BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA nerati (4,27)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 156 darab

1/10 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Így láttam (4,04)
"Első feltöltött fotóm"

ez valami trükk? számos fotód csodáltam meg itt, ha tudtam volna hogy erőslecc a feltöltő ehhez nem is írok inkább semmit, mer minden eddigi képe tökéletes főleg a gombások tehát valami itt nem stimmel
üdv
erőslacc válasza:
Nem csak dicsérni kell tudni, kritizálni is! Javaslom olvasd el a szabályzatban(tájékoztatóban) szereplő, a véleményezésekkel, pontozással kapcsolatos leírást! Jó fotózást!
Így láttam (4,04)
ne haragudj hogy le mertem írni a véleményem az ide feltöltött képedről. máskor tedd nem pontozhatóvá, és a sértegetést kikérem magamnak
erőslacc válasza:
Azért jó lenne, ha egy kicsit jobban odafigyelnél a véleményeidre, mert mostanában nagyon sok odadobott irományt kaptam, aminek se eleje se vége. Tudom, hogy nem én vagyok a moderátor, (van annak elég dolga) de a saját fotóim védelmében kérem, hogy ha írsz, és pontozol akkor indokold meg rendesen, érthetően. Mi az, hogy bizonytalan az élesség? Ha tényleg az első fotóm volna, igencsak "bizonytalanul" ülnék a gépem előtt! És minek itt legugolni? Alulról akarod lefotóztatni velem, hogy az alsó szirmok látszanak, ha egyáltalán a levelektől látnék valamit. Ha lehetne kreditet vonni rossz és nem hasznos vélemény miatt, most levonnék tőled! Örülj, hogy elfogadtam!
Narglie (4,81)
ejjj, kiraktam háttérképnek fekete háttér elé...remekül mutat, köszönöm.
(azt mondjuk nem értem hogy került oda füst nekem még sose füstölt ott pipa)
üdv
TeZZ válasza:
füstölőt tettem a dohánytartó részébe, és vakuval villantottam rá a füstre :)
köszi a megtiszteltetést!
jó pipázgatást!
üdv
Narglie (4,81)
apám, ez nagyon ott van. engem nagyon megfogtál a témával, nincs is jobb mint a kedvenc társaságoddal a kedvenc dohányod beletömni, körbeülni, dumálni, sörözni, közben halkan szól a dzsessz, igazi közösségi élmény, összekovácsol. de Te most nem ezt mutattad meg, hanem ennek a nagyszerű tárgynak a szépségét. remekül sikerült gratula.

A képre adott pontszám: 5

TeZZ válasza:
köszi!
igyekeztem 2 apró élvezeti részét a pipának kihangsúlyozni:
- a füstöt csak itt most felette van
- a víztartályat ami szerencsésen lehűti a füstöt
ezekszerint sikerült :)
köszi a véleményt!
üdv
nagyon tetszik ez a perspektíva, meg a színek, a találó címről nem is beszélve. gratula

A képre adott pontszám: 5

African válasza:
köszi
hát erre nem sokat tudok írni, max annyit hogy köszönjük az élményt, élőben lehetett csak enné csodásabb. grat

A képre adott pontszám: 5

Fecó67 válasza:
Köszi, az volt:-)

Fecó
alulról én kicsit vágtam volna még, de mindenképp 5ös. én 1 évig fotóztam egy hasonló képességű géppel úgyhogy tudom értékelni ezt a fotót, sose sikerült hasonlót. gratula

A képre adott pontszám: 5

LJani válasza:
Köszönöm. Jó kis gép ez. : )
volt valami a kép szélén, hogy ilyen a vágás? bár én nagyon szeretem a szokatlan képkivágásokat és az állóformátumnál különösen, de itt nem érzem indokoltnak, inkább hibának érzem. jobbról midenképp hagyni kellett volna még egy kicsit, a gólya csőre miatt. de a hangulata tökéletesen átjön, gratula.

A képre adott pontszám: 4.8

y4k válasza:
Köszönöm szépen, legközelebb okosabb leszek, és remélhetőleg nem fog úgy reszketni a kezem, mint ennél a fotónál.
Meglepően sok értékelést kaptam, de a tiéd eddig az első, ami igazán építő jellegű, ha 4,5 nél kisebbet adsz, dobtam volna egy kreditet, de köszönd a jó szívednek és a rendszernek, így nem tudok. :-(
Köszönöm szépen, hogy megnézted!
Így láttam (4,04)
ajjaj hát ez nem lett jó szvsz. az élességet bizonytalannak érzem, így az előtér sem megnyerő. a 3 nagy téma sok, csak ugrál az ember szeme ide oda, míg nem elviszi a teljesen kiégett háttér ami így nagyon zavaró. én egy kicsit leguggoltam volna, és kissé békaperspektívában egy nagyon jó ellenfényes témát lehetett volna találni, de így nekem nem tetszik. sajnálom.

A képre adott pontszám: 2

erőslacc válasza:
"Bizonytalan az élesség"...ez naggyon jó, leguggoltál volna...minek? elintéztem otthon...
Állóvíz (4,98)
mindig is szerettem a merész vágású képeket, de én még merészebb lettem volna, balról a vízpartig vágtam volna, hogy a felső sarokból induljon a vonala. egy kicsit zajosnak tűnik. de nekem tetszik a hangulata. grat.

A képre adott pontszám: 4.8

Aramiss válasza:
...ez amolyan tompán sarokra vágottan merész : ) Köszönöm, örülök, hogy tetszik !
hát ez nagyon korrekt. már kicsiben is biztos voltam az öt pontban e miatt a merész szokatlan vágás és az álló formátum miatt. de mikor megláttam a színesben hagyott tükröződést a ló szemében... hát készen voltam. ők 3an biztos szerethetik egymást.
gratula.

A képre adott pontszám: 5

Tötő Zsó válasza:
Köszönöm szépen :-)
moments (4,96)
mostanában kezdenek nagyon tetszeni az ilyen fotók, amikre ránézek és azt ondom "ez mé nem nelkem jutott eszembe". szép minimál, nem csak a formék és a téma, hanem a színek terén is. minden szürke és fekete mégis nagyszerűen kijönnek az alakzatok. remek.

A képre adott pontszám: 5

Tryumf válasza:
Köszönöm szépen.
X i (5)
kalap marad :)
erőslacc válasza:
És ha nem én vagyok? Milyen kalapod van? Szalma? Mert akkor szerencséd volna...de ha cowboy, rághatnád egy hétig...Hali
X i (5)
egy újabb erőslacc-os kép, gomba, tökéletes fények, jó perspektíva. ha tévednék megeszem a kalapom.

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
Örülök, hogy megismerted a fotóm nerati, köszönöm a véleményed. üDV.
még egy kérdés: a sherpness-t hova szoktad állítani? köszi előre is (én hard-ra)
erőslacc válasza:
Ezen még kisérletezgetek...Nagyon téma függő...ezt meg kell tapasztalni...bonyolult dolog...Sok minden más beállítástól is függ...
igen, nekem is mindig iso 80. a kontraszt, wb, stb.. tanácsokat már mondta itt valaki, lehet hogy Te. be is állítottam úgy és határozott a javulás de még nem az igazi, nekem is fejlődnöm kéne :)
köszönöm az ötleteket azért.
szép fényeket
erőslacc válasza:
Nagyon nehéz ezt a gépet használni, aki ilyet vesz felkell kötni a gatyót, mert millió állítási lehetőség van. Én kimerem jelenteni egy év használat után, hogy a beállítási lehetőségek 10 százalékát SE használtam eddig! Mire mindent kipróbálok, összhangba hozom a paramétereket plusz a látottakat, már a marson fognak fotózni a többiek, valami lézeres tekkknikával...Szép fényeket neked is. Üdv. (ezért kezdem egyébként egyre jobban megszeretni, csak bírja a gyűrődést...
Elefánt (3,62)
hát ezt a képet meg mi lelte? legalábbis a pontszámát? ez ennél sokkal jobb. szépek a fények, főleg ahogy az elefánton csillan. kellemesen lágy kép és nagyon jól áll neki az ff. alul én vágnám az életlen részeket, a gyermek kézfeje aljáig és kicsit az arc lehetne élesebb. de jó kép összességében szvsz

A képre adott pontszám: 4

holbokt válasza:
Sziasztok, sajnos az első értékelőnek rossz kedve volt, aztán utána a többiek meg ahhoz mérten adtak...Én sokkal többre értékelem ezt a képet a jelenlegi pontok ellenére is. Köszönöm, hogy megnézted, meg azt, hogy mertél leszakadni a diktált irányról! t.
Munka (3,67)
a mondanivalóval nincs gond szerintem, egyébként van neki. nekem nagyon etszik ez a perspektíva és a meglátás. a kivitelezéssel van gond. zavaró a homályos belógó falevél. jobbról nyugodtan lehetne vágni a szintén életlen nagy piros részt, a jobb keze pedig kiégett.

A képre adott pontszám: 3.5

Sesyke válasza:
köszönöm az értékelést, örülök, hogy tetszik a meglátás, igyekszem javítani a kivitelezésen :)
ez a téma szvsz fekete-fehér. de ez a legkevesebb. nagyon rossz a vágás, a stohlbuci csak behajol a képbe meg nem is, zavaró hogy hiányzik a hátának egy része ha az meglenne és télleg hajolna akkor még jó is lehetne. a trokánpé is nagyon rossz helyen van vágva, egyik térde amputálva, másik nem én a bot aljánál vágnám. mondjuk ha már szóba került a bot az egyetlen jó ahogy az kivezeti a szemet a képből fel a sarokba. nemtom tudatos-e de ha igen akkor olyan mintha csak arra figyeltél volna szerkesztéskor.
a háttér nincs elmosva kellően. a sok világos folt, meg a színek zavarják a tekintet. blendeelőválasztással egy kisebb rekeszértékkel ez kiküszöbölhető lenne.
valahogy nem érezni a képen hogy mi akar lenni a mondanivalója. szerencsésebb lett volna valamelyik pecás arckifejezésére koncentrálni talán. vagy a kettejük közti viszonyra kiemelve testük találkozási pontját ahogy S.A. rákönyököl T.Pre. vagy ilyesmi.
sajnálom de nem tetszik, szvsz nem jó kép

A képre adott pontszám: 3

bölcs27 válasza:
Minden jogos amit írsz, kivéve a blendét. F2.8 volt... az a max.
üdv
istván
nagyon szépet álmodtál :)


A képre adott pontszám: 5

Tryumf válasza:
Köszönöm.Álmodj Te is ha teheted.
1/10 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ