jól elválik a madár a háttértől és valóban kielégítő részletgazdagsággal adtad vissza a tollazatát. én más beállításokat alkalmaztam volna, talán szűkebb rekeszt alacsonyabb iso-t és hosszabb záridőt h ne legyen ennyire kontrasztos de ez csak az én izlésem. Etőől még simán 5.

A képre adott pontszám: 5

EOSztéta válasza:
Köszi!
Tetszenek az ilyen ellenfényes színtanulmányok. Jó hogy a zöldnek ennyi féle árnyalata jelenik meg a képeden, egy szín rendkívül élővé teszi az alkotást. a ködös háttér pedig valóban hajnali hangulatot kölcsönöz neki. Engem kicsit zavar h a bal alsó sarok nagyon fényes de ettől 5.

A képre adott pontszám: 5

puruczki-2 válasza:
OK! Köszi!
Kerítés (4,94)
Nagyon jó ez a kép! Még méhecske nélkül is extra lenne, de így valóban példa értékű. Letisztult harmónikus színvilág, jó helyen az élesség, jó szerkesztées, szóval minden jó!

A képre adott pontszám: 5

Gamerotti válasza:
Ó köszönöm... Meglepve értesülök erről a jó kritikáról. Az utóbbi időben kicsit elvesztettem a szépről alkotott "fonalamat"...
Szép kép! Nagyon jó pillanatot kaptál el és szerintem ötletes ez a szűk vágás. A madár színei is szépek, jó az élesség. Szép a háttér is.

A képre adott pontszám: 5

..::Röno::.. válasza:
Köszi szépen!
Nagyon jól sikerült alkotás! A madár szép éles a színei is részletgazdagok, jó a vágás ez a elhelyezés a legobb a téma bemutatásához. Nagyon jó pozícióban sikerült elkapnod, tényleg nem mindennapi pillanat.

A képre adott pontszám: 5

Dtomi_84 válasza:
Köszönöm! Üdv!
Vesztes (4,95)
Gratulálok az 50. képedhez nagyon jól sikerült, de én a "szarvasbőgés" címet adnám neki ha már megjegyzésbe betetted ezt az okosságot.
-Dorothea- válasza:
Hm..:))) nem rossz címötlet! Köszi!
vekker (4,8)
Szép a kép a fekete és a fehé szín részletgazdag kiexponálása önmagában is elég nagy feladat, de itt sikerült amellett a kompozíció is tetszik ezzel a virággal. Kár hogy a háttérben nem a meleg színek dominálnak, még élőbbé tenné a képet és jobban felhívná a figyelmet a lepkére, erről persze te nem tehetsz.

A képre adott pontszám: 5

SKDK válasza:
Köszönöm szépen,örülök,h tetszik!
Nyerő a téma! A meleg színekkel telített színvilágból sikerült kihoznod a maximumot! Nagyon jó helyen van az élesség. Harmónikus a színösszeállítás jó a kompozíció, szóval nincs hiba!

A képre adott pontszám: 5

damcigpa válasza:
köszi
Nagy ötlet! Mindig örülök mikor egy agyonütöttnek gondolt téma új kreatív megközelítésével találkozom. szóval nagyon tetszik ez a beállítás és a kivitelezést is igényesnek gondolom! Az az egy kár h nem volt kicsit több fényed akkor lehetett volna szűkebb rekesszel kicsit tágabb a mélységélesség. de így is bőven 5!

A képre adott pontszám: 5

-Dorothea- válasza:
Köszi szépen!
Párban (4)
Szerintem első képnek nagyon jó! Nagyon jól találtad meg a témát. a kompozíció letisztult semmi sem zavar be, jó az átlós elrendezés. A mélységélesség nincs a legjobb helyen de ettől nálam 5.

A képre adott pontszám: 5

becko válasza:
Köszönöm!
Nagyon jó a kép! Rendkívül kedvező fényviszonyok között készült a téma mindenhol részletgazdag, semmi beégés semmi sötét folt a háttér pedig kellően homogén. Az élesség is jó helyen van.

A képre adott pontszám: 5

Dtomi_84 válasza:
Köszönöm!
Ez igen! Nagyon szép! Nagyon éles! Szépen van megkomponálva. Részletgazdag, el vannak találva a színek, egyszerűen nem találok hibát.

A képre adott pontszám: 5

blondiea válasza:
Köszönöm
Nagyon szép igényes részletgazdagsággal exponáltad ki a fekete színt ami önmagában is nagy feladat. A beállítás is profi. A háttér színei pedig jól emelik ki a témát.

A képre adott pontszám: 5

Dtomi_84 válasza:
BEvallom egy kicsit ideges voltami mikor azt a feketét exponáltam mert spot-mérésen volt és a gépen eléggé világos lett a háttér. Ott nem gondoltam volna, hogy jpg-ből ilyen szépen lehet visszahozni a színeket. De mégis tudnak valamit a canon mérnökei :D
Munka NAP (4,69)
Ez nagyon ott van! Nagyon rég óta álmodom egy darus képről ami igazán jó és tessék! Így kell csinálni. Nagyon nagyra értékelem az ötletedet! Ez a színvilág és a beállítás ... nagyon jó!!!!

A képre adott pontszám: 5

Sebi. válasza:
Köszi szépen!
Ágas-bogas (3,39)
Szeretem az ilyen stílusú képeket. A mindenhol lágy élesség engem nem zavar. Jó beállítás.

A képre adott pontszám: 5

Mondego_2 válasza:
Köszönöm.
Nagyon jó hangulatfotó cím nélkül is az őszi reggel jut róla eszünkbe. Nagyon szép harmónikus a színvilága. A köd fényjátéka pedig nagyon különlegessé teszi.

A képre adott pontszám: 5

herpe válasza:
Köszönöm gabesz :)
Engem is a fényjátéka fogott meg .
1/7 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ