BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA korzo (3,76)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 13 darab

Csak a lényeg, és ez így tökéletes. 100% ötös!
Én még feliratot se tennék rá (valaminek lenni kell a hátsó oldalon is ;) Sőt, akár még közvetlenül a CD-n is elképzelhetőnek tartanám.

A képre adott pontszám: 5

Vargham válasza:
Biztos, hogy nem a lemez legelején lesz, 5 tagú a zenekar. Ez a sorozat elsö eleme, majd a többieket is legotózom. Lesz belül egy kihajtható rész. Kívülre még nem tudom, hogy mit teszünk.
Valóban jó kis kép! teccik, és még hibát sem találok hirtelen (c:
Szép biciklis emlékeket ébreszt bennem (lehet elő is szedem a garázs mélyéről 8-)

A képre adott pontszám: 5

lazus válasza:
Köszönöm! Es jo biciklizest!
Na azér'! :-) Akkor ide is nyomom az 5öst, mert megérdemled, és nehogy elvesszen már...

A képre adott pontszám: 5

Tschoerloe válasza:
Köszönöm.
Hááát a keret tényleg ronda, de inkább nem figyelek oda ;-) Ha elvonatkoztatok, akkor egyébbként teccik, nem is kötök bele másba, szal' hadd menjen az az 5ös.

A képre adott pontszám: 5

Tschoerloe válasza:
Igérem, és fogadom, hogy ha nincs időm tisztességes keretet kreálni, akkor inkább nem rakok rá semmilyen keretet.
A Király (4,99)
Az egyértelmű volt, hogy nem lehetett könnyű megcsípni vaku nélkül, többek között ezért is éri meg az 5öst (még csillagot is neki! :o) Szal' csak gratulálni tudok hozzá!
Predator X válasza:
Köszönöm szépen.
A Király (4,99)
Nekem nagyon tecc. Látszik, hogy nem is olyan könnyű/egyszerű foglalatosság az énkelés. Már ha valaki mindent belead ;-)

A képre adott pontszám: 5

Predator X válasza:
Köszönöm, amúgy énekeseket fotózni sem könnyű, annyit mozognak, ha más nem a fejükkel :)
felemas (4,67)
Timmtomm-hoz tudnék csatlakozni én is: A kép szép, teljesen rendben lenne, csakhát kéne béle egy kis fény, meg egy kis poén (hiányzik az, amitől elméláznék a képen), meg valóban fentebb kéne tolni a vágást. Ezek miatt sajnos nálam is lecsúszik az 5ösről.

A képre adott pontszám: 4

Rrocko válasza:
Teljesen igaz,meg csiszolhattam volna egy kicsit.
Adok má' én is egyet akko',hisz nekem is teccik HE! (c:

A képre adott pontszám: 5

Koke válasza:
Akkó meg is köszönöm :)
szakest (4,37)
"Tisztelt gyűrűavató szakestély" elfogultságot kell bejelentenem ;-) Tetszik meg minden, de sajnos egy kicsit sötét lett... kár érte. Ha el tekintenék a kezedtől (ami részben betükrözödik) meg a sötéttől, azonnal nyomnék egy 5öst, de így sajna csak 4.

A képre adott pontszám: 4

leventx válasza:
Nem akarok mentegetőzni, de a szakesten nem akartam feltűnő lenni, suttyomban fotóztam. Persze a gépen se lehet sokat állítani!
Szép élénk színek, tetszik a kompozíció is, jól megmutatja a hangulatot, a lendületet, én is egyedül csak azt sajnálom, hogy nem látszik mit is csinál az emberkénk, bár végülis a tekintete úgyis magához vonzza a figyelmet (sőt lehet, hogy jobb is így...) Szvsz megéri az 5öst.

A képre adott pontszám: 5

HAEANRO válasza:
Az emberkénk csónakot vezet, a bot a farmotor kormánya.
Valóban nagyon jó meglátás. Teccik :-) Viszont engem is zavar egy kicsit a nagyon éles háttér, azt tényleg homályosítani kéne. Sőt, akár egy megfelelő szögben odamontázsolt fát is el tudnék képzelni helyette (de ez már csak kötözködés 8-) szal' csak így tovább

..majd lepontozzák azok, akik tényleg értenek a fotózáshoz ;-)

A képre adott pontszám: 5

zsömi.nyuszi válasza:
ilyen szinten már nem szeretek beleturkálni a képekbe.. bár az igazat megvallva még nem vittem túlzásba a próbálkozást, úgyhogy lehet a végén még elszórakozom vele :)
köszönöm

NAgyon tetszik. Sötét hangulata van, főként a vonuló felhökkel, pedig tulajdonképpen semmi hátborzongató nincs a képen (csak egy harci jármű, ami akár egy múzeum udvarán is állhatna). Szal' tökéletes kompozíció! Gartula :-)

A képre adott pontszám: 5

epitesz válasza:
a hatborzongato az volt, hogy ez az autout menten van Horvatorszagban, otthagyva emlekeztetoul...
Folyosó (3,86)
Tetszik a dőlés is, meg a sakktáblaság is, viszont én is "képszélességre" futtatnám ki az álmennyezetet, meg eltüntetném jobbról a sarkot. Az emberek így nem tökéletesen passzolnak, de én az "eltüntetés" helyett, megpróbálnám a hosszú záridős elmosódó mozgást elkapni. Akkor talán mégjobban előjönne ez az émelyítő hatás.

A képre adott pontszám: 4

Én is az álló formátumra szavaznék, meg meg kellett volna próbálni egy kicsit jobbra húzódni (ki kerültek volna a zavaró dolgok balról). Ezektől eltekintve tecc.

A képre adott pontszám: 3