BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Atlonim (4,76)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 1426 darab

1/86 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
nyár (0)
Jól esik ebben a zord időben egy ilyen képet nézegetni. A pasztel színei nagyon bejönnek, olyan, mintha egy régi, lejárt filmre exponáltad volna. Egy-két apróságot javítanék rajta, de a hangulata így is átjön...
E-lla válasza:
koszi!
Biztosan kérdezték már, de ez meg micsoda? Amúgy szép a kék színek átmenete és a hálós textúra is. Olyan, mint egy "közúti buborékdugó kék órában"...
h.rom válasza:
Habfürdő habja kb. 2 centiről makrózva.
Köszönöm!
Olyan, mint egy elnagyolt impresszionista festmény egy részlete. Vízió, hangulat. Remekül passzol a jelenlegi esős, őszi hangulathoz. Szép színek és színátmenetek. Érdekes, mégis egyszerű, jó ránézni. Sok szoba falán mutatna jól. Grat!

A képre adott pontszám: 5

Nanuq válasza:
Köszönöm!
Tök jó, vicces, ötletes!...:)
Osztya válasza:
Köszi, örülök.
sziget arcok (4,98)
Van egy elborult, vidám, de mégis félelmetes képi világa, hangulata. Jól visszaadja a szigeti önfeledt vidámkodást, a visszafogottabb színek illenek hozzá.
Tetszik, grat!

A képre adott pontszám: 5

KutasiKovács válasza:
Köszönöm szépen!
Szia!
Szeretem és nagyra becsülöm az olyan jellegű fotókat, mint ez is. Itt nem elsősorban a technikán, hanem sokkal inkább a fotóson, illetve a fotós szemén múlik, hogy észreveszi-e a mindennapokban rejlő, absztraktba hajló, érdekes részleteket. Jó szerkesztés, jó fények. Ez utóbbi játékosságot kölcsönöz a képnek, érdekesebbé teszi. Az égbolt színébe utólag belenyúltál?
Tetszik, grat!

A képre adott pontszám: 5

ruprechjudit válasza:
Köszi! Nem nyúltam bele, ilyen színe volt a reggeli égnek.
zuhé (4,95)
Szia,
ez aztán az elkapott pillanat!...:) Kifejező, mosolygós kép, nekem nagyon bejön! A fényképeződ túlélte az esőt?...:)
Grat!

A képre adott pontszám: 5

worker_boy válasza:
Szia!
Nem lett baja a gépnek, sátor alól fotóztam. :)
Örülök, ha tetszik és köszi!
Szia,
vidám, játékos, színes, kívánatos, gusztusos és esztétikus. A szög, ahonnan fotóztad , is illik a képhez. El tudom képzelni egy fiatalos, lendületes gyorsétterem teraszán a nyári napsütésben az étlapon. És szerintem ezektől jó egy ételfotó.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

Osztya válasza:
Köszönöm az értékelést.
Szia,
tök jó, nem szokványos, érdekes kép. Jól játszottál az átlós szerkesztéssel és az ff is illik a hangulatához. Hab a tortán, hogy a Duna is pont a flasztert nyaldossa és emiatt még érdekesebb a történet. Nagyon "üres", magányt megjelenítő felvétel.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

anorexiás mikulás válasza:
Köszönöm az értékelésed. Riportnak talán túl hangulatközpontú, de azért elfér ez itt.
Stégen (5)
Szia,
most olvasom, hogy ez tényleg "együttesfotó"...:)
4kkkk válasza:
kizárólag idézőjelben
Stégen (5)
Szia,
méltatlanul keveset értékelt kép... Nekem bejön, tök jó hangulata van, picit egy "együttesfotó"-ra hasonlít. Tetszik a stég átlós szerkesztése, a képből kinéző figurák. Együtt vannak egy stégen, mégis mindannyian egyedül, magányosan. Az egyetlen észrevételem: ff konverziónál vagy tömörítésnél elvesztek a feketéből a részletek, sajnos eléggé bebuknak a sötét részek.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

4kkkk válasza:
igen, túl fekete lett, viszont a felhők miatt kénytelen voltam a kontrasztot megnövelnem. kimondottan örülök, hogy tetszik!
Jó pillanat, sokatmondó, mesélő szemek. Jól áll a képnek a négyzetes vágás és az ff is OK. Tetszik, gartula hozzá!
fehér elefánt válasza:
Köszönöm szépen!
Szia,
úgy látom, hogy ez a Palkonya egy remek hely csillagfotózásra! Kellemes, hangulatos kép. Tetszik a fények finom találkozása a horizonton. Mesebeli perspektívát kölcsönöz a képnek, hogy alulról fotóztad (elnyújtott házikó).
Grat!

A képre adott pontszám: 5

colti válasza:
Köszönöm
Szia,
először is, nehogy megsértődj a kapott pontszámon. Ez az én szubjektív véleményem, a lényeg, hogy neked tetszik és hogy téged egy feledhetetlen szomjoltó pillanatra emlékeztet!
Másodszor: kaotikus, kivehetetlen, de nem absztrakt módon. Nem látom benne a tudatosságot, a vízcsap feje (ha nem írod, lehet, ki sem találom) inkább emlékeztet egy életlen műpélóra és nem arra, ami valójában.
A szerkesztés is hibádzik nálam: a bal oldal túl hangsúlyos, emiatt "dől" a kép. Vagy átlósabban kellett volna fényképezni, vagy a jobb oldalon valamivel ellensúlyozni.
De talán a legzavaróbb, az életlenség. Látom én, hogy a vízre próbáltál élességet állítani, de nem értem ennek az okát. Sehogy sem jó így. Olyat el tudok képzelni, hogy a csap feje éles és a többi elmosva, de valahogy az is elég "unalmas" lenne.
Összefoglalva: a legnagyobb hibát a komponálásban és az élességállításban látom. Úgy érzem, hogy tudatosabban kell egy kép készítéséhez hozzáállni.
Remélem segítettem valamelyest.
Üdv

A képre adott pontszám: 2

Szia,
nehéz témát választottál, mondhatni "lerágott csont" Budapestet a kék órában fotózni. Rengeteg hasonló képet láttam (készítettem) már, de bevallom, nehéz megunni a szépet. Technikailag tökéletes, keresve sem találok "hibát". Tudatos komponálás, tetszik, hogy a hidat a jobb oldalra szerkesztetted és szépen "fut" a sarokba. A fények is jól kiexponáltak (a hídpillér teteje szinte mindig kiég). A hidat jól egyensúlyozza a Bazilika bal oldalon.
Grat!

A képre adott pontszám: 5

Balex válasza:
Köszönöm az értékelést. Üdv.
Ez egy festmény!... Kicsit sötét. Gondolom ez direkt, tudatos, de nekem túlzás. Csak sötét szobában lehet igazán élvezni. De van egy hangulata, sokat dob rajta a textúra. Saját szobámba nem illene, de el tudok képzelni olyan lakást, kis vályogházat, ahol jó lenne a falra akasztva.
Üdv
R.János válasza:
Köszönöm nagyon szépen a kedves véleményedet.
Üdv.János
. (4,82)
Ez meg micsoda? Nagyon jó! Sejtet, nem árul el túl sokat. Absztrakt. A háttérben a neonszínű átló, a mélységélességgel való játék jól áll a képnek.
Gratula!

A képre adott pontszám: 5

suncike válasza:
Egy szőlő kacs, a háttérben meg nádkerítés.
Meg egy kis utómunka.
Köszönöm a véleményed
Szia,
biztosan nem én leszek az első, aki azt írja, hogy "igazolványkép" jellegű felvétel...:(
Amúgy a szem penge éles, technikailag jónak látom, de nincsen benne semmi "plusz", ami megfogna, ami miatt megragadna a kép a fejemben.
Mivel portréfotózásban és világításban sokat kell még tanulnom, ezért inkább pont nélkül.
Üdv:
Ádám
woodoo69 válasza:
Köszönöm, természetesen én is tanulom a portréfotózást, sajnos igazi modellem nincs, de ettől függtelenül lehetett volna jobb is ,legalább is technikailag.
Szia!
A tájképek a gyengéim. A hátteret sötétebb színűre állítanám, jobban "kiugrana" belőle a kép (ez természetesen nem hiba!). Egyébként szép felvétel, jól áll neki a hosszított vágás. Egy két teve az előtérben dobna rajta...:)
Üdv:
Ádám

A képre adott pontszám: 5

bece válasza:
Teve sajnos nincs. Mert ezen a vidéken 100 km-es körzetben nem hogy település, de még út sincs. Ide csak olyan vezetővel lehet terepjárón menni, aki nagyon ismeri ezt a vidéket. Köszönöm az értékelést.
Kerengő (4,72)
Kellemes, a kép hangulatához illő színválasztás. Az ablakon beszűrődő fény teszi a felvételt izgalmassá. A kompozíciót én úgy fotóztam volna inkább, hogy egyet az ablak felé lépek, így a középső padlócsík a bal alsó sarok közelébe kerülne, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy a háttérből (folyosó végéből) többet lehetne látni. Ez utóbbit hiányolom kicsit de annyira nem lényeges... Összességében hangulatos kép!
Üdv

A képre adott pontszám: 5

Espíritu válasza:
Szia!
Azért nem úgy készült ahogy Te ajánlod, mert akkor az oszlop és szobor lekerült volna a képről.
Köszi szépen!
1/86 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ