BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Atti63 (4,01)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 259 darab

1/14 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szép költői hangulatú kép. Akár egy dagerotípia.
S ettől olyan időtlen is. Kevés szín és kevés árnyalat a két székkel- csak a lényeg.
Az utómunka -a gondolom meszelt fal réteggel-
nagyon ideillő.
Milyen jól jött volna egy szeles idő zuhogó esővel a kép szempontjából.
Szép fényeket:Atti

A képre adott pontszám: 5

Radovics János válasza:
Köszönöm Atti63!
Örvendek, hogy tetszik Neked. Remek az esős elgondolás....
Üdv.János
Remek lendületes kép, szerintem egy szükebb vágással érdemes lenne közelebb hozni ezeket a remek arcokat és így jobban láthatóvá válna a kirakatban visszatükröződő közönség is ami adna még a képhez. egy kis hangulatot.
A színek klasszak meg is nézem ki ez a Saudek.
kösz a látványt:Atti
Morten_ válasza:
igazán köszönöm a véleményezést!
szép napot!
19 (3,89)

A képre adott pontszám: 5

18 (4,33)

A képre adott pontszám: 4

08 (4,59)

A képre adott pontszám: 5

11 (4,16)

A képre adott pontszám: 5

16 (3,35)

A képre adott pontszám: 4

01 (3,12)

A képre adott pontszám: 3

11 (4,6)

A képre adott pontszám: 5

23 (4,36)

A képre adott pontszám: 4

Élvezet volt olvasnom a foto kapcsán kialakult beszélgetést, sokat tanultam- okosodtam.
Nagyon tetszik a hozzáálásod: nem sértődsz meg, komolyan veszel minden véleményt, segítesz jótanácsokkal is, "emberszámba" és figyelembe veszed a kezdők véleményét is.
Egy jó hangulatu eszmecserébe kukkanthattam be.
Ez az a mi példaertékű
Szép képeket:Atti
Papp Attila válasza:
köszönöm a dicsérő szavakat Atti, jól esik. :-)
szerintem vagy így, vagy sehogy.
üdv
ati
Tihany II (3,9)
Igen, nálam a hiba biztos rosszul fogalmaztam.
Úgy látom tiszta idő volt a kép készítése idején, ehhez képest az ég színét én fátyolosnak és tompának látom. A víz sárgás árnyalata volt a másik kifogásom. Nem akartalak megbántani ez csak egy személyes vélemény volt egy kezdő és amatőr fotóstól és elismerem hogy számodra ez estleg egyáltalán nem volt hasznos. További szép képeket.
qbasic válasza:
Talán az zavart meg hogy közel jártunk a naplementéhez.
Kukucs (3,83)
A kék meg a sárga remekül mutat egymás mellett. A beállítás a mélységélességgel való játékra is lehetőséget ad. Sőt a zöld is jól illeszkedik a képhez. Mennyi nagyszerű ötlet van ebben a képben a megvalósítás valahogy mégsem sikerült tökéletesen. A kép egyensúlya nem az igazi szerintem. Még az is lehet hogy készítettél ezen a helyen jobb képet is. A színek eloszlására és az élesség megfelelő helyre való fókuszálására kéne figyelni. Szép képeket:Atti.

A képre adott pontszám: 3.9

szidolina válasza:
Igen, valóban utólag nézve látom, hogy jobb képem is van erről.... köszi
0012222100 (4,99)
Ötletes, kreatív, jól szerkesztett számomra még némi humorral is bíró kép. Kár hogy az eleje (00) árnyékban van. Gratulálok.

A képre adott pontszám: 4.9

ajda21 válasza:
Orulok hogy tetszik es koszonom szepen hogy ertekelted
Pont-ok III (4,93)
Érdekes a két anyag ütköztetése. A hideg vas és a természetes faanyag. Birizgálja a szemet azért ettől optikailag nyugtalanító a képed, nem jó sokáig nézni. A fagolyókon estleg fordíthatnál eggyet, hogy ne látszon az esztergáláskori befogás nyoma ( ha értehető ez a nyakatekertség). Kiváncdsian nézem meg sorozatod többi darabját melyre a pontozás után lehetőségem lessz. Szép képeket :Atti

A képre adott pontszám: 4.5

ajda21 válasza:
Orulok hogy tetszik es koszonom szepen hogy ertekelted
Tihany II (3,9)
Az apátság nélkül ez egy semmitmondó kép lennen, de ez a szép épület megkoronázza a tájat. A szerkesztést igen jónak tartom. A színek , amiről lehet nem is tehetsz furcsák számomra. A tó vízének zöldes sárgás árnyalata és az ég fátyolos tompa színei. Pedig az épületek élessége tiszta kevessé párás légre utal. Számomra is kedves ez hazai táj, szép képeket:Atti

A képre adott pontszám: 4.5

qbasic válasza:
Nem értem! Minden szép és jó, semmi konrétum miért a levonás! Az hogy a színek furcsák jó vagy rossz? Az hogy semmitmondó a kép kicsit túlzásnak tartom. Mivel értékelésed nem értelmezhető számomra nem tudom elfogadni akkor sem ha 5-öst adtál volna!
fotózz (3,29)
A képen szereplő képek egyenként mind jók és érdekesek. Az hogy így összeraktad őket az egy kedves játék, hirtelen jött talán eléggé át nem gondolt ötlet. Ebben a felbontásban sajnos a részfotók nem érvényesülnek eléggé. A kompozíció egyszerre széteső és beszorított. Sajnos sokat markoltál és keveset fogtál.
Ha a részképeket Te készítetted ahhoz mindenképpen gratulálok. Igen az nagyon érdekes hogy különböző hatású képek egymás mellet hogy hatnak. Itt, ebben az elrendezésben sok az üres tér, az ötlet az kreatív:Atti

A képre adott pontszám: 3

Nagy feladat ezt a képet értékelni, úgy tűnik elég kevesen vállalkoznak rá. Egy régen készült kedves csoportkép (mely már megsínylette az idő múlását). A lány valahol oldalt állhat a családtagjai mellet. A kép talán egy bálon készült (akkoriban gondolom még nem volt táncház), a képen sokan vannak , majdnem az egész falu és ennek a képnek egy erősen kinagyított részlete a lány. Ő már a táncra gondol, komoly udvarlója van.Eljegyzés, Esküvő, de ki tudja mi történt velük pár év múlva kitört a háború mely ezt a nyugalmat szétzilálta.
A kép különben jó, csak hogy készült?
Szép képeket: Atti

A képre adott pontszám: 5

nologo32 válasza:
Ez a jó, ez a játék lényege, hogy a fotó önmagában nem is dzámít, az a fontos, hogy a nézőben mi indul el, a nézője mit tesz hozzá a fejében...
Beszkenneltem egy nagyméretű papírképet és a szkennelésnél keletkezett egy anomália, ezt "folytattam" a kidolgozással. Köszi a játékot!
Valahogy az élesség nincs a megfelelő helyen, a vágás is esetlegesnek tűnik. Ujjak, homlok, könyök, kicsit soknak tűnik,így egyszerre. Tehát tágabb képkivágást, határozottab élességet a könyvre, mosottabb háttér(nagyobb blende) és kevésbé feszült arckifejezést, hisz a könyv is arról szól. Szép fényeket Atti a Hua To folyó mellől.

A képre adott pontszám: 3.6

brekk válasza:
Köszönöm Atti a Hua To folyó mellől.:)
Most kicsit makacs vagyok, a vágás tök tudatos volt, az arckifejezés meg olyan, amilyen, eszem ágában sem volt (és ma sem lenne) meghatározni, hogy milyen fejet vágjon a drága. A nagyobb blendével ezzel szemben igazad van.

üdv,
brekk az íróasztal mellől
Előbb értékeltem a másik verziót, szerintem ebben az estben a béta változat a jobb. Itt úgy érzem meg van az a hangulat amit hiányoltam.

A képre adott pontszám: 5

space1999 válasza:
Azt hiszem igazad van. Az új verzió annyiban több talán, hogy segít kalandozni a szemnek. Közvetlen hatása viszont tényleg nem annyira "mellbevágó".
1/14 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ