BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA adi91 (4,1)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 41 darab

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szerintem elég jó szemszögből fotóztad le ezt a pókot. Meglepően éles a kép minden része. Egy kicsit beég a pók egyik lába. Grat a képhez

A képre adott pontszám: 4.5

Olym-puszi válasza:
Értem. Köszi. Nem tudom, miért meglepő. Szerintem meg kicsit sem ég be (ki). Monitorod jól van beállítva?
Szerintem nagyon jó kép, mert részletgazdag nincs kiszakítva a környezetéből. Talán a kép bal oldala kissé üres.

A képre adott pontszám: 4.5

laci35 válasza:
Köszi
Ez igen!! Nagyon jól sikerült ez a kép, több szempontból is! Ahogy a napsugár beszűrődik az nagyon szép. Az élesség is jó, na meg persze szerintem jó szögból lett lekapva a képed. Grat jó lett!

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik neked. Üdv.
Ez igen! Minden elismerésem. Nagyon tetszik nekem ez a kép. Minden éles. A szemszög is megfelelő. Jól tetted, hogy ezt a fa sort is "beletetted" a képbe. Nagyon jó hogy minden lépcsőfokon van lehullott falevél :))
Grat a képhez!
Szia!

A képre adott pontszám: 5

Búzavirág2 válasza:
Üdvözlet és köszönet.
Húúúúú...! Ez egy nagyon jó ötlet! Rendkívül éles ez a kie rovar. Nagyon jó a beállítás. A háttér kérdését szépen megoldottad. Grat a fotóhoz!
Szia!

A képre adott pontszám: 5

szrapko-aron válasza:
köszönöm Ádám
Az előbb a / vonal helyett 6-os akartam írni!
erőslacc válasza:
Nem baj megértjük egymást úgy is, jó voltam matekból...
Szia Laci! Hát igen ! Ez egy erőslacc kép. /-ost kéne rá adni( legalább). Ez is mind a többi képed nagyon tetszik és jó is. Élesség a beállítás és a szög is a legmegfelelőbb. Napfelkeltekor csináltad a képet? Grat a képedhez!

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
Nem napfelkelte. Mikor kimegyek az erdőbe, Mindig meredek hegyek közt indulok, és kis patakocskák vezetnek kifelé, amik hűvös völgyben csörgedeznek. A völgyek szélén vannak ezek a gombák, és a nap mikor besüt a lombokközött megvilágítja őket,akkor gyorsan hasra vágom magam, és elkezdek fotózni. Persze van mikor sokat kell várnom, hogy éppen oda süssön a nap, de van mikor később térek vissza a helyszínre... A nap megsüti a gombákat, de a háttér sötét marad, és úgy helyezkedek, hogy messze legyen a háttér a gombától. Általában maximális zoomot használok, és minden rekeszbeállítással készítek képeket. Erről a témáról, kb. húsz-harminc verzióm van. A szinek miatt a WB beállítással is lehet "csalni". Ha nagyon színtelen egy gomba, állítok a fehéregyensúlyon, hogy picit szinesebb legyen. Nagyon jól viseli a gép, ha erősen süti a nap a témát.Örülök, hogy ez is tetszik Ádám. Hello
A kép minőség és a lány szép :) Az arcán tényleg látszik hogy gondolkodik vagy valamit feszültem figyel. Én igazából egy hibát találtam a képen: a fejéből egy darabot " levágtál", a kép felső részén. Bocs ha nincs igazam , de én így gondolom.

A képre adott pontszám: 4.5

proffdesign válasza:
a kompozíció erősebb szabály, mint a vakdosás, bocs, ha nincs igazam, de már egy ideje így csinálom :)
akkor lenne baj, elárulom, ha hatalmas különbségben ütközne meg a tekinteted az elvágás révén, itt ilyen nincs ...
köszi hogy benéztél :)

Részlet... (4,74)
Ez igen! Nagyon jó lett a fotód. A fő témád ( gondolom a fa ) és még mellette jobbra a levél is rendkívül éles :) A fény és az árnyék gondot szépen megoldottad. grat a képhez! további jó fotózást.

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
Köszönöm szépen adi91, örülök, hogy tetszik. Jó fotózást neked is!
Cseppek (5)
NAgyon szép kép lett. Az a légy a virágon külön tetszik :) Remek a kép élessége és színvilága. A háttér szépen elmosódott. A fő téma nagyon tetszik. Ez a vízcseppes ötlet is jó. Grat a képhez!

A képre adott pontszám: 5

Tom 87 válasza:
KÖSzi szépen!
Eléggé levágtad a kép alját, és a bal oldalát is. Kicsit homályosnak látom a képet. A szemszög jó lenne ha nam végtad volna le a széleit. Az ötlet viszonylag jó.

A képre adott pontszám: 2.3

pamutmamut válasza:
Köszönöm az értékelést.
Grat ! Ez jó kép lett ! Mindkét állat feje éles. A háttér szépen mosódik el. Elkapott pillanatnak is kiváló kép! Szinte megmozdul a kép. Hát ez aztán nagyon jó lett. mégegyszer is grat!

A képre adott pontszám: 5

rajli válasza:
Köszönöm!
Fogságban (2,77)
A szitakötő beégett egy kicsit. Olyan mintha a jégbe lenne bent. A kép bal sarka életlen. Sok helyen tükröződik a kép. Egy kis kontrasz jó lett volna. Más szögből is meg lehetett volna próbálni. De az ötlet nem rossz.

A képre adott pontszám: 2.5

lybra8 válasza:
Épp most írtam le a történetét, olvasd el légyszíves. Köszönöm, hogy értékeltél!
... (4,45)
Jól sikerölt képlettmajdnem.Csak egy hibálya van az alja a képnek beégett. Amúgy szép és éles kép. Az ötlet is remek. Színekben gazdag a kép, ezért hangulatos. grat a képhez! további jó fotózást.

A képre adott pontszám: 4.4

madagaszkar válasza:
Köszi.
Kiváló kép. Szép éles mindenhol, igaza háttér annyira nem de az nem számít. Tiszta olyan mintha a múlt században készült volna a kép. Garázs ba vagy padláson készült ? Nagyon jó lett, elnyerte a tetszésemet. Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

Tryumf válasza:
Köszönöm.
Bementem a természet kategóriába és egyből ezt a képet vettem észre! Nagyon szép! A napfénybeszűrődése feldobja a képet. Színvilágban gazdag. Szuper kép lett. grat

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
Köszönöm szépen, örülök, hogy ez is tetszik. Hasonló szép képeket kivánok neked is.
Vadászles (3,92)
Jó a kép és a szemszöget is jól eltaláltad. A kép éles. Jól csináltad , hogy nem hagytál nagy ürességet a kép jobb felső részén. Hibát nem igazán lehet benne találni! grat a képhez! további jó fotózást

A képre adott pontszám: 5

torok.tibor válasza:
NAgyon köszönöm
hófehérke (3,14)
A kép címe ötlets , csak azt sajnálom a a ló életlen! Kis kontraszt nem hiányzott volna.

A képre adott pontszám: 4

innike1 válasza:
Köszi az értékelést a feltöltés miatt életlen mivel 200 kb ilyenen tudtam föltölteni!
Szellemlapi (3,91)
Nekem tetszik ez a kép. Nagyon jó hogy a levél kétféle színű zöld! Élessége is jó. grat

A képre adott pontszám: 5

mROX válasza:
Köszi.
Ez igen! Nagyon jó lett ez a kép. Szépek a színek, a mélység élességet is jól állítottadbe. A többi kép közül ez nagyon feltűnően szép volt . Ezért persze mimást is adhatnék rá az 5-ösön kívül ?

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
Nagyon örülök, hogy ez is tetszik, köszönöm.
1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ