BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
Biosz (4,42) KÉPEK
FELTÖLTÖTT KÉPEK SZÁMA:
327
MEGÍRT ÉRTÉKELÉSEK SZÁMA:
2216
ADOTT PONTOK ÁTLAGA:
4,76

LEGUTÓBBI VÉLEMÉNY


.

Szuper jó fotó, tökéletes színek, nagyon jó vágás, remek perspektíva, a póz is fenomenális. 5-ös. Egyszer talán nekem is összejön egy ilyen jó kép, de tudom még nagyon sokat kell tanulnom addig.

A FELHASZNÁLÓ ADATAI


 • Csukás Tibor Viktor

 • Budapest

 • felszerelés
  Canon Eos 30D alapobi (18-55) + 50mm 1,8 fix fókusztávu Canon obi + Tamron 28-75 2,8 Tair 300mm fix obi, (kedvencem) Canon 70-200 4L Analógba: Chinon CP-7
 • születési dátum
  1971-11-25

 • http://fotozzkonyv.uw.hu
 • Utolsó belépés:
  2018. február 1. 16:06

BEMUTATKOZÁS

Amatőr vagyok, vagy profi, ezt döntsétek el Ti. Imádok fotózni, és horgászni. Egy napilapnál, és egy havilapnál dolgozom. Kisebb-nagyobb megszakitásokkal 25 éve fotózom. Hobbyból, és a fotózás iránti szeretetünkből, Moles Béla barátommal készítettünk egy könyvet is (fotóalbum 200 oldalon 400 kép!) a fotozz.hu-s felhasználók válogatot képeiből. Ami a könyvesboltokban is kapható: FOTÓZZ válogatás amatőr fotósok, (nem) amatőr képeiből cimmel. Itt a fotozz.hu könyvajánlójában olvashattok róla bővebben: http://pixinfo.com/cikkek/fotozz_k illetve a galériámban is találtok a könyvel kapcsolatban képeket. Igen humorosakat is :) MOSTANÁBAN ERŐSEN EROTIKUS TÖLTÉSŰ FOTÓKAT TESZEK FEL. EZ EGYRÉSZT \\\\\\\"ÚJ MUNKÁMBÓL\\\\\\\" (kb. 7. éve. :-) ADÓDIK, MÁSRÉSZT A FELHASZNÁLÓK SZÓRAKOZTATÁSA A CÉL. HA KICSIT MEGERŐLTETNÉM MAGAM VALÓSZÍNŰLEG TUDNÉK JOBBAKAT IS KÉSZÍTENI, DE MONDOM NEM EZ A CÉL, HANEM A SZÓRAKOZTATÁS! Na meg a tanulás.:)