BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA kui (4,11)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 111 darab

1/7 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Nagyon tetszenek az ilyen minimalista, de üzenetükben maximalista képek. Nincsenek fölösleges részletek, színek, csak ami kell, és ott ahol kell. És mégis szemet és elmét gyönyörködtető. Köszönöm az élményt!

Pont kivonva!

dmcdmc válasza:
én köszönöm! :)
Ennyi hétpettyest egy helyen rég nem láttam. Az utóbbi időben inkább csak harlekin katicákból látni akár ennél jóval nagyobb csoportosulásokat, főleg ősszel vagy tavasszal... Szép éles kép lett. Kár, hogy a jobb felső sarokban kiégett az a hullám. Talán azt ha kivágnád, a kép mérete csökkenne, de értéke és látványossága nem: a szem a katicákon ugrálna és nem tévedne a hullámra... Gratulálok és további szép fényeket!

A képre adott pontszám: 4

vmadarasz2 válasza:
Nagyon szépen köszönöm a véleményed! Igazad van egy picit elvonja a figyelmet a kiégett hullám a katicákról.

A hasznos tanácsért küldöm a kreditet! :)
Szép fényeket!
Viki

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
6mm (5)
Nehéz lencsevégre kapni ezeket az izgága kis jószágokat, de a türelem általában meghozza a gyümölcsöt: nagyon látványos és mutatós képeket (portrékat) lehet készíteni róluk, mint ahogy ezt jelen esetben is láthatjuk. Gratulálok és további szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

vcsaba válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Nagyon jó ez a kép, tetszik a színvilága, hangulata. Többször próbáltam hasonló képet készíteni, eddig még nem jött össze :(
További szép csillagfényeket!

A képre adott pontszám: 5

harmincas válasza:
Köszönöm!
A sok vonal jó perspektívát adna a képnek, ha vissza lehetne menni az időben, egy kicsit jobbra fordítani a gépet és újra lenyomni az exponáló gombot úgy, hogy a kereszt metszéspontja a jobb felső sarokban lévő arany metszéspontra kerüljön. Akkor valószínű az optikai hibák (torzítás) sem lenne ennyire látványos, ami meg maradna azt lehetne utólag javítani. Sajnos így utólag ez már nem megoldható, túl szűk tér maradt a jobb oldalon...

A képre adott pontszám: 3

Cheroke válasza:
Kár, hogy nem tudod utólag szerkeszteni a képet, mivel azt amit leírtál pontosan nem értem, csak remélem, hogy sejtem, ahogy gondolod. Megnézném abban a formában ahogy írtad, nem utazol? :)
Nagyon hangulatos fekete-fehér fénykép! Tetszik a szerkesztés is, minden a helyén van (vonalak, metszéspontok), a legnagyobb rendben, mint egy jó tanyai gazdaságban :) Gratulálok és további szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

utoljára válasza:
Köszönöm az értékelésedet.
Nagyon pazar a porzók csillogása, sokat dob a kép hangulatán. Ha a bal alsó sarokban sem lenne virág (háromszög), vagy a jobb alsó sarokban is lenne, jót tenne az egyensúlynak. De ha nem volt... nem volt :)

A képre adott pontszám: 4.5

farfalle válasza:
Köszönöm, hogy írtál. Bárhogyan is hasaltam, ez a formáció jött ki a legjobban.
Magával ragadó, lendületes kép lett: a háttér kellően bemozdult, a téma szép éles maradt. Egy időben én is sokat próbálkoztam hasonló képet készíteni repülő madarakról... nem nagy sikerrel. Gratulálok és további szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

petike_2006 válasza:
Köszönöm szépen véleményed..Nem olyan nehéz ez ennek a nehézsége inkább abban rejlik, hogy iszonyat embertömeg volt kint és kb. 20 centit tudtam hosszában mozgatni a gépet.
Üdv!
Peti
Szép és érdekes virágot fényképeztél. Kissé zavar engem az ilyen képeknél az éles, képből kiszaladó szár. Ilyenkor mintha keresné a szemem a folytatást, de nincs: vágott virág... Persze azt általában nehéz megoldani, hogy ne így legyen. További szép fényeket!

A képre adott pontszám: 4

farfalle válasza:
Nagyon nehéz!
Nagyon szép kép egy ritka növényről. Tetszik a szerkesztés és a színek is nagyon jók. Gratulálok és kívánok további hasonlóan szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

cika01 válasza:
Köszönöm!
* (5)
Ez igen! Hogy én miért nem látok meg soha ilyesmit? Nagyon jó szemed van! És nemcsak a meglátás jó, hanem a kivitelezés is. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Fáncsi_voltam válasza:
Köszönöm szépen!
Egyszerűen fantasztikus ez a kép. Nagyon jó meglátás és kivitelezés, tökéletes szerkesztés. Tetszenek a különböző árnyalatú sávok, jó helyen van a fa, még a felhők is szépen övezik a koronáját (utómunka?), és az a két alak a padon fehérben és feketében csak koronázzák az egész alkotást. És még a cím is nagyon találó. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

abuk válasza:
köszönöm szépen!
Nagyon jó kép, találó a címe is. Talán a jobb alsó fele kicsit üresnek tűnik, de nem annyira zavaró. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Nefilim válasza:
Igen, egy kicsit üres, de szerintem is belefér még!
Köszi a véleményt!
Nagyon jól kihasználtad egy kompakt gép előnyeit és kijátszottad hátrányait (gondolok itt elsősorban a nagy mélységélességre) a megfelelő szög kiválasztásával, hogy az a fénykép kompozíciója szempontjából is előnyös legyen. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Blex válasza:
Köszönöm h írtál:)
örülök h tetszik.
Üdv!
A laza (4,98)
Zöld varangyról ennél jobb képet még nem láttam! Szép élesek a szemek, jó a pozíció és nagyon jó a környezet is. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Nefilim válasza:
Örülök, hogy ennyire tetszik! Köszönöm szépen!
Nagyon látványos, megragadó és nem mindennapi ez a kép. Nekem nagyon tetszik, el is mentettem magamnak :) Ha nem titok, akar privátban is, nem írnád meg hogyan készült? Előre is köszönöm!

A képre adott pontszám: 5

bromis válasza:
Köszönöm szépen!
Ma már nem, de küldj egy mailt és leírom szívesen!
Üdv: Péter
Nagyon szeretem az ilyen tükröződős képeket és ez egy kiváló darab! Nagyon talál a hangulatához a fekete-fehér "színvilág"... Köszönöm, hogy megosztottad és további jó fényeket az új esztendőben!!!

A képre adott pontszám: 5

najó válasza:
Viszont neked is, üdv:)!
Orvosnál (3,87)
Kár, hogy technikailag nem a legkifogásolhatatlanabb (na ezt jól megírtam:)) Szóval kár, hogy (talán a nagy kivágás miatt?) zajos, nem elég éles és a fehér szín egyensúly is eltolódott zöld fele. Amúgy nagyon jól elkapott pillanat, gratulálok!

A képre adott pontszám: 4

marcusz válasza:
Köszönöm az értékelésed!BUÉK!
Nem tudom hol és hogyan tudtad így becserkészni, de nagyszerű fotót készítettél. Hihetetlenül jók a színek és az élesség, a szeme tűéles, ragadozószem.... Szinte szebb mint élőben... Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Mazsola válasza:
Köszönöm az értékelést!
Nagyon jó pillanatban kaptad el a csigát, amint épp hosszan nyújtózik, és szinte kíváncsiskodónak tűnik. Az élesség is megfelelő helyen, jól kiemelkedik a téma a homogén háttérből. Talán ennyi is elég lenne egy sikeres képhez, de itt még meg is van fűszerezve vagy inkább lovagolva egy levéltetű által :) Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Alexander Nevermind válasza:
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik.
Üdv. Krisz
1/7 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ