BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA waeni (5)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 80 darab

1/5 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szerintem ez egy nagyon érdekes pillanat, ami díjjazandó, nem mondható éppen tucatfotónak :) Kár hogy az öreg nem lett élesebb, de kicsit talán sejtelmes ettől. Nekem tetszik. Grat!

A képre adott pontszám: 4.5

Nagyon érdekes, mert valóban olyan mint egy szem, de érzésem szerint ehhez jobban illett volna egy fekete háttér, vagy legalábbis ennél picit homogénebb, jobban kiemelné a lényeget, mert nagyban nézve nagyonis élvezhető... Lehet hogy emiatt többet is vágtam volna belőle.De ez szubjektív, az ötlet nagyon tetszik, ügyes, egyedi. Gratulálok.

A képre adott pontszám: 4

ZERG válasza:
Értem. Újra komponálom az egészet.
Ez nagyon szép élesre sikerült, nagyon tetszik a cím is. sokad dob rajta a diszkrét keret, ügyes megoldás! gratulálok!!

A képre adott pontszám: 5

Robert_X válasza:
Köszi szépen.
Mindent kihoztál a képből a fekete-fehér és a színek kontrasztjával, nagyon jó az ötlet is, tetszik!!! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

avary válasza:
Köszi!
Érdekes, mert nem igazán lehetne rájönni mi ez ha nem írod, de azt hiszem egy ilyen furcsa dologból talán többet is ki lehetett volna hozni, és akkor mehetne az absztraktba:) Egy picit felborítja a képet hogy az eredetileg (gondolom) szimmetrikus téma, egy kicsit ferdén lett fotózva. És talán segítene rajta ha fekete lenne a hátér. Egyébként szó se róla, nagyon egyedi a fotó, nem is láttam még hasonlót sem, szóval az észrevétel dijjazandó. :) grat.

A képre adott pontszám: 3

Atticsabi válasza:
A háttér az égbolt volt. Köszi
Örökké... (4,91)
Nagyon különleges kép, kifejező, és egyedi a kivitelezés, jól tükrözi a boldogságot, az érzelmeket. Nagyon egyben van! Szép munka! Gratulálok

A képre adott pontszám: 5

SzaSza123 válasza:
Köszönöm szépen a véleményed!
Nem semmi! Gratulálok, nagyon jól sikerült kép, ott éles ahol kell, szép világos háttér ügyes perspektíva, jó vágás! Grat

A képre adott pontszám: 5

RRomeo válasza:
Köszönöm szépen! Egy sorozat készült ez esetben amiből persze nem volt könnyű kiválasztani melyiket is töltsem fel. Ezek szerint jól választottam!
De tündéri!! Nagyon aranyosak, ahogy egyforma testartásban alszanak, de a fotó kivitelezése is tetszik, olyan hatása van mint egy régi képeslapnak! Szép munka,gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

.zolten válasza:
Köszönöm szépen!
Lakoma (5)
Igazán aranyos kép, szép színekkel, jó vágással, talán alul egy picikét sötét, de ez ízlés kérdése, mert nem ront a kép minőségén! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Xarmapa válasza:
Koszonom
Kapcsolat (4,12)
Mókás kép :) bár szerintem inkább illik absztraktba, mint csendéletbe, de sebaj. Nagyon jó a kivitelezés, illetve ami a legjobban tetszik az a fényhatás, ami annyira jó hogy meglepően sokat hozott ki a képből! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

melis82 válasza:
végre valakinek tetszik a megvilágitás is
köszönöm
Nagyon jó pillanat ügyesen észrevetted, és nagyon nagyon jó fotó lenne de talán lehetne picikét élesebb a nefelejcs, és a szúnyog is. Picit szerintem hátrébb csúszott a fókusz mint kellett volna, de gondolom nem sok időd volt próbálkozni. Mindenesetre ritka a téma, és a megvalósítás is tökéletes az élességtől eltekintve. Gratulálok.

A képre adott pontszám: 4.5

Marla_Singer válasza:
Köszönöm.
Esőlesők (3,8)
Nekem nagyon tetszik a kép, igazán hangulatos, és jól elkapott... szép a környezet, és az eső is jól látszik rajta amit, általában nem könnyű megörökíteni. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Beedot válasza:
Köszi.
Hű de picike! De nagyon aranyos és jól sikerült a kép is, szép éles, és azon ritka fajta ahol nem zavaró a kéz jelenléte, mert a méretarányok összehasonlításához nagyon jó :) Tetszik a keret is! Szép munka! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

-Vadkinder- válasza:
Köszönöm szépen megtisztelő véleményed! :)
minimál (?) (4,95)
Nagyon jó kép, nagyon tetszik a vágás, és nagyon ügyes megoldás! Jó észrevétel, gratuláloök!

A képre adott pontszám: 5

nonci válasza:
Köszönöm!!
Nagyon érdekes téma és, jó hozzá a vágás, de sajnon nem nagyon lehet eldönteni hogy kihez tartozik a mankó. Ha a egész a sarokben a nadrágos alakhoz, akkor én többet hagytam volna, hogy látszódjon az ő lába is, ha pedig nem akkor vágtam volna még egy kicsit balról. Talán más szögből szerencsésebb lett volna. De így is elég megdöbbentő a kép! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 4.5

accka válasza:
Köszönöm! Egyébként nadrágos alakhoz tartozik.
Nekem nagyon tetszik a kép, bár az ötelt nem új, nagyon szép a megvalósítás, és tetszik hogy nem nyúltál bele Ps-sel, mert ennek ellenére nagyon szép élénk színei vannak! Gratulálok! :)

A képre adott pontszám: 5

oliver001 válasza:
Köszönöm, hogy megnézted: Olivér
Akkor itt egy kissé leplezett,bár nyilvánosnak mondható 5-ös :) Nagyon jó a kép, és aki már fotózott mókust életében, az tudja hogy mennyi munka kell egy ilyen képhez! Minden elismerésem! :)
Luigi40 válasza:
Igen, aki megpróbálta az tudja, aki nem az....no, hát találsz olyan véleményt is a fotóim alatt:-)
Hát igazán nem szeretem lehúzni a fotókat, de azt kell mondjam, hogy aki erre 3-ast,4-est adott, az valószínűleg nem nyitotta meg a képet. Sajnos nagyon homályos, és a képen nem is látni olyan pontot, ami éles lenne. Azthiszem nem volt bekapcsolva a makród a gépen, vagy csak nem jó helyre fókuszált. Tudom általában az ilyen értékeléseken meg szoktak sértődni az emberek,de ha arról az oldalról közelíted meg a dolgot, hogy esetleg tanulhatsz azokból a dolgokból amiket írnak neked, akkor hamar sokkal jobb képeid lesznek majd! Remélem így lesz! Üdv

A képre adott pontszám: 2

San Siro (3,92)
Nekem igazán tetszene a kép, kár a feliratért, nem megy jól a szkennelt régies képhez a mesterséges felirat, de nem ez a legfontosabb. A témaválasztás nem rossz, jól illik hozzá a régies stílus,bár azt hiszem ekkora térből többet is ki lehetne hozni, például úgy hogy kicsit szokatlanabb szemszögből fotózod. De ez persze szubjektív! További sok szép képet!

A képre adott pontszám: 3.8

Topipeti182 válasza:
Sajnos nem mehettünk feljebb, de ez nem mentség. Óriási területek vannak ebben a stadionban minden irányban. Alig található egy olyan pont, ahonnan az egészet belátod. A felirat meg úgy éreztem hogy szükséges.
Egészen megborzong az ember ha nagyban megnézi, nagyok találó a kép, szép hangulatos kivitelezés. Elsőre egy piszhokrimi filmváltozatának egy képkokckája jutott eszembe. :) Gratulálok, ügyes fotó!

A képre adott pontszám: 5

zdee válasza:
Hát nem épp az a műfaj forgott a fejemben, ám legyen;))
Köszönöm waeni!
1/5 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ