BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Boston1990 (2,26)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 22 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
egyutt (3,86)
Hatásos kép, tetszik a színe, jó a kompozíció, de a bal felső sarok nekem nagyon üres, a jobb oldal pedig túl sötét. Így szerintem, egy kicsit felborult a fotó. Az ötletért elismerésem. Grat!

A képre adott pontszám: 4.4

belyaaa válasza:
koszonom...ha a tokok kozepen lettek volna elhelyezve, akkor egyenletesen esett voln a a feny ket oldalra. es ettol akartam valahogy elrugaszkodni. :) orulok, hogy megosztottad velemenyed :)

A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Egyszerű kép, az alja elég, viszont az ég túlságosan sötét. Nem tudom eldönteni, hogy csíkkal vagy anélkül lenne jobb. Számomra a házak izgalmasak. Az ötlet nagyon jó, lesz eből még jobb is. Grat

A képre adott pontszám: 4.4

Lacco válasza:
Köszönöm.
Kicsit nyugtalannak érzem a képet, nem könnyű ránézni. Nem vonzza semmi nagyon a szemem, egyszerűen jól néz ki. A komor színeket kiegyenlítik a meleg fények. A dőlésről annyit, hogy van sok egyenes vonal (ablakok), hogy az ne legyen zavaró . Kicsit sötét, hatásos kép. Szép munka!!

A képre adott pontszám: 4.8

Etienne válasza:
Köszönöm szépen, jólesett :)
Nagyon szép fotó, bár nekem egy picit zavaróak a homályos részek, ahogy itt-ott belenyúlnak az éles részekbe. Teljesen átjött a hajnal hangulata, ügyes, gratula

A képre adott pontszám: 4.8

tlight válasza:
Köszönöm az értéklést!
A homályos-éles részek arányában a lényeg.
Inkább érzés mint direkt üzenet - impresszió.
Komor, hatásos kép. Tetszik a fotó hangulata, a fák a két oldalon egyfajta keretet adnak neki, a bicaj is pont a helyén van, nem látok hibát benne. Grat!!

A képre adott pontszám: 5

K.Geri válasza:
köszi szépen, örülök, hogy tetszik
Elég szomorú hangulatot árasztó kép, és mégis nekem ez a kékeszöld szín egy kis vidám könnyedséget visz bele. Ez a kettőség, ez az ellentét nekem nagyon tetszik. jó vágás, jó kompozíció, remek munka, Grat!!

A képre adott pontszám: 5

hunblaz válasza:
Köszönöm szépen!
Hááát a hibákkal kezdem: __. Bocs a szigor miatt:D Hihetetlenül jó kép, gyönyörűek a színek, jó a vágás, pont annyira homályos a virág, amennyire kell, megvan az egyensúly. Igényes, remek munka!!

A képre adott pontszám: 5

.Alvin válasza:
Semmi gond,kell a szigor is_. :D
Köszönöm!
Marihuana (4,12)
Nehéz kép! Ha nem olvasom el a megjegyzést, akkor még mindig csak pislognék a kép láttán. Bonyolult a téma, bár én sem tudnám jobban kifejezni, hogy megy ez a drogdolog ott, de szerintem ez a kép kevés ehhez. Ha ennyi a max, akkor rossz a témaválasztás azért jó kép, grat!

A képre adott pontszám: 4

NOD válasza:
Ez lett az egyik fotója egy sorozatnak drog témában. Van, amelyik önmagában is megállja a helyét, van, amelyik csak magyarázattal. Ez például csak úgy.
Köszönöm az értékelésed!
Merész! Ez jutott eszembe elsőként. Jók a színek, remek a forma, de a fát nem értem. Nekem nem kellene, anélkül is teljes. Így kicsit zsúfoltnak érzem, remélem csak én vagyok így evvel. Gratula!

A képre adott pontszám: 4.5

mark válasza:
köszönöm az értékelésed.
Nagyon szépek a színek, bár a tömörítés nagyon nem tett jót neki szerintem. Megvan az egyensúly, a középső "lyuk" vonzza a tekintetet, de valahogy nem zavar, avval teljes a kép. Talán, ha többet látnék a tájból, még jobban tetszene. gratula!

A képre adott pontszám: 4.7

digidroid válasza:
Köszi, a címre még felhívnám a figyelmedet azért:-))
Relax (4,84)
Nagyon ütős! Szinte teljesen átjön a macsek nyugalma, remek fotó. A hiba, hogy nem találok semmi hibát:). Nagyon megfogott, eszméletlen jó kép! Így tovább!!!

A képre adott pontszám: 5

Rachael válasza:
Nagyon szépen köszönöm!:)
Remek, minden benne van, lényegre törő, hatásos. Szépek a színek, jó a kompozíció, igényes munka. Kár a fáért a bal oldalon, és az a piros reflektor is nézhetett volna máshova. De tetszik, gratula!

A képre adott pontszám: 4.7

DuraAce válasza:
Köszönöm.
Szép! Hatásos, szinte életre kel az ember mozgása! Az épületeket jó lett volna elhagyni szerintem, és akkor már egy más vágás is szóba jöhetne, de amúgy nagyon tetszik, grat.!

A képre adott pontszám: 4.6

istone válasza:
Köszi!
Ablak (4,55)
Kicsit nehéz kép. Dőlt vonalak, erős kontraszt, nagyon hatásos. Jó lenne többet látni a városból, és kicsit böki a szemem a bal sarokban lévő árnyék, de így is remek munka!

A képre adott pontszám: 4.7

True Love (4,89)
Nagyon jól néz ki a homok, ahogy fújja a szél. kár, hogy így megvan vágva, vagyis jó lenne még többet látni a sivatagból. De így is megvan az egyensúly. Az ég lehetne sötétebb. Remek munka!

A képre adott pontszám: 4.8

NZsuzsi válasza:
:)Ennyi fért az optikába
Köszi szépen
Nagyon tetszik a kép, lehet az is sokat számít, hogy enyhén piromán vok:). Jó, hogy ferde a gyufásdoboz, merész a vágás, remekül elkapott pillanat. Szép munka!!

A képre adott pontszám: 5

csocsesz válasza:
Köszi
Szép fotó, irigyellek, hogy ott lehettél. Kicsit lehetne élénkebb a kép, így nekem egy kicsit egyhangú, de a pálmalevelek nagyon sokat dobnak rajta. A talajt hiányolom egy picit, beleférhetett volna. De akkor is gratula!!

A képre adott pontszám: 4.5

Oncsy válasza:
Köszi az értékelést.
Apály (4,76)
A hajó és az iszapos terület már magában magával ragadó én nem éreztem volna hogy beletegyem a kilátást, de belátom így sokkal izgalmasabb. A borús ég, a rozzant csónak, az egész környezet egy kicsit lehangoló, de nagyszerű. Az még jobb lett volna, ha a kis csónakon kívűl más hajók nem lennének, de hát az ilyen elég lehetetlen. Azért nagyon teccik!

A képre adott pontszám: 5

csondy válasza:
Nagyon köszönöm!
fa(l)_1 (5)
Nagyon kellemes kép, nem az az igazi nyugalom árad belőle, de mégse túl mozgalmas, a színek gyönyörűek, nem tudom mennyire lett megvágva, de még jobb lenne, ha még nagyobb felületen látnánk ezt a szép látványt. Nekem bejön!!

A képre adott pontszám: 5

nonci válasza:
Köszönöm szépen, nem olyan sokat vágtam.
Nagyon bejön a kép. Nem tudom szándékos-e a hideg-meleg hatás, a hó az alján nagyon hideg, élettelen, viszont a kép többi, nagyobb része meleg, nagyon eléttel teli. Lehet nem ez a lényeg, de nekem ez tetszik benne a legjobban. A fák egy kicsit szűkítenek, de sokkal érdekesebb így, mintha nem lennének. Csak gratulálni tudok!

A képre adott pontszám: 5

Oncsy válasza:
Nagyon örülök, hogy átment a képen az ami pont engem is ott megfogott és meg szerettem volna örökíteni. Köszi a véleményed.
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ