BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA robitcar (4,14)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 260 darab

1/17 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Miért is kilátástalanság??? A panoráma világos, látszik, épp ezt videózza a hölgy... arra kell gondoljak, hogy a nő, mint személy kapcsolandó a kilátástalansághoz. Na de miképp? Talán mert kendőben, kesztyűben fényképez? Talán mert esetleg muszlim is lehet (bár nem muszlim nők is fényképezhetnek efféle felszerelésben... ). Talán valami ellenérzésfélénk, vagy prekoncepciónk támadt személyével szemben? Ez akkor nem róla szól, hanem rólad. Nagyon gyengének érzem tehát a címet. Ha cím nélkül értékelem, akkor pedig unalmas tucatfotónak érzem, minden tudatossága mellett. Talán a 123 lenne a jó pontszám, a címe nélkül.
v.é.g. (4,97)
Nem nézem el a hülye textúrát, épp az az egyik kedvencem a felvételeden. Kicsit zavar a bal alsó sarok: fényei káráztatnak.

A képre adott pontszám: 4

ruszalka válasza:
kösz
Ami a kompozíciót illeti, rpety, szerintem az épület hajlata és a fa "belesimulása" adja a kép komponáltságát. Ezt zavarja jócskán a többi "gizgaz".
nasztaszja válasza:
:)
Szia! Nagy reményekkel kattintottam a képre. A köd az egyik kedvencem. A kompozíció, ami a fát és az épületet illeti, szerintem jó. Nekem tetszik. Kár, hogy sok zagyva ág látszik az előtérben, engem zavarnak. Az élességet a fenyőre vettem volna, nem az első fára. Betakar az épületbe is.... az zavar.

A képre adott pontszám: 3.8

nasztaszja válasza:
Köszönöm szépen az értékelésedet, igazad van, bár a faágakat nem tudtam megkérni hogy menjenek egy kicsit arrébb :)Az élességgel én is szivesen játszanék néha, de sajnos kompakt gépem van. :)
"B" (5)
ja, és milyen klassz az, hogy a háttér nem ragadja el a tekintetet, sötét marad, csak a kavicsos aljzat látszik... bombajó(nak tartom)
petrikelmi válasza:
Köszönöm.
"B" (5)
Nem hiszem, hogy az állatportrék miatt eszkuzálnod kellene magad, különösen, ha az jó beállítású, szépen kivitelezett felvétel. És bár semmi attrakciót nem végez a macska, szinte jellemábrázoló modellt ül.
Ami kevéssé tetszik, az a mélységélesség hiánya, ugyanakkor aminek élesnek kell lennie, az az is.

A képre adott pontszám: 5

petrikelmi válasza:
Köszönöm, a modellség számomra is meglepő volt. :-) Az előtérben a kavicsok elég elmosódnak szerintem, hátul meg ugye semmi nem látszik. De vakus képnél elég nehéz is ezzel játszani.
Dachstein V. (3,98)
Misztikus kép. (ilyet már írtam valahol, de ide is igaz: Friedrich festményére hasonlít ködös rideg, nyomasztó vonásaival).
Nagyon tetszik a sziklák öregemberarc keménysége és a keretet képező ködös havas-sziklás vidék kontrasztja. Nem tudom miért, de Leonardo időskori önarcképe jut eszembe róla. Kissé zavar (nagyban) az alsó havas "ék". Levágnám...

A képre adott pontszám: 4.8

Krisnya válasza:
Nekem kellett az alsó rész hogy érzékeltesse a teret, amiből jó sok volt arrafele:)
Műterem (4,77)
Nagyon érdekes a felvételed! A beállítás, a tükör és tükörkép, a két modell némajátéka elevenné varázsolja a szobrok együttesét. Ki néz kit? Helyesnek érzem, hogy a férfialak csak épp a szélen látszik. A körbehomály effekt bizalmas, kukkolói státust ad a szemlélőnek. Kár, hogy a bal szélen hiányzik ez a bizalmas ködösítés. Ez zavaró.

A képre adott pontszám: 4.6

pediater válasza:
Köszönöm a véleményed !
A feldolgozás "óverszaturáltsága" miatt szürreális grafika hatása lett a felvételednek. Az erőteljes tükörkép-válasz hatás nagyon jó, a színek és különösen az elvaduló zöldek és a lila felé hajló kékek a kép alján megragadók. Kár, hogy a kép alján kialakult "kása" lerontja a kép élvezhetőségét. ez megérdemelne némi munkálkodást.
marcustg válasza:
Hát ebben igazad van, de az eredeti képen is felfedezhető már a "kásásodás"..még próbálkozom majd, hátha jobb lezs, köszönöm a figyelmet!
Vihar előtt (4,86)
Látom, két véglet van, 5 és 4. Nagyon szerencsés vagy ezzel a felvétellel. Sok szép felvételt!
Detect válasza:
Köszönö! Soha rosszabbat neked se!
Vihar előtt (4,86)
Remek felvétel lehetne! Ami engem zavar: a "vízszint magas, több eget igényelne a felvétel (végtére is ott történik a "lényeg"). A kövek iszonyúan elhúzzák a szemet. Ennél talán a fürdőzők se középponti, sem oldalt elhelyezése zavaróbb.A színek csodásak. Szerintem próbáld ki alulról megvágva, kövek nélkül, megtartva a szélességet. Gratula (egyébként)

A képre adott pontszám: 4

Detect válasza:
Felfelé még volt ugyan tér, de ott már nem volt ilyen komor a felhő, + 1 világos sávot nem akartam a tetejére, ezét nyiszáltam. Próbáltam panorámásabb vágással, is az sem tetszett igazán. Expo előtt kellett volna gondosabban komponálni, de arra meg idő nem nagyon volt.
Köszönöm, hogy értékelted, és örülük, ha tetszik.
Borzongató a kép, nagyon szép, apró hibának tartom a kivágatot, amely alul levágja a szirmot. Szerencsésebb lenne, ha a fenyő tűlevelei kissé a háttérbe vonulhatnának, eluralják a képet.

A képre adott pontszám: 4.5

másikvanek válasza:
Köszönöm örülök, hogy tetszik!Miután a keretetmegcsináltam vettem észre, hogy hozzáért a virághoz, de már nem volt kedvem újra csinálni. A fenyő ebben azesetben nem háttér, hanem a kép szerves része, hiszen "rajta nő a virág"! :)


A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Szokatlan macskapóz. Sokkal több van ebben a képben, csak -szerintem- igényel némi javítást. A fűszálak eltakarják a macska arcát, kicsit magasabbról szerencsésebb lenne a beállítás. Azt hiszem, legalább a szemének látszania kellene. Különben tetszik, és nem pusztán a macskák iránti szeretetem miatt. Talán a vad zöldet vissza lehetne venni kissé, így a fű túlharsogja a képet. (Fű a macska alatt és előtt...)

A képre adott pontszám: 3

szorshi válasza:
Tudom, hogy van javítani való. Fentebbről azért nem gondolnám, mert akkor nem érvényesül,hogy mennyire belesüpped.
A zöldön nem változtattam, eredeti minden szín.
Legközelebb, ha sikerül elkapnom hasonló helyzetben, akkor már okosabb leszek.
Köszi a véleményt. :-)
Remek pillanat, nagyon klassz kép, szerencsés a sötét felhők és harsogó füvek, no meg a lovak perspektív együttese. Amit kifogásolok, az a jobb szél vágása, az "egyláb vagy kétláb" probléma. Lehet, jobban jártál volna, ha csak a ló feje lóg be.

A képre adott pontszám: 4.9

zalavar válasza:
köszönöm
enyészet... (4,94)
(egyenes pontokat soha ne keress!) :)))
Morten_ válasza:
:-)))
enyészet... (4,94)
Nagyon klassz a téma, a színek, egyedül azt érzem kis hibának, (nem tudok jobb szót, pedig tényleg apróság), hogy a vasalat -érzésem szerint- kissé magasra és jobb oldalra került. A jobb oldali pánt szegecse "teret kér" magának a kép szélén, de újrafogalmazás esetén sem gondolnám bármely elemet is szimmetriatengelybe helyezni.

A képre adott pontszám: 4.8

Morten_ válasza:
Köszi szépen !
Remek meglátás és nagyon szép a kivitelezés. Különösen tetszik, hogy a mitológiai tárgyú címre találtál és hogy a képet is ebben a megfogalmazásban, ehhez illeszkedve készítetted.

A képre adott pontszám: 5

KirRoyal válasza:
Örülök, hogy érzed a kapcsolatot a cím és a kép között.
Köszönöm a figyelmed.
Nagyon jó, színében és kompozícióban is helyén levő képnek látom a felvételedet. Ha tehetném, már utaznék is Tőserdőre!

A képre adott pontszám: 5

pingvin014 válasza:
nem csalódnál benne... köszi az értékelést...
Prés (4,37)
Negyon tetszik a felvételed, csupán néhány apróság miatt nem gondolom 5-nek. A kúposkerekek és az egyéb részletek, mint főtéma eléggé részletgazdag, így úgy vélem, az árnyék, amely áthalad a két keréken zavaró. A "háromkarú bumszlikerékre" a másik kerék vet árnyékot, pedig különös formája úgy érzem fontos eleme a kompozíciónak. Nem látszik elkerülhetetlennek, hiszen valami képen kívüli tárgy árnyékol. A kép bal alsó részén átvonuló betonacél elhúzza a szemet a témáról. Ezeket érzem zavarónak.

A képre adott pontszám: 4.2

futobab válasza:
Ha tudnád, milyen katyvasz van körülötte! :-) Árnyék nélkül korrektebb tárgyfotó lenne, én nem szántam még annak se, csak teszteltem a fénymérőmet, ezért volt fontos a déli napfény. Az említett árnyék a berendezés felső részéből jön, elég nehéz lenne szétkapni ezért. Köszönöm a figyelmedet!
Láthatóan igyekeztél mindent kihozni a képből, amely egy csodás jelenség egy "részlete". A vágás tudatos, ám ami hiányzik nekem, az élesség. Szerintem túlságosan kicsi az éles rész a képben.
Valahogy nem jön ki a képben rejlő csoda a maga teljességében.

A képre adott pontszám: 4

bsz35 válasza:
Köszönöm az értékleést
1/17 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ