BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
l.livia (4,24) KÉPEK
FELTÖLTÖTT KÉPEK SZÁMA:
4
MEGÍRT ÉRTÉKELÉSEK SZÁMA:
80
ADOTT PONTOK ÁTLAGA:
4,52

FELTÖLTÖTT KÉPEK KATEGÓRIÁNKÉNT

csillagászat/égbolt 2
makró 1
sport 1
természet 1

LEGUTÓBBI VÉLEMÉNY


Dark Empire
adott pontszám: 5

Az "5" mellett zárójelben le van írva minden jellemzője. A kontresztemelés nagyon jótékonyan hatott rá. A cím kreatív,100%-ig illik a képhez . A kép csodás,csak gratulálni tudok hozzá:)

A FELHASZNÁLÓ ADATAI


 • Lázár Lívia

 • Soltvadkert

 • felszerelés
  Mára rengeteget változott a helyzet :) Hála istennek a Fujit felváltotta egy Nikon D70s típusú gép,(egy kit-es Nikkor objektívvel és egy Sigma teleobjektívvel) aminél jobbat nem is kívánhatnék a magam részéről valamint egy könnyűfém vízmértékes teleszkópos álvány, de ezutóbbi csak pár hete állt szolgálatba, így még nem állt módomban nagyobb \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"béta-tesztelésre\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" :) Reménykedek benne, hogy minél előbb vissza tudok állni a rendbe és fel tudom avatni az új felszerelést ;)
 • születési dátum
  1991-08-23
 • Utolsó belépés:
  2009. június 24. 23:07

BEMUTATKOZÁS

Fotó és zenemániákus igen felvágott nyelvű hétköznapi tinédzser.Ezek dióhéjban a legfontosabb jellemzőim. Soltvadkerten élek,a nagy puszta semmi kellős közepén. A gyönyörű buckák a környékben annyi fotótémát adtak,hogy talán már meg sem tudom számolni:)Akinek kérdése lenne,vagy egyszerűen csak szeretne velem beszélni,az nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot.