BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA blúzer (4,38)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 294 darab

1/21 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Nem kell foglalkozni a pontokkal. A tartalmas, építő jellegű értékeléseket vedd figyelembe, ne a formálisakat.
Minden jót, szép fényeket.
Zöldike válasza:
Hát, még kitartok egy darabig. Az a jó, hogy örömöm van benne.
Köszi szépen!
Jobb lenne, ha az élesség a csutkára esne, és felnyomnám a kontrasztott, esetleg egy cross process szűrő...

A képre adott pontszám: 4

adog01 válasza:
Az a fránya autofókusz mindig becsap.
Nekem sem profi gépem van, de gyakran egy kompaktból többet lehet kihozni, mint azt bárki gondolná.
Zöldike válasza:
Nem mondom, hogy nincs mit tanulnom, csak el ne menjen a kedvem közben...
Válogatni kell. Eldöntöd milyen irányba mész, és aszerint veszed figyelembe az értékeléseket.
Zöldike válasza:
Igenám, de aki értékel, az pontoz is. Ennek vége pedig az, hogy elmegy az ember kedve attól, hogy megossza a szépnek ítélt képeit és megméresse magát. Főleg, hogy a fotózás teljesen szubjektív. Vannak képek itt, amik minőségileg jók, de a témájától égnek áll minden szál hajam. Azért mégsem pontozom le, mert lehet, hogy valakinek úgy értékes. Nem értékelhetem le csak azért, mert másképp látja a világot, mint én. Ebben nincsen etalon! Ez a nagy hibája ennek a kredit-rendszernek! Ha korrekt volna, nem lenne semmi baj...
Köszi.
Csigaszem (3,08)
Irdatlanul nagyban sikerült feltölteni, és így a hibái is kissé jobban érvényesülnek... Elsőként leginkább az, hogy valahogy túl lágynak tűnik az egész, hiányzik az élesség.
A szerkesztéssel nem vagyok megbékélve, a főtéma túlzottan a szélére került, a kép bal oldala pedig gyakorlatilag semmit nem tartalmaz. Önmagában a kép kettévágásával sokat javíthatnál a dolgon, bár akkor meg romlik a minőség...

A képre adott pontszám: 3.5

dieneslajos válasza:
nem akarom elrejteni a hibait ;) makronal nincs autofokusz, igy csak a szemedre szamithatsz.
Kicsit mintha árnyképes lenne és szétesett volna... HDR? Vagy valami lágyító szűrő? Nem tudom. Valahogy a minősége ront az élvezhetőségén szerintem...

A képre adott pontszám: 4

Jól átgondolt kompozíció, külön külön is jó képekkel, különösen a jobb felsők és a középső tetszik. Megnéznék esetleg egy montázst is a témában...

A képre adott pontszám: 5

MPeter7 válasza:
Köszönöm az észrevételeket.
Üdv, Solt
Ha Te állnál ott, felismernéd magad a képen? Na ugye. Lehet, hogy szőrszálhasogatásnak tűnik, de ha egyszer véletlenül elővesznek valami ilyen miatt, akkor meglátod mi az igazi szőrszálhasogatás. Főleg ott, ahol dívik a büntetőkártérítés...
Etienne válasza:
ez most már tényleg több a soknál...
De nem, ha egyéniesíted, de kár is erről vitatkoznunk, mert meddő téma. Mellesleg a pontot (bár szerinetm a szabályzatnak megfelelő volt) kivonták, így örülhetsz :-)

Etienne válasza:
miért egyéniesítettem volna, tudod hogy ki ő? ki tudod deríteni a fotóból? na ugye. Sírva tenném össze a kezem ha olyan jó lenne a minősége, de nem az úgyhogy ez szőrszálhasogatás volt a köbön akármit is mondasz.
Nagyon durva... Nem tudom lesz-e még a mi életünkben e táj olyan mint rég... Siralmas látvány, technikailag kiváló interpretációban. Grat.

A képre adott pontszám: 5

bopat válasza:
Köszönöm.
Sajnos bármerre néztem mindenhol ez a látvány fogadott.
Nagyon jó a mozdulat elkapott pillanata, minden benne van, érzi az ember a mozgás ritmusát, folytatását. A négyzetes szerkesztésben is kiválóan sikerült elhelyezned, remek expó. Szerintem remek kép.

A képre adott pontszám: 5

paxelf válasza:
Köszi szépen. Kifejezetten örülök, hogy legalább valakinek tetszik a négyzetes szerkesztés, a többiek kevésbé értékelték.
Hát én nem is tudom... én nem úgy látom, hogy a helyén van a fókusz... Inkább a farokra került, meg a farok környékén a fűre. Maga a madár már elmosódott, ami a záridő alapján nem valószínű, hogy bemozdulás eredménye. Kicsit sötétnek is érzem a madárka "felsőtestét"...

A képre adott pontszám: 3

Sas portré (4,24)
A fények nem voltak a legjobbak, de erről nem tehetesz. Viszont arról igen, hogy felülről nagyon szűk... szerintem.

A képre adott pontszám: 4

Tomi350D válasza:
Kicsit az lett.
Köszi
Nagyon igényes, nagyon kellemes, gyönyörű, kedves fotó. Így röviden talán ennyit tudnék róla elmondani...

A képre adott pontszám: 5

Olym-puszi válasza:
Köszönöm szépen.
Szép éles, részletgazdag, kellemesek a színek, jó a környezet elmosása, jó a szerkesztése... Szóval jó makrofotó szerintem.

A képre adott pontszám: 5

moTmeN válasza:
Koszonom!
Talán egy kicsit szűkebb dofot ha ki tudtál volna csikarni a gépből, jobb lenne. De az élessége, szerksztése színe szerintem jók. A 3,34-et kicsit kevésnek érzem...

A képre adott pontszám: 4

bgombas válasza:
Én is, de mit lehet itt tenni. :) A kisebb mélységélesség makró állásban meglett volna, de akkor meg túl közel kellett volna mennem, és nem fért volna bele. Köszönöm szépen az értékelést.
A színek kicsit mintha elmásztak volna, olyan élettelennek tűnnek, az egész kép kontraszttalan. A zöld és vörös színeket kicsit sárga irányba eltolnád, és növelnéd a szaturációt és a kontrasztot, talán jobb lenne. Egy polárszűrő nagy segítség lehet, ha felhős tájat szeretnél fotózni.

A képre adott pontszám: 2

Medige válasza:
Köszi!
Bibe (4,56)
Olyan lágy, finom absztraktos. Sejtem, hogy miért csak négyes lett az átlaga, és mások hogy szerkesztenék inkább, de szerintem úgy túl kommersz lenne. Íg jó szerintem.

A képre adott pontszám: 5

melis82 válasza:
nagyon szépen köszönöm
Lens Flare (3,69)
Szíved joga.
Egyéniesítetted a szereplőket. Attól, hogy közterület, ott mindent szabad? Azért ennyire még a nagy US sem szabad ország (sőt szerintem lassan a legnagyobb diktatúra, de ez már tényleg off)
Etienne válasza:
igen, szabad fotozni azt aki kozteruleten tartozkodik. A metroallomas pedig az.
1/21 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ