BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
keri (4,22) KÉPEK
FELTÖLTÖTT KÉPEK SZÁMA:
29
MEGÍRT ÉRTÉKELÉSEK SZÁMA:
329
ADOTT PONTOK ÁTLAGA:
4,71

LEGUTÓBBI VÉLEMÉNY


Az utolsó csepp

Na igen, mindenkinek át kell esnie ezen az élményen :) De azon felül hogy neked érdekes, a vízcsepp önmagában nem elég egy jó képhez. A vízcsepp mellé érdemes mást is belekomponálni, de mindenképpen megtervezni a képet, mert ha jól látom a háttérre nem nagyon figyeltél. Teszem azt adott az érdekes vízcsepp. Hogyan lehet a képet is érdekessé tenni? Fogsz valakit, odarakod a háttérbe, hogy homályosan látszódjon a csodálkozó arca amint nézi a vízcseppet, és bónuszként a vízcseppben élesen megjelenik arcának fordított képe. Máris van egy jó képed. Ráadásul a vízcsepp könnyen reprodukálható, tehát tetszőleges állítgatás, és próbálkozási lehetőséged van megoldani a feladatot. Inkább nem adok pontot, mert úgy is fogsz kapni eleget én pedig nem akarom elvenni a kedvedet a fotózástól. Jó fotózgatást!

A FELHASZNÁLÓ ADATAI


 • Kéri László

 • Budapest

 • felszerelés
  Canon 30D + Sigma 17-70 + Canon 70-300 IS USM, Canon S3 IS, Raynox DCR-250, Hama Gamma állvány, polár, skylight, ND8, átmenetes kék
 • születési dátum
  1977-11-15
 • Utolsó belépés:
  2019. december 2. 15:20

BEMUTATKOZÁS

Műkedvelő hobby fotós vagyok, nem a megszállot fajtából, de már a feketefehér filmes időszakban is fotóztam és nagyítottam képeimet a fürdőszobában. Nincs művészi tehetségem, csak egyszerüen értékelem a jó képeket és a rendelkezésemre álló eszközökből igyekszem kihozni amit tudok, hogy képeim legalább a családi albumban jól mutassanak. Hozzám közel álló téma a természet, makró és motorsport események fotózása. Szeretek kisérletezni. Így kipróbáltam a távcsöves, csillagászati, mikroszkópos, virág növekedési fázisait megörökítő fotózást is.