BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
fchili (4,22) KÉPEK
FELTÖLTÖTT KÉPEK SZÁMA:
33
MEGÍRT ÉRTÉKELÉSEK SZÁMA:
184
ADOTT PONTOK ÁTLAGA:
3,83

LEGUTÓBBI VÉLEMÉNY


bolhás,de nincs tériszonya
adott pontszám: 4

szegény cicusra ráférne egy gondos gazdi, aki kicsit rendberakja, mert nem csak bolhás, hanem taknyos és csipás is. ami a képet illeti, számomra nem nyilvánvaló, hogy nincs tériszonya, hiszen nem látom, hogy magasan lenne, azt csak a leírásból tudom meg., vagyis a kép nem igazán beszél magáért, vagy nem jó a cime... ami még zavar az a vágás, felül nagyon szüknek érzem. a mozdulat és az élesség viszont jó és szépek a színek is. ezért 4.

A FELHASZNÁLÓ ADATAI


  • felszerelés
    Yashica FX-3 - imádom! megjártuk együtt a Himaláját is, és sosem hagyott cserben! Kodak Z740- leginkább az 1 gigás memoriakártya miatt szeretem, meg azért, mert könnyű. amúgy sajna lassú, kicsi a felbontása és nem tetszenek a színei. de van PS, lehet javítani rajta :-) Canon 350D + tele + nagylátószög. ezt csak néha nyúlom le a páromtól, de akkor rendszerint jókat kattintgatok vele.. lehet, hogy veszek majd magamnak is egy ilyet, de sajna ezzel már kell matatni rendesen, ha igazán jó képeket akarok :-)
  • Utolsó belépés:
    2008. január 19. 11:14

BEMUTATKOZÁS

hello! leginkább úgy jellemezném magam fotózás szempontjából, hogy utazgatok és fotózgatok. a technikai háttér annyira nem izgat, persze tetszenek a jó kis obik és a profi gépek, de őszintén szólva untat a dolog technikai része, ezért nem nagyon olvasok ilyen témájú cikkeket, és nem is vásárolom fel a piacon található összes kütyüt. mindig az épp nálam lévő géppel igyexem a legjobbat kihozni az előttem elterülő tájból, állatból, emberből vagy abból, ami épp megfog és kattintásra késztet. hiszem azt, hogy high tech géppel is lehet silány képet csinálni, és alapcuccokkal is lehet szenzációsat alkotni, mert a lényeg a látásmód és persze a tálalás. no meg persze az sem mindegy hány kilót cipel az ember a hátán a hegyekben, és mennyire lehet csak úgy előkapni a gépet ha épp helyzet van. lehet, hogy lusta dög vagyok, de engem pl zavar a nagy fotós cucc, a sok matatás mindenféle objektívekkel számomra megöli a fotózás varázsát. vessetek meg, de ez van. ezért is maradok örökre hobbi fotós azt hiszem :-)