BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
job1 (3,91) KÉPEK
FELTÖLTÖTT KÉPEK SZÁMA:
23
MEGÍRT ÉRTÉKELÉSEK SZÁMA:
565
ADOTT PONTOK ÁTLAGA:
4,78

LEGUTÓBBI VÉLEMÉNY


Patkókészítés
adott pontszám: 4.8

Különös színe, hangulata van 1 kovács műhelynek. A falon lévő szénpor, a lábnál heverő vasszerszámok mind mind jó körítést adnak egy jó kompozícióhoz. Mivel a fő téma nálad a patkókészítés, így inkább erről "regélek": minden részlet adott, a háttérben a tűz, a még izzó fémrúd, amelyet "dinamikusan&qu ot; formál a kovács. Ott a mozgás, minden. A záridővel viszont érdemes kicsit csínján bánni, az arc bemozdulása nem annyira válik a téma előnyére. Kár, hogy nem látok beállításokat, bár, saccra 18 mm, f3,5 és 1/15 záridő, ISO 400-al. A 30-ad jobb lenne és még a kéz "dinamikája&quo t; is megmaradna. De ez már csak szőrözés részemről. Örvendek a képnek, ismerős a téma, így méltatóm jómagam is!

A FELHASZNÁLÓ ADATAI


  • Béres József

  • Tápiószőlős

  • felszerelés
    SMENA 8M, Leningrad 4 fénymérő, Krokus nagyító, Zenit TTL, alkalmilag Fuji Finepix S3500, Nikon D50, Nikon DX 18-50, 50-200 kitobik, Manfrotto 724B állvány.

  • http://beresfoto.mindenkilapja.hu/
  • Utolsó belépés:
    2019. február 17. 22:39

BEMUTATKOZÁS

Kötelező választható szakkör volt 13 éves koromban a fotózás. Fél évre rá az összes zsebbénpzem összekotortam, hogy megvegyem az első Smena 8M-et (új volt). Aztán jött sok másik filmes, de csak kölcsön. Sajátomként mindig a Smena lógott az oldalamon. Kemény esős túrákat élt túl. Váltottam, digitális gép lapul mellettem mindig. Csodálom a természetet, az embert, majd lencsevégre kapom. És tanulok a fényt szerető emberektől.